10 gör det själv tips som vi lärde oss av att titta på veckans säsong 3 | BurnbrightLove.com

10 gör det själv tips som vi lärde oss av att titta på veckans säsong 3

10 gör det själv tips som vi lärde oss av att titta på veckans säsong 3

Om du är trött på det oändliga sätter DIY idéer bara för att låta dem samla damm på ditt hem förbättring ombord, bör du titta på den Weekender- Lowe ursprungliga digital DIY serie som visar människor hur man kan omvandla utrymmen en helg. DIY drottning Monica Mangin verkliga livet makeover serien kommer att ge dig det förtroende du behöver för att äntligen ta itu med några projekt av dina egna.

När du börjar din resa mot DIY mästerskap, är du säker på att plocka upp några nya-to-dig tips medan du tittar på Weeke. Typexempel? Följande super smart (för att inte tala listig) hem förbättring tips vi har redan lärt från säsong 3.

1. Elverktyg är din vän

Trots att make och maka team Rob tsar och Corinne Leigh har skapat en hel karriär av DIY'ing allt under solen på sin YouTube-kanal, Threadbanger, även Rob var tveksam till att använda en hacka såg i Episode 1. Ja , elverktyg är skrämmande - men eftersom det blir uppenbart från det ögonblick Rob lär sig att svinga att hacka såg, de är en användbar resurs för hemmet DIY'er. Maste några av Mangin favorit elverktyg kan hjälpa dig att nå helgen krigare status förr snarare än senare.

load...

2. Lite färg kan gå långt

Det kan vara svårt att hitta en bra kompromiss mellan ljusa vita färgen som öppnar upp ett rum och den intensiva färgen så många av oss längtar efter. Threadbanger Rob och Corinne ville ha en trendig minimalistisk estetik i sovrummet av deras nya hem medan innehåller en intressant nyans eller två. Mangin kom upp med en smart lösning med vitt för majoriteten av sovrum väggar utan genom att måla en rektangel av juvel-ton greenon en vägg som en accent-slash-art-funktionen.

3. Rätten målartejp kan göra livet mycket enklare

Ta det från någon som har gjort detta röriga misstag tidigare - bara "winging it" när det gäller att måla trim eller alternerande FÄRGER i ett utrymme är en dålig idé. Och i Episode 1, Mangin avslöjar att det finns en ny målartejp i stan: 3M Platinum målare Tape. Till skillnad från vanliga pappers y målare band, denna "plast y" version (i Mangin ord) tårar rent varje gång och förhindrar fula blödning.

load...

4. Kamera film kan användas för att skapa faux målat glas

Fil detta under vansinnigt smarta saker vi aldrig skulle ha tänkt på något annat. Genom att skära integritet fönster filmer och färgade kamera "filmer" storlek, skapar Mangin en cool faux glas featurein rutorna i en garderobsdörren. Ja tack!

5. Closet arrangörer bara tigger att användas som kontor leverans lagring

Om din e-post hotar att ta över ditt hus och hålla dig gisslan, se längre än några garderob arrangörer. Du kan återanvända allt från hängande sko igar till kläder separatorer genom att vrida dem till smart, plotter gratis kontors lagring. Behöver deets? Se Episode 2.

6. Du kan måla träpanel... & bör inte vara rädd för att antingen

Det kan vara skrämmande när du köper ett hem som har cirka 70-talet träpanel. Kan du ens måla det där? Mangin bevisar att du inte bara kan, utan också att göra så kan göra en dramatisk skillnad i ditt utrymme. Det viktiga är att slutföra huvuddelen av målningen med en rulle och sedan gå tillbaka över spåren med en borste.

7. En enkel sågbock kan göra en killer skrivbord

Låt oss vara verkligt. Skrivbord kan vara orimligt dyrt. Och de som inte, ja, du har tur om de kan stödja vikten av den bärbara datorn utan buckling. Så vad är en person i behov av ett skrivbord att göra? Tänk som Manginand ta en trä sågbock. Pop att suga under en trä platta för en topp, och - voila! - du har en robust skrivbord.

8. Dörrmattor kan användas för att skapa en katt-scratch vänliga sänggavel

Detta kan vara den mest geni som vi någonsin har sett. När du skapar ett rum vanligtvis bebos av katter, bygger Mangin en sänggavel frameto hålla tre konstnärliga dörrmattor. Den lekfulla tryck av dörrmattor håller gaveln estetiskt tilltalande, medan texturen ger kattungar en idealisk plats för att utöka sina klor. Hela installationen är så gosh-darn söt gästerna skulle aldrig misstänka gaveln var utformad som en tillfällig katt-skrapa zon.

load...

9. Gamla resväskor fungera som spinnande-fect katt sängar

Allvarligt, om du har katter, skulle du vara försumligt att inte titta Episode 4. Förutom att understryka den punkt som du aldrig kan göra för många katt ordlekar tar Mangin en second resväska och omvandlar den till katten "britsar." Bonus? Hon förvandlar också en gammal ångbåt trunk i en inkognito kattlådan.

10. Det är OK att göra misstag!

Låt inte rädslan för stöka hålla dig från att ta itu med hem projekt. Som Mangin så underbart uttrycker det, "In DIY, typ av kommer med territoriet. Du försöker, misslyckas, lära av dina misslyckanden och sedan lyckas... Förhoppningsvis." När allt kommer omkring, är en del av det roliga med DIY'ing bygga upp ditt hem blooper rulle.

Detta inlägg sponsrades av Lowes.

Relaterade nyheter


Post Hem och trädgårdsarbete

8 romantiska sovrum idéer precis i tid för valentins dag

Post Hem och trädgårdsarbete

8 renoveringsfel vi lärde oss från fastighetsbröderna

Post Hem och trädgårdsarbete

3 party-hosting hackar varje värdinna förtjänar att veta

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur slutar du få alla dessa irriterande kataloger i posten

Post Hem och trädgårdsarbete

11 sätt att hålla ditt hus från att bli täppt och illaluktande under kalla månader

Post Hem och trädgårdsarbete

5 gör det själv dekorera idéer för att få ditt matbord redo för kalkon dag

Post Hem och trädgårdsarbete

7 semester dekoration tips som inte kommer att blåsa din budget till smithereens

Post Hem och trädgårdsarbete

De bästa golvrenare

Post Hem och trädgårdsarbete

Hur bryr du dig om din amaryllis så det fortsätter att blomma efter semestern

Post Hem och trädgårdsarbete

9 home makeover frågor besvarade av gör det själv drottningen Monica mangin

Post Hem och trädgårdsarbete

11 verkliga Disney Princess hus du kan hyra

Post Hem och trädgårdsarbete

6 webbplatser som låter dig köpa och sälja möbler som inte är craigslist