Fantastiska kvinnors hälsoorganisationer för att stödja internationell kvinnodag | BurnbrightLove.com

Fantastiska kvinnors hälsoorganisationer för att stödja internationell kvinnodag

Fantastiska kvinnors hälsoorganisationer för att stödja internationell kvinnodag

Mars 8 markerar den internationella kvinnodagen, har en semester att fira lyckad resa kvinnor tas i strävan efter jämlikhet. Men som vi såg i januari kvinno marscher, vi är inte riktigt färdig ännu. Semestern tjänar också till att planera där ambitioner kvinnor bör ledas nästa, och du kan (och bör!) Vara inblandade.

Om du letar efter ett sätt att stödja kvinnors hälsa, men inte har möjlighet att komma ut till en planerad marsch eller händelse har vi avrundas de bästa organisationer som är i behov av din hjälpande hand.

Ställ en Raging Feminist: som förtjänar en donation?

Kvinnor för kvinnor International

Detta organizationfocuses specifikt på marginaliserade kvinnor i länder med krig genom att hälsa, näringsliv och juridiskt stöd. Du kan sponsra en Sisterthis IWD, vilket ger en kvinna i nöd med mat och rent vatten, samtidigt utbilda henne om näringsrika och hållbara hälso- och sjukvårdspraxis. Sponsringen kommer också att ge din syster med en stödgrupp för att påbörja läkningsprocessen från krigets fasor, misshandel och sexuellt våld. Och som en särskild bonus får du byta bilder och skrivit brev med din nya syster - du ger en mänsklig anslutning, snarare än bara en check.

load...

World Relief

Genom att arbeta med lokala kyrkor, till World Reliefhelps bygga hållbara samhällen genom att ge omedelbar ekonomiskt och utbildningsstöd och genom att arbeta för att ingjuta värden som jämlikhet och respekt inom dess folk. Denna IWD, är deras mål att skapa en bättre värld för kvinnor; World Relief lovar att stödja kvinnor med rätt vård och kunskap om sina rättigheter sjukvård och att utbilda kvinnor att vara framtida hälsaeducators för samhället. Så din donation påverkan har potential att växer exponentiellt.

5 Framsteg inom kvinnors hälsa Technology Vi är entusiastiska över

ETT

ONEis kör en kampanj specifikt för IWD med målet att ge en likvärdig utbildning för kvinnor i fattiga länder. Utöver vad det skulle innebära för hennes ekonomisk säkerhet, ger en utbildning också en ung flicka med löftet om ett hälsosammare liv; i själva verket tillsammans med oberoende som kan komma med sexuell hälsa utbildning tyder ONE forskning att barn som avslutade gymnasiet är sju gånger mindre troligt att kontraktet HIV. Med denna kampanj kan du bara registrera ett brev att visa ditt stöd eller göra en donationtoward en specifik orsak, såsom lindring av infektionssjukdomar eller stöd av mödrars och barns hälsa.

load...

UN Women

Denna organisation arbetar för att etablera internationella normer för jämställdhet för att säkerställa varje kvinna har och är medveten om sina mänskliga rättigheter. När det gäller kvinnors hälsa, FN Womenuses donationer tillhandahålla tjänster till särskilt utsatta kvinnor, bland annat skydda och känslomässigt stöd som överlevt sexuellt våld och samtidigt underlätta skadade kvinnors tillgång till polis och sjukvård.

6 gånger Golden flickorna var kvinnors hälsa Pioneers

Globala fonden för kvinnor

Dessa mästare för equalityhave målet att se till kvinnor vet exakt vad deras rättigheter och se till att länder och samhällen hedra dem. Deras räckvidd omfattar ge kvinnor med ett liv utan rädsla och våld - inklusive våld i hemmet, sexuella övergrepp och könsstympning - tillsammans med sexuell hälsa och sjukvård som är nödvändig för en säker graviditet och förlossning. Du kan göra en eller månads gåvor till framtiden för kvinnor världen över.

Och naturligtvis, efter att ha hjälpt en kvinna i nöd, ta del av dessa må-bra hormoner och göra något bra för din egen hälsa. Gör det läkarbesök. Gå på en promenad till destress. Njut av kraften i kvinnor att hjälpa kvinnor och oöverträffad healing det ger.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

5 fler sätt att vara bättre trans ally

Post Hälsa

Vilka är fördelarna - eller riskerna - med att dricka citronvatten?

Post Hälsa

Vad är wellnessarkitektur och fungerar det faktiskt?

Post Hälsa

Dricker alkohol verkligen dina utländska språkkunskaper?

Post Hälsa

Superfun slackline träning kommer att göra dina trötta övningar nya igen

Post Hälsa

Mina barn kan komma i kontakt med min kroniska sjukdom

Post Hälsa

Vad är normalt - och inte normalt - under en massage?

Post Hälsa

5 fakta om vaginer du behöver veta nu

Post Hälsa

Denna modell förlorade hennes ben på grund av giftigt chocksyndrom

Post Hälsa

Lena Dunham diskuterar kronisk smärta och (förhoppningsvis) slutet av endometrios

Post Hälsa

Jag är redo att låta min tomma livmoder diktera mitt självvärde

Post Hälsa

Jag kan inte ha sex - det är därför