12 mest minnesvärda semester mat stunder | BurnbrightLove.com

12 mest minnesvärda semester mat stunder

12 mest minnesvärda semester mat stunder

Ah, semester. Den magiska tid på året då frosseri accepteras - ja, uppmuntrade - och vi alla gärna unna tills våra magar skaka som en skål full av gelé, Santa-stil. Men om semester filmer har lärt oss någonting, det är så semester måltider kan vara mycket god. Och, ja, rent katastrofala också.

Låt oss introducera dig till Starbucks nyaste Holiday Drink

Ändå finns det inte att förneka att oavsett vilken resultat man hamnar med de helgdagar och mat nära knutna. Om du tänker tillbaka på din favorit minnen från denna juletid, åtminstone en av dem sannolikt kretsar kring något du åt eller bakas under den tiden.

Så låt oss luta in på alla dessa varma och mysiga kulinariska känns genom att titta tillbaka på några av de mest minnesvärda semester mat scener i filmhistorien. Från den förtjusande och läckra att den pinsamma och oätliga, vi har 12 stunder som kommer att arbeta upp din semester hunger innan äta, dricka och få Merry påbörjas.

load...

Harry Potter och de vises sten

Höj din hand om du tror att himlen ser ut Stora salen på Hogwarts under helgerna. Det spridningen är ett verk av änglar.

Scrooged

Har någon beställa fem pounds av kalvkött med en sida av hallucinationer orsakas av undertryckta känslor och spöken av helgdagar förflutna? Någon?

Polar Express

Det finns bara en regel, y'all - aldrig låta varm choklad cool. Belöningen? Nog av den söta och skummande saker att värma magen till våren.

Vi har alla Sung om Figgy Pudding. Men vad sjutton är det?

Du har mail

Denna täppt julfest känns så verklig att vi kan praktiskt taget smaka kaviar, som - oops! - var bara en garnering. Vi lookin på dig, Tom Hanks.

load...

Ett päron till farsa firar jul

Med så mycket uppbyggd över det mest klassiska av kokta semester fåglar, är det inte konstigt denna super torr kalkon, hm, deflatedthe Griswolds' julmiddag.

Älva

För att vara ärlig, vi är bara arg Vi var inte de första att tänka på toting små flaskor lönnsirap upp ärmarna. Du slog oss till punsch, Buddy Elf!

Borta bäst, hemma värst

Om fjäderfä är en del av din semester menyn kan du tänka dina planer på att a) laga det här året eller b) besök hemma för semester när du tittar på den här Randy klipp från fyra jular.

En julsaga

Efter hunden förstör deras klassiska julbord till Ralphie och hans familj huvudet till den lokala kinesiska restaurangen njuta av en mycket annorlunda huvudrätt: Peking Anka. Och så har en ny semester tradition född i hushåll över hela Amerika.

Hur Grinchen stal julen

Du kan nästan höra ditt eget hjärta växa tre storlekar när Grinchen gör trevligt med Whoville-ians återgår alla sina stulna varor och även skär steken "vilddjuret".

Familjen Sten

I vad som kan gå till historien som en av de mest komiskt katastrofala och ändå oroväckande realistiska familjesemester mat scener, alla helvetet bryter lös efter Meredith speciella julen maträtt vindar upp över henne. Och ganska mycket alla andra också.

Home Alone 2

Varje barn någonsin velat vara Kevin McCallister när - medan sparkade tillbaka i behagligt Plaza Hotel tittar vuxna filmer - room service skötare frågar om han skulle vilja två skopor av glass. "Två skopor? Gör det tre. Jag tänker inte köra." Klassisk!

Hur kan man vara med din familj denna ferie även om du är långt ifrån varandra

load...

Julfritt

Om du någonsin har väntat till sista minuten att gå och handla för semester middag, Mrs. Krank s Hunger Games-esque erfarenhet försöker hitta hickory-honung skinka kommer sannolikt att känna alltför välbekant.

Relaterade nyheter