9 sätt att dekorera ditt semesterbord som inte involverar tranbär eller julklappar | BurnbrightLove.com

9 sätt att dekorera ditt semesterbord som inte involverar tranbär eller julklappar

9 sätt att dekorera ditt semesterbord som inte involverar tranbär eller julklappar

Vi älskar traditioner av en anledning: de är bekväma, de är mysig, de är säkra. Men varje gång och ett tag är det bra att byta upp dig traditionell inredning (läs: julstjärnor och tranbär) genom att uppdatera din semester bord med en liten twist. Dike center som verkar vara standard på varje semester insamling och använda en del av dessa idéer för att skaka din semester bord istället. Lita på oss, kommer dina gäster tacka dig senare.

1. När du är osäker, lägg kottar

Kottar och ljus skapar en charmig rustik atmosfär i nästan alla sätt du ordna dem. För extra semester känsla, lägga kanelstänger som visas. Du kan sprida dem slumpmässigt, i en cirkel, eller sätta dem i burkar.

En annan bild från vår vinter 2016 katalog. # Fantastiskt! #florist #christmascenterpiece #centerpiece #floralart #nature #pinecones #Design #decorations #jasmineandtangelo

load...

2. Färgad säckväv

Kör en bred bit av målade säckväv (eller köpa det på det sättet) genom mitten av tabellen och ange några vaser ovanpå. Du kan också svepa Mason burkar med det, knyta rosetter runt kottar, eller använda den för att göra enkla servettringar. Alternativen är oändliga och det är omöjligt att inte se festlig.

Kär i dessa vackra trä spolar av säckväv och garn #Texture #Design #Decorate #BurlapandTwine #RedBurlap #NaturalBurlap #Twine #Gold #ChicOverload #HomeGoods

3. Använd bokstavligen någon annan blomma

Dina blommor behöver inte vara julblommor att vara vacker. Plocka vad blommor hoppa ut på dig och placera dem i klara burkar av olika storlekar. Lägg till några te tända ljus i mellan och kalla det bra. Om du vill lägga till en jul touch, linda burkarna med röda och gröna garn eller band.

load...

Gorgeous jul mitt gjorts av min underbara svägerska @ _ky.myers #christmascenterpiece #natives

4. Fyll vaser med polkagrisar

Om du vill dölja blomstjälkar i mitt och lägga till lite jul stil samtidigt, linje ett brett vas med polkagrisar. Om du vill hoppa över blommor helt och hållet, kan du använda en rad mindre vaser för att mini candy cane buketter.

Vilken bra idé från Pinterest för en vacker jul mitt #christmasdecor #christmascenterpiece #candycane #christmas

5. Säg hej till kakan pop buketter!

Varje bukett du kan äta får bonuspoäng - dubbla bonuspoäng om det är full av socker. Så om du inte är bakning slag, beställa en sats från din lokala bagare och göra en tårta pop bukett. Prova denna recipeif du vill göra din egen (bara byta upp de färger du dekorera med!).

Den slutliga jul mittpunkten är redo att gå! #nashvillecakepops #christmascenterpiece #christmascakepop #santacakepops #christmastreecakepop #swirledcakepops

6. Använd skarpa röda äpplen

Som en nick till den läckra äppelpaj du bäst att servera, ordna röda äpplen i din mittpunkten med några ljus. Lägg till några kottar som en nick till spets nummer ett och allt som saknas är att läcker paj i ugnen.

#simpleellegance #falldecor #burlapdecor #fallparties

7. Sätt extra juldekorationer till god användning

Jag vet inte om dig, men det finns alltid några eftersläntrare i mitt prydnad box som inte har krokar eller inte passar på trädet. Använd dem till jul-fy någon grundläggande bukett för mittpunkten.

Detta är en detalj av en stor mitt jag skapade i en silver footed skål med hjälp av en mängd vackra smycken som var min inspiration. Blandat med konstgjorda vintergröna, silver besprutas blad och silver grenar detta arrangemang gör en vacker uttalande om julbordet. #creatingfortheholidays #christmas #themostwonderfultimeoftheyear #christmasornaments #christmasornamentcenterpiece #christmasflorals #Christmasmakesmehappy

load...

8. Använd icke traditionella färger

Hitta några jul krimskrams på dollar store och spraya måla dem bad boys oavsett färg du vill ha. Placera dem med andra julen inredning i koppar sand. Och voila! Juldekor med en färg twist.

DETALJER #seljanaghayeva #floraldesigner #newyearmood #findchristmasmood #handmadechristmas #christmascenterpiece #newyeardecor #centerpiece #centerpieces #newyear #christmas #christmasdecorations #christmasdetails #baku #azerbaijan #vscobaku #vscoazerbaijan #vscoaze #aztagram #vsco #aze

9. Lägg dyker av rött med rosor

Du kan ta Alla hjärtans dag vibe av rosor genom att lägga till julig band och semester-tema tillägg till buketten. Du får klarröda jul pop som julstjärnor brukar erbjuda utan att faktiskt använda dem.

#centerpiece #christmascenterpiece #christmascandle #christmasflowers #flowers #christmas # christmas2015 #christmasatwork #atwork #mylovelyjob #roses #redroses #anthurium #redanthurium #glitter #goldenglitter #millepapaverirossitempio #tempiopausania

Och precis som du är värdinna med mostess.

Detta inlägg sponsrades av Big Lots.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter

Post Hem och trädgårdsarbete

9 kreativa - & billiga - sätt att uppföra dina gamla möbler

Post Hem och trädgårdsarbete

10 saker som din renaste vän vet om hushållning som du inte gör

Post Hem och trädgårdsarbete

Du behöver inte grita tänderna och leva med hårt vatten - det finns lösningar

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

32 använder sig av diskmedel som du förmodligen inte har tänkt på

Post Hem och trädgårdsarbete

Du kommer inte att tro hur verkliga dessa repliker av kända hus ser ut

Post Hem och trädgårdsarbete

En titt på utvecklingen av Joanna gaines design

Post Hem och trädgårdsarbete

Vad är svensk dödsrengöring, och varför blir det så populärt?

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin