Ska du komma kommandot i sömnen? | BurnbrightLove.com

Ska du komma kommandot i sömnen?

Ska du komma kommandot i sömnen?

I huset jag växte upp i, var vi inte är stora fans av att använda rätt språk när det gäller könsorgan. Till exempel, min mor och mormor som avses vaginasas ”på framsidan av er.” Detta kom ofta upp i samband med förslaget om att jag inte bära underkläder att sova eftersom det var viktigt att vädra ut ”framför dig.”

Vid den tiden i min barndom och ungdom, verkade det helt föråldrade, särskilt med tanke på eufemism som används för att hänvisa till mina könsorgan och det faktum att jag inte känner sig som att diskutera dem eller vad vi kallar dem med medlemmar av min familj.

I mina 30s, jag tänker mer och mer om vad jag fick höra som barn om vad mitt förhållande till min kropp borde vara, och i synnerhet om huruvida vad jag fick höra om min kropp och kvinnors bodiesin allmänhet var ens sant, inklusive denna sak om ”vädring ut” min vagina. Är jag den enda som fick veta detta? Är det en myt? Har det någon grund i själva verket?

load...

Varför sover i på helgerna kan göra dig mer skada än nytta

Det verkar som om jag faktiskt inte den enda med kvinnliga släktingar som trodde att vaginor behövde luft.

”Min mormor alltid sa åt mig att sova utan underkläder 'att låta allt luft ut där nere.' Jag har alltid trott att det var lite konstigt,”E berättade. I Eve Ensler s Vivagina, ett barn rekommenderas, ”Bär inte trosor under din pyjamas, kära; du behöver för att vädra ut din pussycat.”eufemismer för kvinnliga könsorgan åt sidan, visar det sig att frågan om att gå commando i namn av bättre hälsa kommer upp en hel del. Så vad är problemet?

Till att börja med är slidan ett stängt område. Det kan inte ”sändes ut.” Om du vill vara vädring ut något genom att gå byxor mindre på natten, skulle det vara vulva. Vi vet att vulva och dess omgivningar är känsliga; i syfte att förhindra saker som svampinfektioner, måste vi upprätthålla en balans av goda bakterier. Till exempel, borta från douchingis rekommenderas eftersom det kan rubba denna balans.

load...

”Förändringar i vaginal miljö som långvarig exponering för fukt och svett, saliv från oralsex, antibiotika dödar de goda bakterierna och andra vätskor som innehåller ohälsosamma mikrober kan tungan på vågen för att göra det mer gäst för jäst eller ohälsosamma bakterier frodas, vilket leder till infektioner ”, säger Mary Sabo, en akupunktör som specialiserat sig på kvinnors hälsa och fertilitet. ”Vissa kvinnor är mer benägna än andra och behöver ta extra noga med att hålla detta område frisk.”

Vaginism gör resor till gynekolog olidlig

Det finns inga vetenskapliga belägg för att sova i underkläder har negativa effekter på din genital healthor som inte sover i det är särskilt bra. I allmänhet, vill du undvika att hålla din vulva region varm och fuktig under lång tid, särskilt om du är benägna att jäst infectionsand andra obehagliga situationer.

Dr. Althea O'Shaughnessy, Vagisil s Intimate Health GYN inte föreslår kvardröjande i träningskläder, badkläder, trosskydd och bindor eftersom dessa kan ändra pH-värdet i vulva regionen och leda till frågor som irritation och vaginit.

Vissa experter rekommenderar att du väljer bomull underkläder om du ska sova i något. ”Bomull är andas - det vill säga möjlighet att låta luft passera genom den och veken fukt - än polyester och andra konstgjorda och mer tätt vävt material”, säger Dr Carol drottning, personalen sexolog på Good Vibrations, en San Francisco sex butik grundat av kvinnor 1977.

6 Lätt att hitta mat och dryck som främjar fantastiska Vaginal Hälsa

Så svaret på frågan om huruvida du ska vädra ut din fru delar på natten? Att hålla ditt könsorgan friska är mer komplicerat än att bara ”låter det andas” och faktiskt lutar mer mot att uppmärksamma din kropp och inte låta saker under bältet stannar svettig och hektiska för länge. Med andra ord, din mormor hade rätt - slags.

load...

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Vad händer under nattskräck?

Post Hälsa

5 sätt bröstcancer lärde mig att hantera min kroniska stress

Post Hälsa

Sexuell hälsa i din 20s, 30s, 40s, 50s och bortom

Post Hälsa

Nikki Reed & Ian Somerhalder ber om ursäkt för skämt om reproduktiv tvång

Post Hälsa

Att flytta till en ny plats kan förändra din personlighet

Post Hälsa

Guldmedaljären Shannon Miller på hur det är att gå till olympiska spelen

Post Hälsa

Allt du behöver veta om osteopeni

Post Hälsa

Brca testning kommer inte att svara på alla dina bröstcancerproblem

Post Hälsa

Varför frekvenser av fostrets alkoholspektrum är högre än vi trodde

Post Hälsa

Vad händer med postkrypta tårar (aka crymaxing)?

Post Hälsa

Vad är kantade orgasmer?

Post Hälsa

Internet går galet över en gammal historia om periodens smärta och hjärtattacker