Lip fyllmedel blir vanligare, men inte alla alternativ är säkra | BurnbrightLove.com

Lip fyllmedel blir vanligare, men inte alla alternativ är säkra

Lip fyllmedel blir vanligare, men inte alla alternativ är säkra

Från klassiska granater som Sophia Loren till dagens stjärnor som Angelina Jolie, längtan efter full är kissable läppar inget nytt. När jag var 16 var jag smeknamnet "HELIA" som betyder "läppar" på grekiska. Retas fick så dåligt, jag lovade att kirurgiskt minska deras storlek när jag blev äldre. Det gick bara på mig ett decennium senare att pojkarna faktiskt krossning på mig och att formen på min mun var mycket eftertraktade, men är svår att kopiera.

Men i dag, läppförstoring anläggningar i La La Land är lika lätt att hitta som en medicinsk marijuana apotek, vilket gör fylliga läppar bara några nålstick bort. Samtidigt verklighet stjärnor som Kylie Jenner, selfies, sociala medier och massa CandyLipz videosof tonåringar suger på en äppelformade handmanövrerad läppförstoring verktyg gör läpp stödsystem mycket populär och är också allt tilltalande för dem som fortfarande är i sin formativa år.

load...

Hur att knubbig dina läppar utan Lip Filler

Flickor så unga som 14 får läppfyll, Dr. Kenneth Steinsapir, en styrelse-certifierad plastikkirurg i Beverly Hills berättade SheKnows. Och han borde veta: Han förbättrade cirka 8000 läppar.

”Ju mer kändisar erkänna att ha läpp injektioner och mer uppmärksamhet denna procedur får i media, mer tillgänglig blir det”, tillägger dr John Zannis, North Carolina styrelse-certifierad plastikkirurg.

Enligt American Society for Aesthetic Plastic Surgery, mer än 27.000 läpp förfaranden ägde rum i USA förra året - vilket innebär en var 20 minuter.

”Faran är att förfarandet är komplicerat. Inte vem som helst kan göra en läpp augmentation,”Zannisexplained.

load...

Till synes så. Ett ökande antal arbetstillfällen gränsar till klantiga. Jag såg även den fruktade "öring vitlinglyra" på några män.

Visst, klädd blygdläpparna i ansiktet i stället för läpparna inte ses som sexig, men hur full är för full? Vi lider ansiktsdysmorfi? Är hylla läpp fel av läkare, patienten, filler, eller en kombination av alla tre?

Slutligen - Läppstift för dina blygdläppar Det Lim dig stängde under menstruationen

Jag erkänner allt HELIAs hoopla hade mig nyfiken. Jag hade utvecklat fula vertikala linjer på min överläppen (aka streckkoder) och förlorade volymen med åldern. Kan jag få behandlas utan att falla offer för en läppfyllning brott? För att hjälpa mig själv och andra, bestämde jag mig för att samla så mycket information innan de genomgick en nål. Jag ville subtilitet eftersom var inte så viktig?

”I praktiken vill vi våra patienter att se så naturligt som möjligt” Steinsapir delas. ”Vi vill att andra ska märka, men ingen att veta att läpparna behandlades. Kom alltid ihåg att det är att injicera läkare och inte den produkt som gör resultatet.”

Trots vår "större är bättre" samhälle, antog jag att även om en patient skulle insistera på vikt, skulle en kvalificerad expert vända dessa ansökningar ner.

Ett typexempel: Dr. Brent Moelleken en Beverly Hills plastikkirurg, påminner ger en läpp jobb till en berömd kvinnliga skådespelare. När hon återvände för en annan hit, vände han bort henne, berättar att hon såg bra som det är. Stjärnan hamnade få mer filler administreras i Paris. Hur visste han? Han såg henne klaff putsade i en tabloid där de gjorde narr av henne faux mun.

load...

"Jag kallar det kryp Effect", säger Moelleken. "De går hem och så småningom vänja sig vid sin nya förändringar och sluta vill ha mer och mer."

Bild: CSA Plastock / Getty Images

Dr. Vem?

Bara för att någon håller en spruta, inte automatiskt gör dem kvalificerade, varnade Steinsapir.

Det första man måste överväga är rätt referenser. Jag sökte efter en styrelse-certifierad plastikkirurg eller åtminstone en legitimerad sjuksköterska. Jag definitivt inte vill få dessa tjänster i en salong. Var beredd på att göra ett par resor bara för att rådgöra med en läkare om du inte kan få svar via telefon.

En annan avgörande kriterium är erfarenhet. Jag ville ha någon som hade tillägnat minst tre till fem år att utbilda och inlärningstekniker i konsten att allt injicerbara.

Eftersom du be någon att forma ditt ansikte, inte automatiskt gå till den lägsta kostnaden. Även om du landar en läkare, kom ihåg att de inte lär skulptera i läkarutbildningen, Steinsapir påminde mig. En injektor som är läkare och även utbildad i den estetiska kärnan - dermatologi, ansiktet plastikkirurgi, oculofacial kirurgi - är mer benägna att sträva efter ansikts symmetri, balansera ögonen och näsan i förhållande till munnen.

”Det handlar om matematik. Vi har alla sett läpparna gjort som ser utanför balansräkningen. Det bara ser inte vacker,”Rand Rusher, en legitimerad sjuksköterska med över 20 års erfarenhet inom alla specialiteter som rör kirurgisk och dermatologiska medicin, sade SheKnows.

Samtidigt ta en ordentlig titt på läkaren och deras kontor. Har de ett öga för detaljer?

När jag besökte Steinsapir, märkte jag konst i hans kontor tillsammans med en grundlig uppförande. Jag fick känslan att han var en artist eller aficionado. I själva verket var han en fotograf och skulptör. Dessa talanger kan bara hjälpa till.

I slutändan valde Steinsapir eftersom han uppfyllde alla kriterier för en ultimat pro. Dock kände jag mig bekväm med de andra jag intervjuade och har behandlats framgångsrikt tidigare av Gessler för ögat väskor.

Häpnadsväckande Rise i barn som föds med syfilis

Bild: GannaK / Getty Images

Fyll 'er upp

"Det finns en mängd olika fyllmedel och var och en erbjuder unika egenskaper och kännetecken. Men det finns ingen 'bästa' fyllnadsmedel som kan göra allt bra”, säger sjuksköterska utövare Carrie Gesslerof Dr. Leif Rogers' medicinsk kontor i Beverly Hills.

”Våra två go-to fyllmedel är Volbellaand Restylane Silk. Dessa två fyllmedel FDA-godkända för läppförstoring. Båda är lättare för en naturlig look,”hon noterade.

För mycket fyllmedel eller ett dåligt val motsvarar en ojämn, överfyllt utseende. En amatör får inte inser att vanligt förekommande fyll inte exakt behöver stanna kvar. Till exempel så kallade ”mjuka” fyllmedel tenderar att migrera efter placering.

Före och efter

Det är en digital ålder; undersöker före och efter skott av andra patienter för symmetri och rimlighets är ett måste, tillade Gessler.

Och de bör också ta före och efter skott också. ”Utövaren ska ha dig animera (le och rynka pannan) för att ha en aning om hur man ser med rörelse”, säger Gessler.

Jag har uppskattat att Steinsapir var konservativ med sprutan. Han gjorde en rad miniatyr injektioner på gränsen av min läpp och sedan masserade och skulpterade påfyllnings med fingrarna, med hänsyn till mina naturtillgångar. Mina läppar ser fab och om jag sa, skulle du aldrig veta.

Här är några andra saker du bör knowbefore få läpp injektioner.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Är mitt kaffe vana kasta bort mina hormoner?

Post Hälsa

Jag älskar inte min kropp varje dag - det är därför det är okej

Post Hälsa

Lena Dunham: Jag har fortfarande inte haft abort, men jag önskar att jag hade

Post Hälsa

Lida inte bara genom en oändlig period - det finns behandlingar

Post Hälsa

7 yoga poses som hjälper dig Detox & återställs efter en dag med hänge

Post Hälsa

De bästa månatliga wellnessabonnemangen gör att du mår bra

Post Hälsa

Mina 35-åriga dambitar är uppenbarligen ansedda som äldre av mina OB-gyn

Post Hälsa

Boxning klasser lärde mig så mycket mer än en riktig jab

Post Hälsa

Ja, unga kvinnor kan också ha hjärtattacker

Post Hälsa

Ja, reproduktiv tvång är våld i hemmet

Post Hälsa

3 viktiga tips för att gå till en sexbutik för första gången

Post Hälsa

Det här är vad du ska göra om du upplever en opioidöverdos