10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord | BurnbrightLove.com

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

10 tips för att ställa in ett instagram-värdigt matbord

Semester part säsongen kommer upp, och om du är den lycklige hosting, betyder att du har äran att matlagning, städning och göra ditt bord ser inbjudande till varje vän och familjemedlem som RSVP'd. Instagram är en guldgruva för vackert dukade bord och lurar runt #tablescapes gjort oss undrar: Hur exakt gör vi dothat? Vi hittade några av våra favorit matbord set och bad en inredningsarkitekt för sina tankar.

Pumpa säsongen är den bästa säsongen! Kolla in denna vackra hösten tabellen inspiration.. #fall #pumpkin #instagood #inspiration #table #tablesetting #tablescape #fun #pretty #halloween #thanksgiving #beautiful #pictureoftheday #pinterest #beautiful #interiordesign #Design

1. Tänk på syftet med tabellen

Är du hoppas på en munter god tid med många kors samtal eller en lugnare kväll? Tabeller som den ovan tjäna en avslappnad, energisk middag bra. Andrea Rosewall, en inredningsarkitekt i Glendale, Arizona, pekar på salt och peppar nypa krukor som ett element som tjänstgjorde en avslappnad matupplevelse väl.

load...

2. Till naturliga element

”Lägga färska element från naturen - som blad krans, pumpor och färska örter - är vacker utan att vara för kinkig,” Rosewall berättade. Hon tillade att pumpor var funktionella alltför eftersom mitt ”tillåter gäster att ha samtal utan att försöka titta runt en lång och full blickfång.”

Hur får man den moderna Southwest look som är tar över IG Feeds

3. Steg utanför traditionella färger

”Du behöver inte använda orange, brunt, rött och gult” för höstfärger, säger Rosewall, pekar på blandning av kalkfärgade pumpor.

4. Använd kontrast

Para ihop mörka färger med en all-bord av trä som denna bidrar till att ”slå upp det rustik känsla,” Rosewall säger. Om du har en mörk tabell rekommenderar hon kompensera det med levande ljus och glittrande inredning.

load...

Lätt peasy tables regler: Vintage Books som laddare, dina favoriträtter, äpplen (från kylskåpet), en liten eukalyptus och voila! Nämnde jag att jag är fortfarande på en utgifterna frysa ?! Det stämmer, månad 2 och jag har tillbringat $ 0 på hem artiklar eller inredning !! Jag är stolt över, att hitta sätt att bli mer kreativa och Jonesin' för en bra shopping resa buuut jag fortfarande strong.ish. #slfall # mypier1

5. Tillsätt en oväntad detalj

”Det speciella med denna tables är boksidan plats mats” Rosewall säger, vilket gör set ”verkligen charmig.” Överväga att investera i en eller två unika stilrena detaljer för att göra din tables sticker ut.

Minimalism Är Out & Modern viktorianska är in - här är hur får man Look

6. Det behöver inte vara dyrt

Rosewall pekar på grönska, som kan även vara hand skördas innan en part i vissa områden, och äpplen, som är så mycket dekoration som de är mat. De vita ljus lägga till ”vackra och förenklade” känsla, säger hon, och de kan köpas billigt på hantverk butiker eller ens en dollar store.

Denna tables design säker sätta någon på humör för tacksägelse. Bara ett fåtal av våra favorit saker... #thanksgiving #tablescape #holidays #family #friends #fall #freshblooms #elledecor #betterhomesandgardens #tablesetting #fallstyle #homemagazine #bhg #mybhg #smploves #homestyle # interior123 #myhousebeautiful #hgtvmagazine #thanksgivingtable #pumkins #yougottaeathere #thanksgivingdinner #thankful #diningroominspo #diningroomdecor #kitchenofinsta #happythanksgiving #dinnerparty #harvest

load...

7. Håll en pop av färg

Om du arbetar med neutrala färger som svarta och vita, en pop av färg, som rosorna i detta foto, är nyckeln till att göra tables ”inte känner alltför traditionell” Rosewall säger.

8. Avfärda inte sängkläder

”Linne kan känna inaktuella” Rosewall medger ”, men de lägger till en känsla av lyx utan att vara instängt. Det kan göra bordet känner extra speciell.”

9. Blanka ytor lägga glamour

”Kristallerna, speglar och glas lägga till en mycket glam funktion för att denna tabell” Rosewall säger. Par glasartade ytor med skarpa kontraster som mörkt trä bord och vita plattor för en särskilt lyxig look.

21 soffor som kommer att se fantastisk i ett litet utrymme

10. Kärnpunkten? Layer dina element

”Alla element binds samman är det som gör dessa tabeller så pin-stånd” Rosewall säger. Flera strukturer, höjder och färger allt lägga intresse som gör ett bord pop.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

7 gör det själv tecknar för att lägga till några fallsmak till dina väggar

Post Hem och trädgårdsarbete

8 saker som din mormor visste om städning som fortfarande är så sant idag

Post Hem och trädgårdsarbete

6 bästa heminredningstrender av 2018

Post Hem och trädgårdsarbete

Se: Joanna & chip får en ny påskinspirerad samling på mål

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

Så här håller du din poinsettia växt blomstrande året runt

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör dina egna ljus (och spara massor av pengar)

Post Hem och trädgårdsarbete

Spray-måla dina möbler och omvandla det helt på några minuter