Kate Walsh talar om vad man ska förvänta sig under säsong 2 av 13 skäl varför | BurnbrightLove.com

Kate Walsh talar om vad man ska förvänta sig under säsong 2 av 13 skäl varför

Kate Walsh talar om vad man ska förvänta sig under säsong 2 av 13 skäl varför

Kate Walsh har tillbringat mycket tid på sjukhus - i verkliga livet och på TV. Skådespelaren spenderat många år att spela Dr Addison Montgomery, först på Grays Anatomyand sedan på spinoff show Private Practice, men ingen skript eller set kunde förbereda henne för hennes verkliga livet kamp med en hjärntumör. Nu, efter att ha tillbringat tid på båda sidor av undersökningsbord är Walsh öppnar om stor inverkan Hollywood och popkultur kan ha på kvinnors hälsa.

Till att börja med gör hälsovård för stor TV. "Det är liv och död", Walsh berättade för publiken på BlogHer18 Healthconference värd SheKnows Media i New York på onsdag JANUARI 31. "Jag tycker det är uniformer också - vita rockar, alltid kör Det finns alltid en operation och en del att göra. Ut."

Walsh var en del av en paneldiskussion som kallas "Hollywood om hälsa", en tillbakablick på hur våra favorit kvinnliga karaktärer har utbildat oss om viktiga hälsofrågor, som också presenterade Sara Vilkomerson (en erfaren skribent på Entertainment Weekly) och leddes av Kaja Perina (redaktören-in-chief of Psychology Today).

load...

Under sin tid i Shondaland, Walsh sa att hon hade möjlighet att ta itu med många olika hälsa, kön och politiska frågor, däribland kvinnor att kunna styra sina egna reproduktiva val. Men trots år bär skurar som en kostym, sade hon att hon fortfarande kämpat för att regelbundet schemalägga och delta i läkarbesök.

Julianne Hough Bara tillkännagivit planer för ett nytt spännande Project

"Jag var någon som aldrig gick till läkaren och fortfarande är som," Måste jag verkligen gå för en kontroll?", Säger Walsh. "Du behöver inte tänka på det tills du faktiskt få hälsoproblem, som skedde under de senaste par åren. Nu har jag en krets av läkare och jag tycker att vi alla borde äta tillsammans en gång i veckan."

load...

I Netflix visar 13 skäl till varför, Walsh fick chansen att spela en annan typ av vårdgivare - mor till en självmordstonårsdotter - och sa att hon var mycket lyckligt att arbeta på en show med så stor skrift.

"Vi hade ingen aning om hur det skulle tas emot, men jag kände mig så stolt och glad över att vara en del av en sådan otrolig projekt som vi hoppades skulle vara en social insats och starta en konversation, inte bara om självmord och sexuella övergrepp, men om genusfrågor, rasism, allt som finns i tidsandan och kultur nu ", säger Walsh.

Och även om 13 anledningar till varför var en framgång när det gäller betyg och recensioner, var det inte utan sina belackare, varav många sade showen riskerade glamorizing psykisk ohälsa och självmord. Men Walsh håller inte med.

"[Självmords scenen] var mycket, mycket genomtänkt och tänkte, och det var ett medvetet beslut i en anda av inte romanticizing det och inte bara ha en vacker flicka med en stor soundtrack och alla dessa underbara barn", sade hon. "Tanken var att visa hur fruktansvärda och hemsk [självmord är] och nackdel det innebär inte bara Hannah Baker, men dominoeffekt hade på hela hennes familj och samhälle."

Kate Walsh Öppnar upp om att ha en hjärntumör

Walsh är också realistisk och förstår att människor kan tolka en show budskap på olika sätt beroende på deras personliga erfarenheter och bakgrund. ”Vi är i en kultur där alla har fått ett yttrande, så ingen kommer att tro att historien berättas exakt rätt, vilket är något som vi måste acceptera liksom ", sade hon.

load...

I säsong 2, Walsh säger att förvänta sig att se mer av nyanserad samtalet kring självmord, och att de kommer att ”gräva mer i sexuella övergrepp.” Mer än något betonade Walsh att hon fick äran att kunna vara en del av en show där hon försökte stå till tjänst för familjer som har utstått det ofattbara. "Du känner att du vill göra ditt bästa jobb för att hedra dem", sade hon.

"Kulturen i mobbning är så stor, så stor, så intensiv, och det börjar vid en sådan ung ålder", tillade Walsh. "Det kommer aldrig att bli ett perfekt sätt att föra samtalet [om psykisk hälsa] i kulturen, men det måste ske, och det måste ske ung."

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Det här är vad du kan göra om din kropp inte svarar på träning

Post Hälsa

När du plockar din hud blir din ångest synlig för alla

Post Hälsa

Vad man ska veta om postpartum depression och ångest

Post Hälsa

Hur mycket graviditet du får kan påverka din amning

Post Hälsa

Övervinna stigmbilden kring funktionshinder och kön

Post Hälsa

Varför du har heta blinkar långt före klimakteriet

Post Hälsa

Dessa yoga utgör en seriös lättnad om du arbetar på ett skrivbord

Post Hälsa

Iuds håller på att bli ännu dyrare

Post Hälsa

Är hemma sti tester framtiden för sexuell hälsa?

Post Hälsa

Vi är ett steg närmare att få p-piller utan recept

Post Hälsa

7 smarta sätt för kvinnor att vara säkra i sommar

Post Hälsa

5 produkter som är dyrare för kvinnor (och hur du kan spara på dem)