11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra | BurnbrightLove.com

11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra

11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra

Om du var något som de flesta små flickor, såg du Disney Princess filmer oavbrutet och drömde om att en dag hitta din drömprins. Även om du kan fortfarande vara på jakt efter Mr Right, kan du leva ut en del av din kungliga dröm genom semestrar i en verklig Disney Princess hem. Dessa 11 unika egenskaper kommer att få dig direkt känsla som Belle, Ariel eller Jasmine.

1. Fryst: Elsa och Anna slott

Foto: Away och frysta, 2013 (The Walt Disney Studios)

De som fruktar förfrysning men älskar Elsa från Frozencan ta en tur till denna underbara look-alike rentalin soliga Fort Lauderdale, Florida. Detta gated hålla bär en slående likhet med den höga väggar fästning med i filmen och bekvämt sover 20 - perfekt för en liten rike (eller en stor familj) i stan för en längre vistelse.

load...

2. Den lilla sjöjungfrun: King Triton slott

Foto: Away och Den lilla sjöjungfrun, 1989 (The Walt Disney Studios)

Även Ariel tycktes leva det goda livet under havet, drömde hon att gå på land. Nu kan du få det bästa av två världar med skalet House i Isla Mujeres. Perfekt för obeslutsamma prinsessa, detta hem på den karibiska har två king size sovrum, 180-graders utsikt över havet och en privat pool ett stenkast från stranden.

3. Snövit: de sju dvärgarna cottage

Foto: Away och Snövit och de sju dvärgarna, 1937 (The Walt Disney Studios)

Sju bäddar, sju uppsättningar av rätter och en liten stuga. För att återskapa Snövits erfarenhet (utan den ändlösa sopning och moppning), gör din väg till denna förtrollande stuga på den irländska landsbygden. Perfekt för dig och sju av dina kortaste vänner - denna charmiga hem sover åtta bekvämt. Oroa dig inte, gör de två tunnland tropisk trädgård inte har några dåliga äpplen!

load...

4. Sleeping Beauty: Aurora slott

Foto: Away och Törnrosa, 1959 (The Walt Disney Studios)

Sleeping Beauty Princess Aurora vet en sak eller två om en god natts (eller talets) sömn. Denna fantastiska slott lägenhet i Dollarbeg Castlein centrala Skottland är den perfekta platsen att slappna av och dagdrömma utan den magiska förtrollningen. Med torn, torn och vrida trappor, liknar denna otroliga hem något du kanske har sett en gång på en dröm.

5. Skönheten och odjuret: Beast slott

Foto: Away och Skönheten och odjuret, 1991 (The Walt Disney Studios)

Vilddjurets förtrollade slott i Skönheten och Beastwas ganska häftigt, med sång bestick och allt, men det verkliga livet version i Catskills är lika magisk. Belleayre Mountain Estateis en rik bostad med slingrande gångar, åtta historiska sovrum, antikviteter och 32 tunnland spår. Så, gå vidare, vara deras gäst.

6. Cinderella: Prince Charming slott

Foto: Away och Cinderella II: Dreams Come True, 2002 (The Walt Disney Studios)

Hoppa över onda styvmor och återkallats bollen inbjudningar och gå rakt på sagan slut. Lev som Cinderella efter pumpa fas i denna franska chateau, som ligger på Indre-et-Loire i Loiredalen. Regal bostad innehåller tysta bibliotek, slingrande mezzanines, 13 sovrum sviter 19:e-talet och stora vidder av oklanderligt hållna gräsmattor. Bara vara noga med att inte förlora en glassko samtidigt utforska denna 76.000 kvadratmeter herrgård - det kan vara svårt att hitta.

7. Prinsessan och grodan: Charlotte slott

Foto: Away och Prinsessan och grodan, 2009 (Walt Disney Studios)

Även hennes egen familj kommer från en blygsam del av New Orleans, tillbringar Tiana stor del av sin barndom i luxe mansion av hennes sago-besatt vän Charlotte La Bouff. Återupplev deras äventyr i Big Easy genom att stanna i denna historiska sex sovrum herrgård i Garden District of New Orleans. Den slingrande verandor och veckat kolumner ger ett bra gömställe för kiddos och förtrollade groda prinsar lika.

load...

8. Pocahontas: Powhatan hemma

Foto: Away och Pocahontas, 1995 (The Walt Disney Studios)

Oavsett om hon måla med färgerna i vinden eller dykning utanför vattenfall, är Pocahontas en riktig spänning sökande. Återupplev hennes äventyr genom att utforska foten av Preseli bergen i Wales och vistas i Trallwyn Yurt. Under dagen kan du fiska öring medan du tittar på valar utanför kusten. På natten, koppla av i dessa mysiga rum, som påminner om de rundade bostäder bebos av Pocahontas och andra medlemmar av hennes stam.

9. Mulan: Fa Mulan hem

Foto: Away och Mulan, 1998 (The Walt Disney Studios)

Liksom Mulan, kan du bege dig ut på en resa långt hemifrån och bo i Villa del Lago vid Los Elementos i Bali. Denna vackra ett sovrum hem ser ut hemmanet Fa Mulan familj, med lotus dammar, trädgårdar och tropiska blommor. Känn uppmjukning av enklare tider samtidigt njuta moderna bekvämligheter som ett fullt gourmet kök och en infinity pool.

10. Tangled: Rapunzel torn

Foto: Away och Tangled 2010 (The Walt Disney Studios)

Upplev all den magiska Rapunzels torn utan att inlåst i 18 år. Med två sovrum och lyxiga boende, den 15: e-talet Broto Toweris en fantastisk milstolpe i Aragonien region i Spanien. Men om du börjar få antsy, oroa dig inte - denna hyra är utrustad med massor av fönster och dörrar som leder till omvärlden.

11. Aladdin: sultanens palats

Foto: Away och Aladdin, 1992 (The Walt Disney Studios)

Vill du inte önskar alla pojkar gick igenom besväret Aladdin gjorde att vinna Jasmine hjärta? Även risken för en ande och flygande matta åkattraktioner är nästan obefintliga, kan du leva det kungliga livet i denna påkostade fyra sovrum marockanska herrgård. Med en uppvärmd pool, avgifta ångbastu och gott om utrymme för att besöka dignitärer, är detta den perfekta platsen för att uppleva livet på en arabisk prinsessa. Bonus: Du behöver inte ens använda en av dina tre önskningar att stanna här!

Roligare semestertips

All-inclusive vs. DIY vacations5 aktiva familjen idéer för din sommar vacationWant att köpa lycka? Spendera pengar på dessa erfarenheter

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

15 halloween veranda dekorera idéer som är spöklika och söta - men inte ostliknande

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Post Hem och trädgårdsarbete

Rengöring av hackor har du inte redan hört tusen gånger

Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Sommarbadet mått trender du behöver på din radar