Ska jag vara orolig för mitt bröstvårt hår? | BurnbrightLove.com

Ska jag vara orolig för mitt bröstvårt hår?

Ska jag vara orolig för mitt bröstvårt hår?

När vi blir äldre, våra kroppar mogna och vi börjar att se saker på platser som vi aldrig sett dem förut - fånga en ledtråd om var det här samtalet är på väg? En av de största förändringarna våra kroppar gå igenom när vi blir äldre är införandet av kroppsbehåring i alla dess olika platser. Men en plats som folk ofta förbiser är närmare än du tror: dina bröstvårtor.

Ja, dina bröstvårtor kan växa hår, och nej, det är inte helt konstigt att det råkar vara en del där. I själva verket är bröstvårtan hår helt normalt, och det i princip visar upp dig som bara en annan fungerande människa. Välkommen till klubben!

Instagram Fotograf Syftar till att normalisera Kroppshår

Att trösta dig med en del statistik, cirka 30 procent av womenhave nippel hår, så du är definitivt inte ensam i detta. Det är något som orsakas av en mängd olika kroppsliga faktorer, som alla är helt standard.

load...

Nippel håret groddar oftast upp på grund av hormonella förändringar, kanske en överproduktion av manliga hormoner (även känd som androgener) i kroppen, genetik eller till och med vissa läkemedel eller mediciner som du kan ta på den tiden. Den enda möjliga allvarlig oro du kan ha med nippel hår är i förhållande till polycystiskt ovariesyndrom, vilket egentligen är en överproduktion av androgener eller testosteron.

13 Crappy verklighet av att leva med PCOS

I händelse av att du fortfarande inte övertygad och vill hitta sätt att ta bort hår, bör du välja normala metoder är oftast acceptabelt. En disclaimer: Om du verkligen vill ta bort håret, don'tuse hårborttagningsprodukter (som Nair) - även om det är en betrodd produkt för armar och ben och det kan fungera (försiktig) undrar runt vår bikinilinje, använder den för bröstvårtan hår kommer bara lämna dig med ånger och massor av smärta. Så hålla sig borta från det!

load...

Annars plockning efter en varm dusch när porerna är öppna kommer att bidra avsevärt minska smärta som enda hårstrå-plockning sig orsakar försiktigt raka området, putsning dem med en sax, få dem vaxade eller ens få dem bort via laser är alla livskraftiga alternativ bör du känner behovet att ”gå nakna.” Bröst hår är också känt att växa i en glacial takt, så om du väljer att gå med någon form av hårborttagning, bör du vara tydlig i minst tre veckor.

10 Något unsexy Kroppshår Problem som varje kvinna har

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Du borde veta namnen på dessa svarta kvinnors hälsohjältar

Post Hälsa

Depression är mer sannolikt att orsaka hjärtstopp än högt blodtryck

Post Hälsa

Activism trötthet och den mentala efterlevnaden av alla dessa marscher

Post Hälsa

Vet du vad din tampong är gjord av?

Post Hälsa

Denna grupp har skapat en reproduktiv hälsoguide för kvinnor med funktionshinder

Post Hälsa

5 produkter som är dyrare för kvinnor (och hur du kan spara på dem)

Post Hälsa

En godkänd lista över saker som kan gå in i din vagina

Post Hälsa

Lip fyllmedel blir vanligare, men inte alla alternativ är säkra

Post Hälsa

Så här visade dessa kvinnor att de var redo att bli gravid

Post Hälsa

Se bort från dessa 8 tecken på att ditt barn kan vara sjuk

Post Hälsa

Jag kan inte ha sex - det är därför

Post Hälsa

2018 var ett stort år för perioder på tv