4 platser för att hitta andra barnfria kvinnor | BurnbrightLove.com

4 platser för att hitta andra barnfria kvinnor

4 platser för att hitta andra barnfria kvinnor

Om du är barn-fri, du vet att hitta andra barnfria människor kan vara svårt. Du kanske känner folk som inte har barn, men du kanske inte nödvändigtvis vet om det är avsiktligt eller om personen har kämpat infertilitet år.

Med ”Varför inte du barn?” Är en sådan laddad (och fruktansvärda) fråga, det måste finnas ett bättre sätt att hitta andra barnfria människor. Lyckligtvis finns det synliga och robusta barnfria samhällen, och det blir lättare att hitta dem.

Här är fyra resurser riktade mot oss barn fria människor.

Jag är barnlösa men ditt barns utbildningsfrågor fortfarande till mig

load...

Knyta mina Rör: A Radio dokumentär serie

Knyta mina Tubeswas skapats av Brie Ripley, en barn-fri kvinna på jakt efter en tubarligering som är ofta höra att hon kommer att ångra när hon är äldre. I det första avsnittet av Tie My Tubes, kallad ”A Double slag i ansiktet,” Ripley, som var 22 när hon började leta efter en läkare för att permanent sterilisera henne registrerar ett samtal med en läkare frågar hon att knyta sina rör och även tacklar rasistiska historia tvångssterilisering av kvinnor i färg och ironin kvinnor som vill steriliseras, men kan inte hitta en läkare är villiga att göra det.

Den andra episoden av Tie My Tubesis kommande, men under tiden, kolla projektets Facebook pagefor uppdateringar och resurser.

load...

Mater Mea

Mater Meais en webbplats och en podcast om svarta professionella kvinnor och moderskap. I episod 6 av podcasten ”Jag är inte Birthin' Inga bebisar” värd Anthonia Akitunde talar till Shauna Stewart och Lelita Cannon, två barnfria svarta kvinnor, om deras beslut att inte ha barn och hur det är att vara en barn fri kvinna av färg.

”Jag är inte Birthin' Inga Babies” är en super viktigt lyssna. Det påminner oss om att ras, klass, etnicitet, sexualitet och andra identiteter, liksom dessa identiteter i ett historiskt sammanhang, påverkar upplevelsen av att vara barnfritt.

"Vi har denna bild av den svarta familjen som vi har hållit på så länge”, säger Stewart. ”Det fanns en tidpunkt när vi inte fick även att gifta sig, och nu kan vi gifta, nu vi kan ha barn, men vi glömmer att det finns delar av den svarta befolkningen som inte vill ha barn, och vi gör inte plats för dem.”

Barnfria människor är trötta på att bedömas för sina val

Vi {Inte} Att ha en baby

Om du känner igen Amy och Lance önskan att hitta ett barn fritt samhälle som återspeglar en mångfald av erfarenheter och motiv, är detta definitivt platsen för dig. Det är svårt och frustrerande att känna att du är den enda, och ofta som barnfria människor, gör vi. W {N} AB är här för att ansluta oss till varandra, får oss att känna lite mindre ensam.

Mitt så kallade Selfish Life

Therese Shechter gör filmer som stör vad vi har kommit att tro är helig. Hennes dokumentär hur att förlora din Virginityinterrogates de föreställningar om virginityand sexuell renhet och hur vår kollektiva besatthet det skruvar upp våra sexliv.

In My sk själviskt liv, hennes senaste workin framsteg talar Shechter kvinnor över reproduktiva spektrum som, liksom hon, är barnfritt. Bland hennes frågor: Är vi självisk för att inte ha barn? Vad innebär självisk även detta? Kommer samhället någonsin acceptera en kvinnas beslut att inte ha barn? Kan våra övriga prestationer möjligen fråga så mycket som att ha ett barn skulle?

load...

”Jag vill kvinnor, särskilt unga kvinnor, att veta att de har ett val om huruvida att bli mamma”, sa Shechter. ”Den här filmen kommer att titta på de sätt på vilka vårt samhälle bör som intygar att välja från de samtal vi har med våra familjer till hur vi skildras i populärkulturen till att få våra fulla reproduktiva rättigheter.”

Besök My So-Called Selfish Life hemsida för att berätta din egen historia för att vara barnfritt, lära dig hur du kan stödja projektet, hitta resurser och anslut på Facebook.

Jag är en av de kvinnor som passerar på graviditet till förmån för klimatet

Genom Chanel Dubofsky

Relaterade nyheter


Post Hälsa

Så här visade dessa kvinnor att de var redo att bli gravid

Post Hälsa

Yolanda Hadid avslöjar hennes kamp med Lyme-sjukdomen gjorde henne överväga självmord

Post Hälsa

7 solskyddsmytor du behöver sluta tro på nu

Post Hälsa

Kan kaffe verkligen få dig att leva längre? det är komplicerat

Post Hälsa

Bara för att Miranda Kerr får Leech ansiktsbehandlingar betyder det inte att du borde också

Post Hälsa

3 vanliga vaginala tillstånd Ingen talar om

Post Hälsa

Jag är redo att låta min tomma livmoder diktera mitt självvärde

Post Hälsa

Vad orsakar vaginal svett och lukt under träning och vad kan vi göra åt det?

Post Hälsa

Varför får vi den klumpen i halsen när vi är ledsna?

Post Hälsa

Denna grupp har skapat en reproduktiv hälsoguide för kvinnor med funktionshinder

Post Hälsa

Min manliga partner kommer inte överens om en spermieanalys - nu vad?

Post Hälsa

5 fakta om vaginer du behöver veta nu