Möt politiker som älskar den här nya världen där han kan klämma en kollegas skrot | BurnbrightLove.com

Möt politiker som älskar den här nya världen där han kan klämma en kollegas skrot

Möt politiker som älskar den här nya världen där han kan klämma en kollegas skrot

Eftersom det tydligen vissa människor fortfarande behöver en påminnelse, är det inte OK att ta en annan person genom könsorganen utan deras medgivande.

I detta skede, skulle du tror att vi har flyttat klarat detta, men i förra veckan en republikansk politiker från Connecticut var arrestedfor ringa en kvinna en ”lat, blodsugande union anställd” och påstås når mellan hennes ben och nyper hennes underliv.

Kanske föräldrar kan sätta stopp för sexuella övergrepp trots allt

Politikern i fråga, Christopher von Keyserling, 71, har suttit i Greenwich representant Town Meeting styrelse sedan 1985 enligt News 12 Connecticut.

Om vi ​​som samhälle har lärt sig något från oktober frisläppandet av 2005 Tillgång Hollywoodtape starring Donald Trump och med Billy Bush, är det att en man öppet kan skryta sexuella övergrepp kvinnor och inte bara komma undan med det, men gå på att bli president av Förenta staterna.

load...

Liksom andra misogynists kan von Keyserling känner modig av Trump eran svänger tillbaka till mer av en bred acceptans för brott mot kvinnors kroppsliga autonomi.

Enligt Greenwich Daily Voice, pre-vag grab diskuterade von Keyserling politik med 57-årig kvinna, och hon sade till honom att ”det var en ny värld politiskt” och att han var tvungen att utbilda sina kolleger politiker, options sa.

Om du läser en sak idag, gör det Viola Davis tal om att överleva sexuella övergrepp

Till vilken han påstås svarade: ”Jag älskar denna nya värld, jag behöver inte längre vara politiskt korrekt”, i enlighet med options.

Hon svarade med att säga att om han var ”stolt över att jag kan inte hjälpa dig”, då han kallade henne en ”lat, blodsugande union anställd” options läsa. Hon lämnade rummet, han följde efter henne, då han påstås ”nöp henne ljumskarna” som hon gick för att avsluta rummet igen. Kvinnan hotade att slå honom om han någonsin gjorde det igen och sedan framåt med sin complaintagainst von Keyserling.

load...

Hon sade att hon hade hört talas om von Keyserling agera på samma sätt mot andra employeesand hänvisar till händelsen för sexuella övergrepp som en ”skämt” så hon kände sig förpliktigad att lämna in ett klagomål för att förhindra att detta händer till andra kvinnor, enligt fullmakt.

Poster i Storbritannien bar tacklar sexuella övergrepp på det mest geniala sättet

Phil Russell hänvisade von Keyserling advokat till sexualbrott som en ”missförstånd”, säger att hans klient ”gav lekfullt en dam som han kände i 30 år en nypa” och ändå ”på något sätt, är alla vred sina händer och bedriver att detta är ett brott, och det är bara inte.”

Förutom att det är definitivt.

Distribuera en favorit teknik för sexuella assaulters, von Keyserling berättade allegedly womanthat ”det skulle vara ditt ord mot gruvan och ingen kommer att tro dig.” Medan han har en punkt om människor som traditionellt inte troende kvinnorna som har angripits, kommer det inte klippa den här gången: Polisen sade att videomaterial från en övervakningskamera använder dagen för den påstådda händelsen är konsekvent withthe händelseförlopp som beskrivs av kvinnan.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Varför jag får mina rör Tied före 30 år

Post Hälsa

Vad du behöver veta idag om fredagens sjukvårdslagfel

Post Hälsa

Sista natten senat obamacare upphävande omröstning var hemskt för kvinnor

Post Hälsa

Vad som helst raisman vill att du ska veta om perioder och tala ut mot missbruk

Post Hälsa

Innan # metoo var Amy Ziering där ute och gav kvinnor en röst

Post Hälsa

Dessa 15 friska tips kan hjälpa till att förbereda din kropp för graviditet

Post Hälsa

Innan duch mejeri, vet bara att det kan vara fördelar med att dricka mjölk

Post Hälsa

Lider av PMS och IBS? du behöver en ny morgonrutin

Post Hälsa

Internet går galet över en gammal historia om periodens smärta och hjärtattacker

Post Hälsa

De bästa benövningarna för seriöst tonade quads och kalvar

Post Hälsa

Dessa organisationer hjälper människor att bekosta kostnaden för IVF

Post Hälsa

9 tips som gör din nästa kör ännu bättre och roligare