8 saker som människor med ADHD tänker hemlighet på alla andra | BurnbrightLove.com

8 saker som människor med ADHD tänker hemlighet på alla andra

8 saker som människor med ADHD tänker hemlighet på alla andra

Vare sig du vet det eller inte, någon i ditt liv har troligen ADHD. Och om du vill erkänna det eller inte, har du antagligen bedömde att personen minst en gång eller två gånger. Kanske du tror att hon är för spontan eller saknar fokus då och då. Eller kanske hon bara inte bäst på att återvända texter eller efter igenom med saker. Det är OK att erkänna, eftersom tro det eller ej, är din vän med ADHD helt döma dig också.

Jag nådde ut till vissa vuxna som lever med ADHD och bad dem för deras tankar om resten av befolkningen. Deras svar kan överraska dig - och de kommer definitivt att du ser deras värld från en annan vinkel.

1. Du vet inte ens

"Vi tror att du absolut inte får det. Om du inte har ADHD, kan du inte få hur svårt det är att sitta stilla under längre perioder utan att flytta." - Amy S.

load...

2. Du är fantastisk

"Ibland kan jag bara inte förstår hur saker och ting inte går vilse i andras sinnen. För att kunna slumpmässigt ges ett ämne och kunna dra upp all relaterad information i minnet på det på kö är fantastiskt för mig. " - Emily W.

Jag brukade skämta att jag var "så lägg" & Then en läkare sa att det var sant

3. Du är också tråkigt

"Jag tänker ofta hur trevligt det skulle vara att leva ett balanserat liv som de flesta alla andra i världen. Å andra sidan, jag tror att det tråkiga liv 'normala' människor leder. Jag kan bara inte förstå att vara nöjd med det." - Kimberly B.

4. Du kan vara lite kräsen

"Hur hanterar du planerar ut allt i ditt liv? Hur vet du vad du kommer att vilja göra? Inte du blir uttråkad? Allvarligt, du har redan börjat tänka på det?" - Elaine T.

load...

5. Eller har du någonsin hört talas om ASD?

"Såvitt jag är orolig, de flesta människor har uppmärksamhet överskott sjukdom. Jag menar, livet är vad det är, som kan uppmärksamma något för mycket länge? Är det verkligen ett tecken på psykisk hälsa för att kunna balansera din ekonomi , sitta still i stolen och aldrig tala om tur?" - Edward H.

6. Du kan inte hantera det

"Personer med ADHD antar ofta att alla rör sig lika snabbt som dem,. Men det är bokstavligen omöjligt att röra sig lika snabbt som en person med ADHD Under årens lopp har många människor sade till mig: 'Jag skulle älska att vara i din hjärna för en dag.' Jag tror att det skulle överväldiga en vanlig människa." - Emily H.

Varför Min dotter behöver se mig misslyckas på hantera min ADHD

7. Du bör lätta upp

"ADHD folk tenderar att vara roligt och livlig, men vi kan också ses som högt och tar upp för mycket av samtalet, självcentrerad och resten. Vi kan vara en handfull. När jag ser inte ADHD människor, ser jag dem som mer metodiskt tillsammans och till synes hav [ing] bättre kontroll, men ibland kan jag också tror att de är stela och oflexibla." - Whitney H.

8. Du är ganska långsam

"Jag önskar att folk förstod att jag inte vara oförskämd,. Jag bokstavligen inte kan stå att vänta för dem att få ut sina ord" - Shelly I.

Detta inlägg är en del av en sponsrad reklam samarbete.

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Här är en snabb guide till förståelse av preventivmedel och dina alternativ

Post Hälsa

Min partner använde min odiagnostiserade bipolär sjukdom för att gaslampa mig

Post Hälsa

Visas, dina celler älskar när det gör ont så bra

Post Hälsa

Nej, analsex är inte lösningen för detta medicinska problem

Post Hälsa

Glöd-i-mörk svartljus yoga är löjligt kul

Post Hälsa

En 30-minuters nybörjare Zumba rutin du kan göra hemma

Post Hälsa

Räknar man med kalorier?

Post Hälsa

De 18 staterna bekämpar Trump för kvinnors reproduktiva rättigheter

Post Hälsa

6 livsmedel för att undvika under semestern om du har känsliga tänder

Post Hälsa

En 10 minuters yoga paus som du helt kan göra på kontoret

Post Hälsa

6 matriktlinjer att följa om du har psoriasis

Post Hälsa

Ja, din period kan påverka sti (& vice versa)