Varför Paris Hilvers kommentarer om kvinnor och sexuella övergrepp var så farliga | BurnbrightLove.com

Varför Paris Hilvers kommentarer om kvinnor och sexuella övergrepp var så farliga

Varför Paris Hilvers kommentarer om kvinnor och sexuella övergrepp var så farliga

Samma dag som Taylor Swift vann sin symboliska $ 1 countersuitagainst den tidigare radiopratare som Swift stämde, anklagar honom för famlar henne, en annan ikonisk amerikansk blond tog samtalet på sexuella övergrepp i en helt annan riktning.

I en intervju med Marie Clairepublished igår smällde Paris Hilton de kvinnor som anklagade Donald Trump för sexuella övergrepp som uppmärksamhetssökande och gjorde henne likgiltighet för kvinnors kroppsliga autonomi helt klart.

Varför det är viktigt att Taylor Swift Visade upp till hennes trevande Trial

När Marie Claires författare frågade Hilton om den ökända ”ta dem med fitta” remarkmade av nu ordföranden 2005 (och ojordade 2016 strax före valet), hon var avvisande av kommentaren, säger "Jag har hört killar säga de galnaste saker någonsin, eftersom jag alltid runt killar och jag lyssnar på dem tala.”

load...

Hiltons avslappnade svar bortser helt de skadliga effekterna av uttalanden som Trumps. Med hjälp av sin logik, som man automatiskt kommer med en grad av ägandet av kvinnors kroppar och ger män rätt att ”säga de galnaste saker någonsin” - inklusive men inte begränsat till, ”Jag ser dig som ett livlöst föremål enbart existerande för min egen skull och njutning.”

Påminnelse: slida är inte ett fult ord

Genom ett konto, som skulle ha varit gott kvinnohat-öka för en intervju, men Hilton gjordes inte.

På frågan om de kvinnor som hävdar att presidenten sexuella övergrepp dem, säger Hilton: "Jag tror att de bara försöker få uppmärksamhet och få berömmelse.” Och det är bara en del Marie Claireincluded i den publicerade versionen av intervjun.

load...

I morse, Irin Carmon, journalisten som skrev artikeln, twittrade den utökade versionen av hennes utbyte med Hilton, notera att innehållet var mer än vad som kunde Fitin den tryckta versionen av historien. Ju längre intervju ingår även pärla: ”Det känns som en hel del människor, när något händer alla dessa möjligheter kommer att komma ut. De vill få pengar eller få betalt för att inte säga något eller få en uppgörelse när ingenting egentligen hände. Så jag tror inte något av detta.”

Om och om igen har vi sett kvinnor som anklagar kända och mäktiga män av sexualbrott som rutinmässigt misskrediterade, från dem som vittnade mot Bill Cosbyto Casey Affleck tidigare colleagueswho stämde honom för verbala, fysiska och sexuella trakasserier. Kommer fram som en överlevare av sexuella övergrepp är svårt nog utan att först bevisa att du var offer för en attack, följt av att försvara dina avsikter - krossa rykten om att du är i det för alla ära och berömmelse som förmodligen kommer med förnedring att vara på den mottagande änden av sexualbrott.

Och om du behöver en påminnelse, män som har anklagats för sexualbrott har gått vidare för att vinna Oscars och, naturligtvis, ordförandeskapet. De gör bara bra. Det finns ingen anledning för Hilton att komma till deras försvar och lägga till den redan utbredda tron ​​att kvinnor - tydligen saknar andra fritidsintressen - tillverka sexuella påståenden misshandel för skojs skull och som en metod för avancemang.

Kan Mexico City Subway s "Penis Seat" Help End Sexual Assault on Public Transit?

Och ändå, Hilton säger att hon identifierar som en feminist.

”Jag känner bara att det handlar om kvinnors egenmakt och flickan driver, och jag är mycket in i det,” sade hon till Marie Clairein vad kom över som ett halvhjärtat försök till en Spice Girls audition 20 år för sent.

load...

Paris: Människor som har utsatts för sexuella övergrepp har tillräckligt svårt att bli trodd och inte misskrediterade utan människor som du - especiallyone som påstår sig vara en feminist - attackera dem också. Bara hålla med parfym, tack.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

De fem tibetanska riterna är yoga som du vill ha i din anti-aging arsenal

Post Hälsa

Hur man donerar menstruationsprodukter till människor i Houston

Post Hälsa

Hur jag gick från ingenting till cancer

Post Hälsa

Hur man förstår matetiketter

Post Hälsa

Välsignade gåvor bör du inte ge någon som arbetar med infertilitet

Post Hälsa

Att ta bilder av människor i omklädningsrummet är inte bara brutto, det är överfall

Post Hälsa

7 symtom som kan indikera din period kommer

Post Hälsa

När det gäller födseln, vad är skillnaden mellan en barnmorska och en ob-gyn?

Post Hälsa

Jag är inte gravid, så varför har jag cankles?

Post Hälsa

Jag blev besatt av att vara tunn så att ingen skulle märka min svarthet

Post Hälsa

Detta Candy är tandläkarnas toppval för halloween

Post Hälsa

Visas, dina celler älskar när det gör ont så bra