Dessa är de bästa övningarna för att underlätta periodens smärta | BurnbrightLove.com

Dessa är de bästa övningarna för att underlätta periodens smärta

Dessa är de bästa övningarna för att underlätta periodens smärta

Det är en månatlig datum du aldrig glömmer - den känslan ner under dig inte kan bortse från: din tid. Även om varje kvinnas cykel och premenstruella symtom varierar, finns det några bra sätt att förbättra din varje-28 till 30-dagars release. Du kan, säker, veg ut framför datorn och cue upp HBO Go och få lite välbehövlig R & R, men vissa övningar kan också dra nytta din värk, smärta, humörsvängningar, kramper och begär. Gäspningar på själva idén om att dra på dina träningskläder och slå på gym? Vi känner dig, men som Dr. Jennifer Staggexplains kan bara en liten rörelse göra en skillnad.

”Kvinnor som upplever smärtsamma kramper med sin period kan få stor nytta av ett träningsprogram som inkluderar buk- och bäcken sträckor regelbundet under totalt 15 minuter tre gånger per vecka ", förklarar hon. En studyout av Mazandaran University of Medical Sciences publicerade i år jämförde denna typ av stretching program tar ett antiinflammatoriskt läkemedel för kramper och de kvinnor som sträckte hade bättre resultat genom sin andra menstruationscykeln än kvinnor som tog läkemedlet.

load...

Oregelbundna menstruationer Explained: 8 stora anledningar Din menstruation har väck MIA

Här är några rekommendationer från fitness instruktörer och sjukvårdspersonal om de bästa sätten att träna under den tiden i månaden.

Cykling

Tro det eller ej, när du är på väg att få din tid eller under de första dagarna av den researchby menstruationscykeln forskare Katharina Dalton, som publicerades i British Medical Journal, och en studie publicerad i tidskriften Public Health visar 're mer benägna att skada. Detta beror oftast kvinnor känner sig mer slö och trött som de förbereder sig för att få sin cykel, vilket får dem att vara mindre alert och nollställs in på sin omgivning. Det är därför Dr Christopher Hollingsworthsuggests en skonsamma typ av träningsrutin för att undvika eventuella olyckor. Ett förslag är inomhus eller utomhus cykling, vilket kommer att rev upp din puls och få välbehövlig syre pumpning genom kroppen utan att vara stressigt på dina lemmar. Du har också möjlighet att en låg till måttlig intensitet, vilka båda kommer att lindra stress, säger han.

load...

Den vanligaste vaginal infektion är inte vad du tror

Yoga

Speciellt om du har en tendens att luta en smula högre på cranky sidan när du mens, kan du behöva en extra dos av Zen med att glas (eller, hm, flaska) vin du Downing pre-period. Denna typ av träning är en annan pick-din-egen-svårighetsnivå enligt Hollingsworth. Den goda nyheten är att även en levande ljus långsamt flöde klass kan minska risken för skador och det begränsar de krav som en kalori-bränning träningspass kan sätta på din kropp. Även om du inte exakt känner det i sig, även en snabb sekvens i am kan lyfta din sprit så att du inte bita av den typen barista huvud när hon får din beställning fel.

Simning

Om din idé om en fängslande natt i under din tid (eller låt oss vara verkliga, helst i månaden) är ett bubbelbad för en komplett med din senaste Kindle läsa och några bubbel, använda samma helande kraften i vattnet för att räkna ut. Hollingsworth förklarar detta skonsamma typ av träningsrutin är skonsam mot dina lemmar, samtidigt som det ger en full body utflykt. Efter att ha gjort några varv, kan du också låta värmen i din kropp och svalka i vattnet för att lindra dina kramper genom flytande försiktigt i en cool-down.

En snabb (men viktiga) Introduktion till inflammatoriska sjukdomar

Cardio av något slag

Om du har mer energi, säger mot svansen slutet av din cykel, Jessica Diaz, en barre instruktör, förklarar någon typ av hjärt hjälper cirkulera blodet, amp upp ditt humör och bidra till att balansera dina hormoner. Se bara till att du håller produktionen måttlig och välja en aktivitet du verkligen njuta av.

”Oavsett om det är Zumba, löpning, cykling, boxning, dans - något som får blodet flyter och hjärtat slog upp”, säger hon. ”Det är inte bara bra för att förbättra kardiovaskulär hälsa, hjärt kan också motverka känslor av tröghet genom att pumpa upp dig med må-bra endorfiner. Endorfiner är naturliga kemikalier som frigörs av hjärnan och kan minska känslor av stress och känslan av svårighetsgraden av smärta som orsakas av kramper.”

load...

Inte exakt fascinerad av tanken på att svettas ut på din tyngsta andra dagen? Lyckligtvis, Hollingsworth säger att få samma förmåner, du behöver inte köra. I stället kan du bara, ja, steg. ”Under en period är den perfekta tiden att göra långa lågintensiv träning. Att åka på en fem mil promenad är den perfekta typ av motion för att göra medan mens ”, säger han.

Tillbaka dans

Du definitivt inte förväntas att åka ut din mest imponerande dans flytta under din tid, men du kan åtminstone göra lite jiggle att hjälpa till att lindra smärta i nedre ryggen som mens ibland orsakar, säger Diaz. Det kräver inte heller mycket ansträngning från din sida, som förklarar hon behöver du bara slå upp din favorit get-in-the-spåret sylt och ligga på rygg.

Från denna bekväma läget, vila handflatorna vid din sida och böj knäna så att dina fötter är platt på golvet med höfterna bredd avstånd. Sedan engagera dina bäckenbottenmuskulaturen genom att lyfta dina glutes utanför mattan i en låg bro följt av mjukgörande och sänka basen av bröstkorgen mot mattan. Nu kommer den dansande delen: luta bäckenet upp så att du så småningom lyfter nedre delen av ryggen och höfter några inches utanför mattan och börja spår i takt.

”Back dans är en av mina favorit barre motion och är perfekt för att släppa trycket på nedre delen av ryggen, medan samtidigt så att du passar in i någon bonus bytet skulptera och buken förstärkning” Diaz säger.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Dina känslor kan verkligen påverka dina tarmar

Post Hälsa

Den stigma kring IBS gör det svårt för kvinnor att behandlas

Post Hälsa

Innebär försäkring faktiskt kosmetisk kirurgi?

Post Hälsa

Min manliga partner kommer inte överens om en spermieanalys - nu vad?

Post Hälsa

Så att upptäcka tecken på hypotermi och behandla det

Post Hälsa

En nybörjare guide till solo sexleksaker

Post Hälsa

Iuds håller på att bli ännu dyrare

Post Hälsa

En ny lösning för kemoterapiinducerad nervvärk?

Post Hälsa

Bara för att någon har pojkvän tvillingar betyder inte att de är färdiga

Post Hälsa

Mina 35-åriga dambitar är uppenbarligen ansedda som äldre av mina OB-gyn

Post Hälsa

Tidigare miss universum klappar tillbaka på kropps-shamers och försvarar viktökning

Post Hälsa

Här är vad du behöver veta om en behållen placenta