Allt du behöver veta om att köpa en madrass i en låda | BurnbrightLove.com

Allt du behöver veta om att köpa en madrass i en låda

Allt du behöver veta om att köpa en madrass i en låda

Vi köper allt på nätet dessa dagar, från böcker till livsmedel till underkläder till ja, madrasser. Och även om du köper något så stort och så taktila nätet kan verka konstigt - är det verkligen klokt att köpa en madrass utan att testa den först? - Det finns massor av fördelar med att gå madrassen-in-a-box vägen över den traditionella innerspring madrass showroom erfarenhet. Om du funderar på att köpa en box madrass, här är allt du behöver veta.

Vad gör en inramad madrass annorlunda?

Boxed madrasser varierar från traditionella innerspring resårmadrasser i ett antal olika sätt. Det bästa är nog att du inte behöver gå till en madrass showroom för att ta itu med påträngande säljare och förvirrande säsongs prissättning för att få tag på en. Företag som Casper, Leesa, Tuft och nål och alla säljer på nätet.

load...

Leverans: Traditionell madrasser är enormt skrymmande, och att få dem i ditt hem kan kräva en extra uppsättning händer och dyr frakt och leverans. Madrasser i en låda komprimeras och stoppade i en stor låda som du kan lätt passa genom din dörr, och de flesta företag erbjuder gratis eller billigare än genomsnittet sjöfart.

Material: Boxed madrasser kan göras av en mängd olika material. De flesta av dem har inte inre fjädrar och är i stället uppbyggd av lager av minne skum, latex och andra ägande material. Det beror på vilket företag du gå med, så se till att göra din forskning om du har en preferens.

Kostnad: Generellt madrasser som kommer i en låda är billigare än deras showroom motsvarigheter (med undantag av Ikea). Dessa företag behöver inte oroa sig stå för kostnaden för hyran för alla sina utställningslokaler, inte heller behöver oroa sig för att betala säljare till personal dem, så kostnaden är lägre. Du kan få en madrass i en låda som börjar på ungefär $ 600 för en drottning-storlek beroende på märke du väljer.

load...

Inställning: De flesta madrass-in-a-box företag transportera sina produkter direkt till din dörr. När du unbox kommer madrassen behöva upp till en dag för att korrekt ludd upp till sin fulla storlek. Du kan använda en traditionell resår med din madrass i en låda, även om de flesta fungerar alldeles utmärkt på en plattform säng eller en ribbotten också. Många företag har en generös prövotid, så att du kan sova på din madrass ett tag innan man beslutar om du behöver lämna tillbaka den. Det är en lättnad - madrasser är en investering, och att se till din är bekvämt är viktigt.

Saker att tänka på när man köper en ny säng

Hur stödjande är inramade madrasser?

Liksom traditionella innerspring madrasser, kan du hitta boxed madrasser på olika nivåer av fasthet. I allmänhet erbjuder de mer konsekvent stöd än en traditionell madrass, även om vissa modeller erbjuder variabel fasthet i varje madrass att stödja konturerna av kroppen. De tenderar också att vara lite mjukare än en innerspring madrass på grund av deras skum innehåll.

Hur länge boxed madrasser senast?

De flesta företag som säljer madrasser i en låda hävdar att deras madrasser kommer att pågå i minst 10 år, även om vissa, som nektar, erbjuder en livstidsgaranti. Traditionella innerspring madrasser kommer att pågå åtminstone sju till 10 år, men ofta längre.

Hur man rengör en madrass i 6 enkla steg

Kommer förpackade madrasser gör mig varm på natten?

De första boxed madrasser som kom ut var oftast gjorda av minne skum, som är ökända för att göra varma sliprar känns ännu varmare än vanligt på natten. Lyckligtvis dessa dagar, de flesta företag använder olika lager av skum för att skapa kanaler som kommer att hålla dig sval.

Hur man gör din säng den mest bekväma platsen på jorden

Så, är att få en box madrass värt det?

load...

Det beror på! Om du har möjlighet att prova en (vid en väns eller i en butik) innan köpet, så ska du definitivt göra det. Men även utan att testa en första, om du är på en budget, inte vill ta itu med säljare på en madrass showroom och inte har några superspecifika behov av stöd, då är det definitivt värt ett försök. Eftersom de flesta av madrassen-in-a-box företag har generösa provanställningar, i värsta fall, kommer du att hamna skicka tillbaka den och få en traditionell madrass, men i bästa fall har du en bekymmersfri upplevelse som kostar hundratals dollar mindre än att köpa en innerspring madrass. Låter ganska bra för mig!

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Post Hem och trädgårdsarbete

6 skyltar du är redo att köpa ditt första hem

Post Hem och trädgårdsarbete

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk tur när du har barn

Post Hem och trädgårdsarbete

En titt på utvecklingen av Joanna gaines design

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

Hemlagad halloween dekorationer

Post Hem och trädgårdsarbete

32 använder sig av diskmedel som du förmodligen inte har tänkt på

Post Hem och trädgårdsarbete

Inne i den drömmande italienska villaen som presenteras kallas mig med ditt namn

Post Hem och trädgårdsarbete

Den skrämmande sak som de flesta människor inte vet om kolmonoxiddetektorer

Post Hem och trädgårdsarbete

Köksredskapstrender som inte går bort när som helst snart