De bästa krukväxterna som i princip alla kan hålla sig vid liv | BurnbrightLove.com

De bästa krukväxterna som i princip alla kan hålla sig vid liv

De bästa krukväxterna som i princip alla kan hålla sig vid liv

Föra utomhus i är enorm i inredning just nu, och till synes alla jag känner har en grönskande inomhus trädgård full av blomstrande krukväxter. Jag, å andra sidan, har en svårare relation med de gröna saker jag sätta i mitt hem. Jag skulle inte kalla min tumme svart, men det är definitivt att komma dit, och så, tyvärr, är många av mina egna anläggningar.

Det är därför jag sträckte ut vissa experter att ta reda på vilka typer av krukväxter är lättast att hålla vid liv. Vi pratar med låg underhålls underverk som kan stå upp till din försummelse samtidigt föra en touch av grönt i ditt liv. Ta en titt på listan nedan och se om någon av dessa underbara växter kan vara en passform i ditt hem.

Obs! Vissa krukväxter är giftiga för husdjur. Du kan se vilka som är säkra att använda ASPCA handboken.

load...

1. Pothos

Även kallad djävulens murgröna, pothos är en favorit krukväxt av Justin Hancock, en horticulturalist Costa Farms (den största odlare av krukväxter i världen). Det gör väl i "ljus, medium eller låg ljus och inte har något emot att torka ut då och då. Pothos erbjuder hjärtformade gröna blad ofta spräckliga i nyanser av guld, kräm, silver eller vitt beroende på sort. Det är en vinstock, så du kan växa upp stolpe eller [a] spaljé, låt det spår från en korg eller tåg den horisontellt längs en mantel." Det är också ett utmärkt val om du letar efter en växt som kan hjälpa rena luften i ditt hem.

2. Spindel växt

Vi hade alla spider växter växer upp, och de är tillbaka på ett bra sätt. Hancock förklarar denna anläggning "gillar en ljuspunkt bäst, men gör bara bra i låg- och mellan ljus också. Naturligt eller artificiellt ljus är bara bra." Du kommer då att behöva klippa alla döda löv och bör hålla sig till en regelbunden vattning schema, men "eftersom det har tjocka, knölar som lagrar fukt, det är inte kinkig om hur ofta du vatten."

load...

Bild: Getty Images

3. Hästsvans palm

Hästsvans palmer används för att torka väder och har en stam som lagrar vatten, förklarade Hancock. "Men kommer din vara lyckligast och växer bäst om du ger det vatten när den översta tum eller två av ingjutning mix torkar vid beröring", säger han delade. Det gör bäst i medium till starkt ljus och "ser redo för en Hawaiian skjorta och en margarita bredvid."

Infographic: bästa platserna för dina krukväxter

4. Kinesiska vintergröna

Kinesiska vintergröna är ett bra val om du inte har ett mycket naturligt ljus som kommer in i ditt utrymme. "Det är också ganska förlåtande när det gäller vattning och kan gå två eller tre veckor utan fukt om det har att, även om det växer bäst när du lägger vatten när den översta tum eller två av ingjutning mix torkar," Hancock berättade.

Letar du efter en plaskade rosa gåva denna hjärtans? Eller en gåva som kommer att växa med kärlek? Ja detta är det! Denna Aglaonema 'Pink Sapphire' fästingar definitivt rutan. Det är en härdig växt och mycket lätt att ta hand om. En gåva som håller på att ge för din älskade Den nya blad dess väg att öppna för $ 40.. #aglaonema #pinksapphire #chineseevergreen #chineseluckyplant #aircleanerplant #valentinesdaygift #agiftthatkeepsongiving #pinkgreenery #variegatedpink #plantgift #perthplants #southperth #perthplantscene #perthvalentines # plantdecor #indoorgarden #gardenlove #likeitifyoulikeit

5. ZZ växt

ZZ anläggningen är en du kanske inte har hört talas om, men det är väl lämpade för att odla inomhus. "Det har tjocka, gummi blad som kan påminna dig om en palm eller ormbunke,. Många människor tror att de ser ut som plast Det kräver ungefär lika mycket uppmärksamhet som en plast växt också" delad Hancock. Det kommer att växa snabbare i starkt ljus, men gör bara bra i områden med låg till medelhög ljus också. Och du behöver bara vattna den en gång i veckan eller så.

load...

6. Engelska murgröna

Leslie Fischer, grundare av Sustainable slummer, gillar engelska murgröna. "Det är inte kräver mycket solljus eller vatten och dess efterföljande blad är helt underbart Deras värde går utöver det estetiska,. De är faktiskt mycket kraftfulla luftfilter De tar bort giftiga ämnen från luften som formaldehyd och bensen, bland många andra,". Vilket kan göra ditt utrymme bokstavligen lättare att andas in.

7. Barrel head kaktus

"Kaktusar är bra för svarta tummen, de kräver mycket lite vatten och behöver bara några direkta, starkt ljus," Meghan MacDonald, ägare av anläggningen vård och samråd företag Penny & växterna, berättade. "Det enda bombsäkert sätt att döda en kaktus är genom övervattning dem. Min personliga favorit är pipan huvudet kaktus."

8. Air växter (eller tillandsia)

Luft växter är super-trendigt just nu, och det är lätt att se varför. Men de är också förvånansvärt lätt att ta hand om. "De är inte planterade i jord, eftersom varje blad på en luftanläggning är täckt av specialiserade skalor kallas trichomes. Trikomer har förmåga att absorbera vatten och näringsämnen liksom rötter på andra växter skulle från jord", förklarar MacDonald. På grund av detta kan du visa dem i alla möjliga roliga sätt. De trivs på filtrerat ljus och måste vattnas en gång i veckan genom att nedsänkt helt för en halv timme, därefter torkas.

9. Parlor palm

Om du är intresserad av växter som är särskilt bra på att filtrera luft, sällskapsspel palmer är för dig. "NASA har denna anläggning i sin topp-50 listan för växter som renar luften," delad Anthony Smith, ägare av Nursery Enterprises. "Den klarar svagt ljus, låg luftfuktighet, dålig luft, nära frystemperaturer och någon försummelse", så det är perfekt för människor som används för att av misstag döda av sina älskade växter.

10. Snake växt

Trädgårdsarbete expert och författare Jane Clarke i Fantastic Services Australiatold oss, "Ett av de enklaste krukväxter att ta hand om är ormen anläggningen. Det är också känt som mor-in-law tunga eller sansevieria. Det kan vara lätt att odla, men det betyder inte att det är inte vacker. Samt att den fungerar som en naturlig luftrenare." De trivs i indirekt ljus, och du bör låta jorden torka helt mellan vattningarna - vilket innebär att det är OK om du glömma det från tid till annan.

11. Bön växt

"En annan lätt växa krukväxt är bönen växt" Clarke delas. "Dess namn inte motsvarar dess behov. Du kommer inte att behöva be för att det att blomstra. Precis tvärtom, faktiskt." Clarke rekommenderar att placera din bön anläggning med andra krukväxter, vilket kommer att bidra till att upprätthålla den fuktiga miljön den längtar. Det bör vattnas varannan vecka - om det börjar torka ut, kan du alltid spritz med vatten.

12. Fred lilja

Lester Poole, master trädgårdsmästare på Lowes älskar fred lily. "Även om fred lily kan tyckas hög underhåll med sin eleganta utseende, det är faktiskt mycket lätt att växa. Perfekt för lägenheter eller utrymmen med begränsad fönster, fred gör lilja bra med svagt ljus och frodas i rumstemperatur," Poole delas.

Vad är Svenska Death rengöring, och varför blir det så populärt?

13. Aloe vera

"Aloe vera är lätt att ta hand om", säger Poole. "Som en del av saftiga familjen, [det] suger upp solljuset men behöver lite vatten. Så länge du pop din anläggning i ett soligt hörn, du inställd på att ge sig ut för semester eller del sätt för ett par dagar utan några bekymmer."

14. Gjutjärns växt

Precis som sin namne är gjutjärns växt mycket härdig. "[Det] tål svagt ljus och ett brett temperaturområde. Det innebär mindre oro på temperaturförändringar när planterade utanför och att det är en perfekt följeslagare för dem med en tung hand på termostaten när de växer inomhus," delad Poole.

Att något levande och grönt i ditt hem kan verka skrämmande, men dessa lättskötta växter förtjänar en chans. När du inser hur lätt det är, kan du hitta dig själv att bli en fullfjädrad galen växt person.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk tur när du har barn

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

Drömdesigner: Utvändigt designverktyg som hjälper till att visualisera ett hem redo

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

9 saker som din gäst badrum behöver - inga ursäkter

Post Hem och trädgårdsarbete

52 enkla sätt att gå grönt hemma utan att gå sönder

Post Hem och trädgårdsarbete

Sommarbadet mått trender du behöver på din radar

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

Pinterests nya verktyg gör att du lättare kan dekorera ditt hem - och mer beroendeframkallande

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

Allt du behöver göra för att förbereda dig själv och ditt hem för en orkan