Oklahoma lawmaker: kvinnor är värdar och behöver tillstånd för abort | BurnbrightLove.com

Oklahoma lawmaker: kvinnor är värdar och behöver tillstånd för abort

Oklahoma lawmaker: kvinnor är värdar och behöver tillstånd för abort

Goda nyheter, livmoder-Havers: Vi kan nu lägga till baby ”värdar” för att vår unika uppsättning av Lady färdigheter.

I vad som låter som en plot enhet från en episod av I Love Lucy, var ett lagförslag som införts av en Oklahoma lawmakerthat skulle kräva kvinnor som söker abort först få skriftligt permissionfrom hennes manliga sexuella partner.

Varför frågar du?. Tja, enligt Rep Justin Humphrey, det är ganska enkelt: Män alltmer undantagna från beslut i dagens samhälle. Och egentligen, när man tänker på det, kvinnor bara "värdar." Nej, allvarligt - det är det ord han använde.

”Jag förstår att de känns som det är deras kropp”, sade han kvinnor i Intercept ”Det känns som det är en separat -. 'Värd' vad jag kallar dem är, du är en Och du vet när du skriver in i en relation du kommer att vara att värd och så, du vet, om du i förväg vet att sedan vidta alla försiktighetsåtgärder och inte bli gravid ”, förklarade han.

load...

”Så det är där jag är på. Jag är som, hej, din kropp är din kropp och vara ansvarig med det. Men när du är oansvarig då inte gör anspråk på, ja, jag kan bara gå och göra detta med en annan kropp, när du är värd och du inbjuden att”Humphrey avslutats.

Våra kroppar tar oss på International Surrogacy

Humphrey sade att hans ursprungliga avsikt var att räkningen skulle se till att pappor är skyldiga att betala underhållsbidrag från befruktningen, men som det visar sig, var det språket bort från räkningen.

Så hypotetiskt, en kväll, Mr. Hubert Head-of-the-hushåll skulle don hans tofflor och rökning jacka försöker att koppla av efter en hård dag på kontoret bara för att bli störd av Little Sally be honom att skriva sin matteprovet därför att hon misslyckades (hon är en flicka, trots allt) och sedan hans hustru bad honom att underteckna ett tillstånd slip bevilja henne möjlighet att göra grundläggande medicinska beslut om sin egen kropp.

load...

Men här är det: Med den här ”värd” terminologi är förvirrande och kontraproduktiv för anti-abortionists eftersom det skulle göra fostret parasiten, som i princip undergräver anti-abort argument som foster bör övervägas personer i sig.

Reversibel Man Preventivmedel Gel ser lovande

En annan proposition också övervägs (för andra gången), vilket skulle förbjuda en kvinna från avbryter ett foster på grund av faktiska eller misstänkta genetiska avvikelser, oavsett hur tidigt hon sökte att avsluta graviditeten.

I ett överraskande drag, varken räkning gjort det tidigare Oklahoma House igår. Men båda sattes upp på dagordningen för Alla hjärtans dag eftersom få saker är så romantiskt som begränsar kvinnors självständighet. [Svimma.]

Pornhub lanserar ny Sex Ed Site

Relaterade nyheter


Post Hälsa

8 livsmedel som bara kan utlösa en migrän

Post Hälsa

Varför time travel -behandling kan vara nyckeln till behandling av demens

Post Hälsa

Är sportdrycker ett bra alternativ för sjukdomsrelaterad dehydrering?

Post Hälsa

Vad är normalt - och inte normalt - under en massage?

Post Hälsa

6 orsaker till vaginal lukt - för nej, du är inte ensam

Post Hälsa

Transgender amerikaner uppdaterar sina pass passivt - det är därför

Post Hälsa

Jag är inte lycklig att vara tunn - jag är kroniskt sjuk

Post Hälsa

Vad du borde veta om periodundertryckning

Post Hälsa

Din prosecco vana kan förstöra dina tänder

Post Hälsa

Den här appen hjälper dig att behärska att gå ner på din partner - en slicka åt gången

Post Hälsa

Vad är pudendal neuralgi, och varför kan det leda till bäckensmärta?

Post Hälsa

Ja, reproduktiv tvång är våld i hemmet