8 renoveringsfel vi lärde oss från fastighetsbröderna | BurnbrightLove.com

8 renoveringsfel vi lärde oss från fastighetsbröderna

8 renoveringsfel vi lärde oss från fastighetsbröderna

Home makeover fans, vi har en behandla anländer strax före Thanksgiving. Fastigheten Brothers Jonathan och Drew Scott är tillbaka med en ny serie, Brothers Take New Orleans. Den här gången, de är i Big Easy på ett särskilt uppdrag: Varje bror kommer att renovera ena halvan av en dubbel-hagelgevär hus, tävlar om vem lägger mest värde.

De arbetar med St Bernard Project, en organisation som bygger om hem och samhällen efter katastrofer - som orkanen Katrina i NOLA. Tro det eller ej, 16.000 bostäder förblir unlivable. Men det är viktigt arbete. Varje gång ett hem vände till en beboelig plats, förnyar den trakten runt det, att uppmuntra andra människor att förbättra sina egenskaper och så småningom uppmuntra företag att flytta in också.

load...

Men tillbaka till bröderna - Drew och Jonathan gjorde en spektakulär arbete omvandla denna duplex. SheKnowsgot att se det första avsnittet i serien och redan vi hade blåst bort. Drew säger reno inte kosta ägaren en sak. När hon flyttade in i ena halvan av duplex, frågade han henne vad hon tänkte på färgen. Hon svarade: "För att vara ärlig jag inte har något att säga i färg eftersom jag inte ens har ett hem, så allt du gör är en välsignelse."

Aw man, de känns!

OK, så de flesta av oss inte få ha Drew och Jonathan komma över och förändra vårt hem. Det bästa vi kan göra är min dem för tips om hur man gör våra egna renoveringsprojekt - eller snarare, vad man inte ska göra. Här är vad de berättade SheKnowsare de värsta misstagen husägare gör.

load...

Hur man gör smarta val när renovera ditt kök

1. Du spendera, speciellt om du renovera att sälja ditt hem

"Du vill aldrig över-renovera innan du säljer" Drew säger. "Om du funderar på att sälja din bostad, prata med din fastighetsmäklare för att ta reda på vad värdet skulle vara med de renoveringar. Gå sedan tillbaka och titta på hur mycket det kommer att kosta att göra allt detta arbete." Han säger att det är alltid en fin beräkning, men den nedersta raden är, spendera mer kommer inte alltid att löna sig. Det finns en punkt om avtagande avkastning.

"Ditt hem kan se fantastiska, men köparna kommer inte att ge dig pengar för allt du har gjort", Drew säger. "Du måste titta på vad köparna värde i ett hem."

2. Du spenderar för mycket pengar på fel saker

"Sätt inte i en pool", Jonathan säger. "Du kommer aldrig att få tillbaka pengarna." Det är bara början. Exakt vad att polera eller ersätta är en annan fråga du vill prata med din fastighetsmäklare. Du kan behöva så lite som ett nytt lager av färg i alla rum, i motsats till en total köks tarmen.

3. Du behöver inte spara upp tillräckligt med pengar

Planera din budget, och sedan förbereda sig på att gå över budget. Detta innebär att du måste vara beredd med riklig besparingar. Hur? "Om man tittar på fastigheten Brothersseries har varenda husägare en annan historia", Drew säger. "Vissa husägare komma igenom med finansiering, hem kredit lån, låna från familjen." Det finns även statsbidrag för hem uppgraderingar. Drew rekommenderar att arbeta med en finansiell rådgivare med ett särskilt intresse för hem renoveringar.

load...

Han rekommenderar också att kolla in Dream Home: Fastigheten Brothers Ultimate Guide to Finding & fastställa din Perfect House 'Det gör verkligen bryta ner allt och ger dig alla tips och tricks, med en besparing guide och kalendrar.'.

Jonathan Scotts checklista för att undvika renovering oärlighet

4. Du arbetar med en olicensierad entreprenör

Gå inte med "en kille" din bror / fastighetsmäklare / random passagerare på bussen rekommenderas. Åtminstone, för din egen skull, gå med en licensierad entreprenör. Men det är inte allt. "Bara för att någon är licensierad" Jonathan säger: "betyder inte att de är bra." Han rekommenderar att gå online för att kolla in entreprenörens hemsida. Nej, det behöver inte vara ett konstverk. Men det bör vara en riktig hemsida som ser ut som en karriär verksamhet, inte någon sida arbete. På toppen av det, Jonathan säger: "kontrollera om de är anslutna med organisationer, fråga om tidigare arbete och få hänvisningar."

5. Du tar första citatet utan att få counter

Att få en offert är gratis, så be om offerter så kan du jämföra dem och få en uppfattning om vad den nuvarande takten är för olika arbeten. Ha detta i åtanke, men: "Den billigaste citat är inte nödvändigtvis den bästa", säger Drew.

6. Du behöver inte göra din forskning - och det visar

Du måste gå att förstå hela renoveringsprocessen, så läs innan du börjar. Definitivt inte berätta en entreprenör som du inte vet någonting eftersom de ska pad priset. Vet vilka frågor att ställa.

Jonathan rekommenderar också titta på prov punch listor och prov budgetar så att du har en mer organiserad start. En punch lista är när du lista alla uppgifter / milstolpar du vill att din entreprenör att slutföra med förfallodatum och planerade betalningar hela. Detta hjälper dig att spåra framsteg på projektet och ska också hindra dig från att betala i förväg arbete slutförs. (Egenskapen Brothers har en app under utveckling som kommer att hjälpa till med detta, förresten.)

7. Du chansen att införliva lokala smak

"Vi vill höja ribban med alla våra designer, genom att utbilda publiken om den lokala kulturen", Drew säger. Han rekommenderar att titta på några av de väl restaurerade hem i ditt område för att märka några speciella designelement eller stilar. I New Orleans, bröderna turnerade staden och besökte lokala företag, däribland en som skapar lyktor. De tog inspiration från återvunnet trä. "Gör lite efterforskningar på nätet och ta reda på vad den traditionella kulturen är i din stad", föreslår han.

5 skäl för Property Brothers 'Dream Home' är ett måste läsa

8. Du försöker dra bort en fastighet Brothers-nivå renovering på en fastighet Brothers tidslinje på en fastighet Brothers budget

Jonathan lägger det på oss rakt: "Ingen kan renovera ett hem till samma pris och på samma tidslinje vi gör jag inte betalt för min tid och vi får prissänkningar och rabatter.." Besättningen arbetar övertid för att få projekt genomförda inom den tidsfrist för att passa in i en TV-schema. Så medan du kan plocka upp tips och inspiration från showen, inte basera din budget och tidsplan om vad du ser på showen. Gör din hemläxa att ta reda på vad som känns bäst med tanke på tid och resurser.

Brothers ta nya Orleanspremieres Onsdag 23 november kl 9 / 8c på HGTV.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Dessa människor kommer att övertyga dig om att spendera 85 EUR på en rock för jul

Post Hem och trädgårdsarbete

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk tur när du har barn

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

3 party-hosting hackar varje värdinna förtjänar att veta

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

15 halloween veranda dekorera idéer som är spöklika och söta - men inte ostliknande

Post Hem och trädgårdsarbete

Sommarbadet mått trender du behöver på din radar