Bor du i en av de mest stressade städerna i Amerika? | BurnbrightLove.com

Bor du i en av de mest stressade städerna i Amerika?

Bor du i en av de mest stressade städerna i Amerika?

Tänk tillbaka till den senaste gången du gick till läkaren eller ens tandläkaren - chansen att stress kom upp minst en gång som en orsak till en del av dina hälsofrågor. Jag vet aldrig hur man reagerar när en läkare skyller stress för något och sedan instruerar mig att helt enkelt ”vara mindre stressad”, som om det finns någon form av magisk dryck eller metod som fungerar för alla. (OBS: Ja, jag är medveten om meditation och mindfulness mycket medveten om det inte är universellt användbar...)

Ett graviditetstest är inte en godtagbar del av en anställningsintervju

Men vad händer om en aspekt av stressen hade ingenting att göra med ditt jobb eller din predisposal för att vara lätt överraskad av allt från en fågel som flyger över huvudet till din egen skugga? Vad händer om där du bodde kan diktera - åtminstone delvis - den stress du upplever?

Enligt en rapport från WalletHub kan det. Sajten precis släppt sin 2017 listor över de mest och minst stressade städer i USA, och svaren är något överraskande.

load...

Den mest stressade stad i Amerika är Newark, New Jersey, följt av Detroit, Michigan; Cleveland, Ohio; Jackson, Mississippi och Miami, Florida. På den andra änden av spektrumet, de minst stressade städer är Fremont, Kalifornien; Plano, Texas; Overland Park, Kansas; Scottsdale, Arizona och Sioux Falls, South Dakota.

Ingen ska skam Kvinnor för att ha plastikkirurgi - inklusive VD

New York City är den 49: e mest stressade staden, medan Chicago rankas 24: e och Los Angeles är 36th, bevisar att stora staden lever inte nödvändigtvis komma med de mest stress. (Detta gör att jag känner mig ganska självbelåten, som bor i New York efter att ha vuxit upp i den tredje mest stressade stad, Cleveland.)

load...

Kelly Clarkson har inte tid för Twitter Body-Shamers

För att slutföra rapporten WalletHub analyserat fyra dimensioner av livet i de 150 mest befolkade städer i USA: arbete stress, finansiell stress, familj stress och hälsa och säkerhet stress. Förutom stress, rankad också median kredit värdering (lägst i Detroit, Michigan, och högsta i Fremont, Kalifornien), skilsmässor (högst i Cleveland, Ohio, och lägst i Fremont, Kalifornien) och andelen vuxna i verkligt / dålig hälsa (högsta andelen är i Corpus Christi, Texas, medan Lincoln, Nebraska har den lägsta... Följt naturligtvis av Fremont, Kalifornien).

Nu ursäkta mig medan jag ser upp fastigheter i Fremont, Kalifornien.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Den kompletta guiden till psoriasis och ditt hår

Post Hälsa

Vad händer med stigmatiseringen kring att få födelsekontroll under tunga perioder?

Post Hälsa

Jag försökte skogsbada, och det är inte vad du förväntar dig

Post Hälsa

Iuds håller på att bli ännu dyrare

Post Hälsa

Överraskande hälsofördelar med vårrengöring enligt en läkare

Post Hälsa

Internet går galet över en gammal historia om periodens smärta och hjärtattacker

Post Hälsa

7 solskyddsmytor du behöver sluta tro på nu

Post Hälsa

Det finns ingen magisk position eller mat som hjälper till att bli en pojke eller en flicka

Post Hälsa

Vad du behöver veta om fältets sommar

Post Hälsa

Min läkare skrev en meditationsapp när jag berättade för henne om min vaginismus

Post Hälsa

Har dina favorit tv-program påverkat din säkra sexanvändning?

Post Hälsa

Hur födelsekontroll kan påverka din sömn