Om du är i pimple popping, här är bara produkten för dig | BurnbrightLove.com

Om du är i pimple popping, här är bara produkten för dig

Om du är i pimple popping, här är bara produkten för dig

Finne popping har verkligen gått mainstream. Allas hemliga guilty pleasure har vuxit fram ur ramarna för ditt badrumsspegeln till internet, där man nu kan se hourupon hourof videofilmer extraktioner. Nu, oavsett om du är den typ av person som inte kan hålla fingrarna borta ansiktet vid första tecken på en igensatt pore eller typen som helt enkelt tycker om att titta på proffs göra det, det är en produkt för dig.

#popitpal #gross #pimplepopper #zit

Enter: pop Pal. Denna del av gummimaterial är fylld med falska pus som brister ut när användaren dyker framgångsrikt falska finne. Den skapades av Billy och sommaren Pierce, en make och maka duo som båda är stora fans av popping finnar och önskade det fanns ett sätt att göra det utan att behöva faktiskt ha en finne.

"Hur häftigt skulle det vara om vi kunde göra en finne som kändes äkta och pop var enorma, precis som dessa filmer vi titta på?" Sommar sade till Billy en dag i bilen. Och så, Pop det Pal föddes.

load...

Vad händer med din hud när du pop en finne?

Den finns i två färger - peachand brun - som båda detaljhandeln på $ 19.99. Du kan också purchaserefills falska pus (vid $ 5.99 en pop) av helt naturliga ingredienser (enligt hemsidan) för att säkerställa det roliga tar aldrig slut.

Https://www.buzzfeed.com/kaylamroof/this-for-your-pimple-popping-obsession-3bav2?utm_term=.dy4xZNNv8r#.sdO7Gjj4VJ

Men innan du bortse från detta som en Internet vurm gått för långt eller annan löjlig sak att spendera pengar på, kan Pop Det Pal också tjäna en mycket användbar funktion: Presentera ett alternativ för människor som tvångsmässigt plocka deras hud. Villkoret, som kallas dermatillomania klassificeras som en kropp fokuserade repetitiva behaviorcharacterized av en person att plocka deras hud, vanligtvis för att försöka ta bort brister, men ofta skapar nya i processen, vilket kan resultera i ytterligare ärrbildning. Andra som lever med ångest kan också plocka på deras hud som en nervös vana.

load...

Hur man ska täcka upp finnar

Dessutom en del av alla saleswill gå till "välgörenhet som stöder vänlighet och anti-mobbning rörelse", så att du kan känna sig ännu bättre om ditt köp.

POP iT PAL team arbetar hårt för att få dina beställningar ut !! (Våra grundare och uppfinnare föreställt här) #popitpal #pimplepoppers

Enligt deras hemsida, är Pop Det Pal så stor efterfrågan att det kan ta upp till sex veckor för amerikanska order och nio veckor för dem som sjöfarten internationellt. Med andra ord har Pierces skapat en produkt som är klart mycket populär.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Hur feminism och ageism komplicerar beslutet att färga mitt gråa hår

Post Hälsa

Ja, du borde fortfarande få influensavaccinet om du är gravid

Post Hälsa

Slutligen - läppstift för din Labia som limmar dig stängd under din period

Post Hälsa

Sasha pieterse öppnar om PCOS - vad du behöver veta om tillståndet

Post Hälsa

Varför du har heta blinkar långt före klimakteriet

Post Hälsa

Det finns ingen fel sätt att onanera, men det finns tekniker för att göra det ännu bättre

Post Hälsa

5 saker jag lärde mig av ett professionellt sinne rensa

Post Hälsa

5 saker som terapi har gjort för mig

Post Hälsa

Trött eller Dizzy under din period? du kanske har HMB

Post Hälsa

Kan du bli beroende av sexting?

Post Hälsa

Transrättigheter är mänskliga rättigheter och medborgerliga rättigheter, och ja - det inkluderar badrumsanvändning

Post Hälsa

Den politik som kan minska dödsfallet per hundra årligen