En ganska raisman om hur man håller sig frisk och hälsosam under semestern | BurnbrightLove.com

En ganska raisman om hur man håller sig frisk och hälsosam under semestern

En ganska raisman om hur man håller sig frisk och hälsosam under semestern

Om 2016 kan sägas ha en guldkant, utan tvekan kom tillbaka i augusti vid sommar-OS i Rio de Janeiro-och mer specifikt med USA kvinnors gymnastik lagets spektakulära resultat, som förenade landet-kändisar och plebes alike- runt häpnadsväckande talang fem kraftpaket flickor. Som medlem i sista fem har Aly Raisman tagit en välbehövlig paus sedan ta hem tre medaljer på spel, det vill säga fram till slutet av nästa sommar, då hon ska börja utbildning för Tokyo 2020.

Naturligtvis ”break” i detta fall innebär att bara ta lite ledigt från sju timmar om dagen på gymmet, inte bumming runt huset i flera månader i sträck. Den 22-åriga nyligen tog en virvelvind resa till New York City, talade vid en panel händelse för Reeboks #PerfectNever kampanj tillsammans Gigi Hadidand Ruby Rose, besök designer showrooms, och slå några röda mattor. Vi träffade henne vid lanseringen av Vera Wang nya älskar mode smyckeskollektion för Zales-är en stor fan av mode, Raisman sa att det var ”surrealistiskt” att ha designern vet vem hon var (även om, låt oss vara verkliga: som en tidigare konkurrenskonståkare, är Wang definitivt en hängiven OS fläkt).

load...

Basket Pro Skylar Diggins avslöjar hennes mat och Fitness Diary

Medan gymnast är i hennes lågsäsong just nu, har hon fortfarande fokuserat på att bli färdig och på hennes spel-och det är denna helhetssyn, året runt tillvägagångssätt som verkar särskilt värt att efterlikna under helgerna, när det är praktiskt taget en nationell tidsfördriv att äta din vikt i kakor och en vecka senare, börjar en ansträngande träningsprogram du oundvikligen sluta inom en månad. Raisman filosofi är dock lite mer förlåtande och mycket lättare att leva med.

På bantning: ”Jag tror att det värsta som kvinnor kan göra är att gå på diet. Så länge du äta hälsosamt, jag menar, jag har kolhydrater för varje måltid. Jag har oftast en bagel med avokado, ägg och ost till frukost, och sedan för lunch I have antingen ris eller någon form av bröd, och sedan middag igen jag antingen ris eller bröd med det. För då när jag har det, tror jag inte känner att jag behöver äta för mycket det eftersom jag vet att jag har det vardagliga. Plus, fullkornsprodukter är riktigt friska och bra för dig.”Behöver bevis?

load...

BEVIS: gymnaster äta kolhydrater. #BagelsForLife

På småätande: ”Om jag reser, jag älskar hummus, antingen med pretzels eller morötter. Jag älskar mandel, jag älskar frukt. Jag är besatt av avokado. Jag älskar chips och guacamole, det är som min favorit sak. Om jag någonsin få rumsservice och de har det på menyn, får jag det alltid med min måltid.”

På pass: ”Jag tycker om boxning; Jag kör lite; Jag gör den elliptiska. Jag slå upp. Jag gör inte något som galet just nu, eftersom jag vill bara vila och läka min kropp. Eftersom jag reser så mycket, jag kan inte träna så mycket eftersom jag känner att jag är fortfarande utmattad och har inte återhämtat sig helt från den gångna sommaren ännu. Jag tar det lite långsam, men bara vara frisk och hålla sig i form.”

På hänge över julledigheten: ”Jag tycker du ska bara omfamna det. Njut av livet! Om du äter middag med familjen och det finns dessert, gå äta den. Det är den tid då du med dina nära och kära, och det är en piece of cake-eller till och med några bitar av kakan. En bit av kakan kommer inte att göra eller bryta det sätt som dina byxor passar. Det är inte hur det fungerar. Av någon anledning, amerikaner tror att äta efterrätt är det värsta någonsin, men det är okej att betala. Jag tror det värsta du kan göra är att obsess och berätta för dig själv att du inte kan äta något när du verkligen vill ha det. Det handlar om att hitta balans i ditt liv.”

Och om någon vet en sak eller två om balans, det är tjejen som kan göra en perfekt rygg handspring på en fyra-tums bredstrålande.

load...

Möt den olympiska idrottare som ändrats gymnastik alltid

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Chrissy teigen blir verklig om hennes kamp med alkohol

Post Hälsa

Du borde veta namnen på dessa svarta kvinnors hälsohjältar

Post Hälsa

Här är hur 9 riktiga kvinnor med hudförhållanden är trygga när de barar huden

Post Hälsa

Kvinnor diskar tips om hur man skapar hälsosamma vanor som håller fast

Post Hälsa

Två överviktiga föräldrar kan innebära svårigheter att bli gravid

Post Hälsa

Mina vänner får termografi istället för mammogram - det är därför

Post Hälsa

Sean hannity adresserar amerikans uteruses

Post Hälsa

Ja, ditt pubic hår kan påverka din hälsa

Post Hälsa

Vad är Rapunzel syndrom, och varför kan det vara dödligt?

Post Hälsa

Dorothy Hamill på vad som har förändrats om konståkning sedan hon tävlade

Post Hälsa

9 saker ska varje menopausal kvinna definitivt ha till hands

Post Hälsa

Hej, feststad: Glutenfri är inte brutto