Putin vill att du ska veta att han inte har dåliga dagar eftersom han inte är kvinna | BurnbrightLove.com

Putin vill att du ska veta att han inte har dåliga dagar eftersom han inte är kvinna

Putin vill att du ska veta att han inte har dåliga dagar eftersom han inte är kvinna

Manly man Vladimir Putin betonade sin manlighet nyligen när han berättade filmaren Oliver Stone: ”Jag är inte en kvinna, så jag har inte dåliga dagar”

Ohhhhhh måste han tala om hur kvinnor systematiskt marginaliseras på grund av arkaiska patriarkala maktstrukturer som resulterar i att vi har dåliga dagar, därför att vi måste försöka hårdare för att ens försöka få lika villkor.

Utom, är han inte.

Istället har han tagit en cue från BFF Donald Trump och följde hävdvunna tradition av män i politiken försöker använda menstruation att hävda sig.

Hur TV formar vårt sätt att se på Perioder

Så varför inte Putin har dåliga dagar? Låt honom att förklara:

”Jag försöker inte att förolämpa någon”, sade han i dokumentären, som garanterar att oavsett kom nästa helt säkert skulle vara kränkande.

load...

”Det är bara tingens natur”, fortsatte han. ”Det finns vissa naturliga cykler.”

Så perioder.

Tyvärr är detta inget nytt.

"Period i en petriskål" kan ha en stor inverkan på reproduktiv Research

I en 2015 republikansk debatt Trump berömda sade att förre Fox News värd Megyn Kellyhad ”blod som kommer ut ur henne vart” efter att hon hade fräckheten att fråga honom svåra frågor. Senare samma år kunde han inte sluta prata om Hillary Clinton tar en snabb badrum paus under en debatt, sade att det var ”alltför motbjudande” att prata om.

Trumps menstruation besatthet började för hans politiska ambitioner i enlighet med en producent som arbetat med honom på Apprentice.In en instans, sade den tidigare producenten att Trump kommenterade en tävlande, säger, ”hennes bröst var så mycket större vid gjutningen. Kanske hade hon tid sedan.”Hur vet vi det? Eftersom hans mic var på, och enligt producenten, visste han det och brydde sig inte. Sedan, under en episod av Celebrity Apprentice, Trump berättade tittare som gymnast Shawn Johnson ”hade en månatlig kvinnas problem.” Eftersom du vet, det är en viktig tomt punkt i en verklighet ”business” show.

load...

Det finns ingen brist på exempel på politiker periodens shaming sistone, det är definitivt inte ny. Tillbaka i 1970, Dr. Edgar Berman, en pensionerad kirurg och medlem av Demokratiska partiets kommittén för nationella prioriteringar försökte sätta congress Patsy Mink of Hawaii i hennes ställe när hon frågade hennes parti att fokusera mer på kvinnofrågor. Berman verkligen kasta ett brett nät, diskvalificerande kvinnor för menstrue andgoing igenom klimakteriet, med hänvisning hypotetisk situationslike en ”menopausal kvinna president som var tvungen att fatta beslut i Grisbukten”, en bank president ”gör ett lån under dessa rasar hormonella påverkan på den viss tid”och en’lätt gravid kvinna pilot gör en svår landning.’

Det visade sig att Period synkronisering Är en menstruations Myth

Så för att sammanfatta, enligt Berman - och de som prenumererar på hans teorier - kvinnor kan inte lita på när de mens, gravida eller klimakteriet. Med andra ord, när de är i besittning av en livmoder.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Vad är Rapunzel syndrom, och varför kan det vara dödligt?

Post Hälsa

7 smarta sätt för kvinnor att vara säkra i sommar

Post Hälsa

Lär dig från dessa pars episka matkön misslyckas

Post Hälsa

8 skäl att du ska kissa i duschen (och inte känna sig grov om det)

Post Hälsa

Tidigare diagnoser av autism hos barn kan innebära effektivare behandling

Post Hälsa

Vad vi kan lära oss av medelstora kvinnor om att kämpa för reproduktiv vård

Post Hälsa

4 sätt att göra ditt kontor mer inkluderande

Post Hälsa

Om du tror att du kan undvika HPV genom att bara ha oralsex, tänk igen

Post Hälsa

Vilken orange är den nya svarta får rätt om sorg

Post Hälsa

Flakey hud runt din vulva? vad du behöver veta om lav sclerosus

Post Hälsa

Pornhub lanserar ny sex-ed webbplats

Post Hälsa

Vinter träning hackar att ta ditt träning upp ett skämt