Drömdesigner: Utvändigt designverktyg som hjälper till att visualisera ett hem redo | BurnbrightLove.com

Drömdesigner: Utvändigt designverktyg som hjälper till att visualisera ett hem redo

Drömdesigner: Utvändigt designverktyg som hjälper till att visualisera ett hem redo

Curbvädjan är en stor sak, oavsett om du planerar en hem försäljning. När allt kommer omkring är utanför ditt hem första folk ser när de kommer att ringa. Dröm Designer är ett online-verktyg som kan bidra till att skapa och anpassa ditt drömhus exteriör.

Personlig design hjälp

Har du någonsin titta hem remodeling visar och tänker, "Jag kan inte föreställa mig hur det färdiga designen kommer att se ut"? Utan misslyckas, sveper designern i och presenterar en visuell översikt till husägare, hjälpa till att måla en bild, om ni så vill. Det kan vara överväldigande att föreställa sig vad ditt hem kan se ut innan ombyggnadsarbete är klar och inte alla har tillgång till en personlig designer. Lyckligtvis kungliga Building Products, branschledande inom innovation och stil i hemmet byggprodukter, har plockat upp på en växande trend och utvecklat ett online-verktyg för att hjälpa till.

load...

Läs stanna frisk under ett hem remodel

Kriss Swint är chef för interaktiva och designstrategi på Royal byggprodukter. Hon konstaterar att husägare älskar dröm Designer. "De älskar att kunna se vad deras hus kommer att se ut innan de väljer produkter och färger. Det ger dem en möjlighet att utforma sin exteriör som de vill och verkligen visa upp sin egen personliga stil."

Drömma det, utforma det, ser det

Chansen är supertunna att du inte prenumererar på Pinterest eller inte åtminstone kikade på platsen. Det är där kungliga Building Products såg en möjlighet. Det finns mer än 8 miljoner användare på Pinterest och hem inspiration är en populär kategori där. Från design tips till länkar som tar dig till produkter som du kan köpa till liggande inspiration, användare hitta och utbyta idéer och bilder av sin drömbostad. The Dream Design verktyg tar dina intressen ett steg längre.

load...

Läs om de kostnader som är involverade i remodeling ditt hem

Dröm Designer tillåter användare att skapa och anpassa sina drömhus exteriör med olika sidospår och trim texturer, stilar, material och färger som kompletterar utseendet och känslan av deras hem. "Dream Designer är den ultimata 'prova innan du köper den' verktyg", säger Swint. "Det gör att husägare att leka med olika typer av sidospår profiler så att de kan se vad produkterna kommer att se ut på deras hem i färgerna de vill. De kan också välja trim alternativ för att hjälpa accentuera fönster och hörn för en mer färdig utseende. När husägare smalnar sina designalternativ, kan de skapa en PDF sina konstruktioner för att dela med familj och vänner genom att lägga upp det på Facebook, dela på Twitter eller skicka via e-post."

Bestäm vilken hem projekt att ta itu med först

Förhandstitt

Användarna kan välja mellan en mängd olika hem stilar på webbplatsen eller ladda upp ett foto av sitt eget hem och börja drömmen designprocessen för att välja ett sidospår profil och färg, lägga trim och sten, skiktning arkitektoniska hörn och mer. När du är klar, användarna uppmanas att dela sina ifyllda hem design, bjuda in vänner och familj till potentiellt "godkänna" utseendet innan exteriör designarbetet kommer igång.

En du fylla din design ombord via dröm Designer kan du köpa din egen styrelse för $ 20, vilket inkluderar ditt hem exteriör bild. Inom några dagar kommer du att skickas varuprover för varje del av designprojekt, så att du kan diskutera detaljerna med din entreprenör, hjälper till att förvandla din dröm till verklighet.

load...

Onlineverktyget är roligt att använda och ger dig en känsla för vad dina drömmar kommer att upptäcka! Kolla dröm Designerfor själv.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

6 skyltar du är redo att köpa ditt första hem

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

Pinterests nya verktyg gör att du lättare kan dekorera ditt hem - och mer beroendeframkallande

Post Hem och trädgårdsarbete

Hemlagad halloween dekorationer

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

52 enkla sätt att gå grönt hemma utan att gå sönder

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man rensar gamla bildramar som du skulle kasta ut

Post Hem och trädgårdsarbete

Du kommer inte att tro hur verkliga dessa repliker av kända hus ser ut

Post Hem och trädgårdsarbete

5 skäl att bli upphetsad på hgtvs nya show, min flippins vänner