10 saker som din renaste vän vet om hushållning som du inte gör | BurnbrightLove.com

10 saker som din renaste vän vet om hushållning som du inte gör

10 saker som din renaste vän vet om hushållning som du inte gör

Det är inte så att mitt hus ser ut som en sida ur Pottery Barn eller något - lita på mig, jag är ingen Martha Stewart - Jag gillar bara när det är snyggt. Ja, jag använde ordet snyggt. Stäm mig.

Men jag är inte perfekt och jag gissar din super-clean vän är inte heller. Vi får upptagen och vi kan inte hjälpa det om våra husdjur och barn är ute efter att sabotera vårt bästa Mrs Clean ansträngning. Så vi lär tricks längs vägen för att göra det lättare.

Din rengöring rutin kommer att ta en drastisk vändning när du har barn

Här är vad din ren-freak vän är verkligen upp till om hon är någonting som jag:

load...

1. Det är en förklädnad

Hälften av tiden, är hennes hus faktiskt inte så rena som det ser ut. Clutter hemlighet förklädd att titta shabby chic och avsiktligt. Till exempel ser röran mycket mer sofistikerade om du köper söta matchande korgar på sig att hålla den. Tänk på var du och din familj naturligt släppa saker som väskor och skor och papper och sedan strategiskt placera söta korgar för att hålla dessa poster tills du komma runt att sätta dem bort. Ren knep.

2. Rätter blir gjorda everynight, och lägga undan

Detta är inget trick - och det är irriterande som helvetet - men det är något om att lämna smutsig disk natten som startar nästa dag på två vänsterfötter. Bara diska och lägga undan dem varje kväll. Häll själv en cocktail och kallar det en sängfösare om det gör det lättare. Du kommer att vara tacksamma du gjorde som du njuter av ditt morgonkaffe nästa dag utan smutsiga tallrikar plågar din lycka.

load...

3. Papperskorgen behöver inte marinera

Allt skräp med stank potential slocknar natt; matrester behöver inte marinera i papperskorgen tills det är fullt. De hör hemma i den stora kan min vän... Utanför. Jag brukar sätta dem i en gammal matkassen så jag inte behöver slösa min faktiska soppåse försörjningen. När jag lagar mat, jag använder producera väska från vilken veggie jag hugga att samla alla rester upplupna från det ögonblick jag börja laga förrän jag är klar att äta.

11 DIY naturliga rengöringsmedel som faktiskt få jobbet gjort

4. Weekly ark tvätt har bara ske

Jag har faktiskt bytt från ett täcke tröstare till ett täcke så det var lättare att tvätta mitt strö varje vecka (berätta att fyllning din tröstare i påslakan är inte den största PIA). Återigen, det är bara något om rena lakan som gör hela ditt liv bättre.

PS göra sängen varje dag också verkligen hjälper.

5. Tvättstugor är inte alla rena sängkläder och sköljmedel

I själva verket är det där vi släppa våra träningskläder i mitt hus så vår tvättstuga faktiskt kan lukta som gamla strumpor och svettiga armhålor om jag inte spelar mina kort rätt. Det värsta är, ibland dessa dofter överleva tvättcykeln. Jag har upptäckt att lägga Super Tvätt Soda min bricka hjälper till att neutralisera och eliminera lukter, inte täcka dem med parfymer, vilket är en stor vinst. Och det faktum att det är naturligt är en bonus. Försök Arm & Hammer Super Tvätt Soda Tvättmedel Booster (också alla naturliga).

6. ”Plocka upp” är annorlunda än rengöring

Du behöver inte spendera hela söndagar moppning och damning att göra ditt hus känner sig ren. Fluff några kuddar, plocka upp vad du har lämnat kringspridda, vik filtar, tända ett ljus, en sådan sak. Det går långt i att fejka ett rent hus. Spara sög för tråkig tisdag kvällar.

load...

7. Kanalisera röran regeln är ett spel växlare

Om du är i vardagsrummet gå till köket, vad mer kan du ta med dig? Om du alltid bära något med dig när du går från rum till rum ändå (något som tillhör det förstås), kommer du att bli förvånad över hur mycket renare ditt hus ser ut. Om du inte ständigt kanal röran, willcome tillbaka till bita dig.

8. Behandla dammsugning som ett träningspass

Det är där min neuros verkligen skiner. Jag vill inte bara dammsuga golv. Jag dammsuga golvlister, sprickan mellan socklar och mattan, garderob hörn, möbler, kasta kuddar, möbler kuddar under möbler, fönsterbrädor, under och bakom tvättmaskin och torktumlare och någon annanstans jag kan hålla det lilla trollspö fäste. Om du har husdjur, bygger djurhår upp på dessa platser och buggar willlive där.

9. Städa badrummet lite i taget

Eftersom det är den grövsta knepig och jag är inte bra på att göra det så ofta som jag borde, jag gör det här och där som jag märker saker. Jag håller en svamp i duschen för att skrubba badkaret (ha!) Med min fot med några duschar och förhindra grov uppbyggd. Den toalettborste och renare är under diskbänken ifall jag får lust (att rengöra den!). Sådana saker.

Din ultimata fläckborttagnings guide för oavsett landar på dina kläder

10. Faktum är att städa hela huset på det sättet

Tanken på att städa huset från topp till botten är alldeles förfärligt. Visst måste det ske på det sättet ibland, men om du kan hantera, bara rena saker en bit i taget. Lägg märke till dammiga persienner? Damm dem. Lägg märke till en mindre än snyggt sovrum? Städa upp det. Lägg märke till en smutsig golvmatta? Sätt den i tvättmaskinen. Du kan även hitta att rengöring en sak leder till en annan naturligt.

Och kom ihåg, du aldrig se de smutsiga ögonblicken i en Instagram foto. Även din renaste vän har smutsiga hemligheter. Ibland bara gömma vi det bakom dörrar och söta korgar.

Detta inlägg är sponsrad reklam för ARM & Hammer ™ Super Tvätt Soda.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

Washi tejp är nödvändigheten din gör det själv arsenalen saknas

Post Hem och trädgårdsarbete

13 sätt ättika kan förvandla hur du rengör ditt hem

Post Hem och trädgårdsarbete

52 enkla sätt att gå grönt hemma utan att gå sönder

Post Hem och trädgårdsarbete

Hemlagad halloween dekorationer

Post Hem och trädgårdsarbete

Montering av din Ikea-möbler är på väg att bli mycket lättare

Post Hem och trädgårdsarbete

30 svart fredag erbjudanden för ditt hem som är värda att gå ut ur sängen för

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man gör sängen till den mest bekväma platsen på jorden

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur man skapar den danska känslan av hygge runt semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

6 skyltar du är redo att köpa ditt första hem