Vill du ha ditt barn att få bästa sjukhusvård? vara artig | BurnbrightLove.com

Vill du ha ditt barn att få bästa sjukhusvård? vara artig

Vill du ha ditt barn att få bästa sjukhusvård? vara artig

Att ta hand om en sjuk spädbarn i NICU är en stressande situation för både föräldrar och medicinsk personal. Titta på ditt barn i kris är en av de läskigaste sakerna en förälder kan gå igenom - och det finns ingen tvekan om den extra stress kan ha potential att göra någon förälder ta ut sin rädsla och frustration i personalen ta hand om sitt barn.

Men en ny studypublished i tidskriften Pediatricssuggests att föräldrar som är otrevlig mot den medicinska personalen kan påverka kvaliteten på vården deras spädbarn får. Råhet av föräldrar var kopplat till sämre prestationer av medicinska team som tar hand om barn i neonatal intensivvårdsavdelning.

Enligt en articlepublished i The New York Times, som används i studien den typ av simulerade krisscenarier som vanligen utförs för att hjälpa medicinsk personal praxis att använda skådespelare ”föräldrar” och en realistisk plast bebis ”patient”. Och oförskämd ”mamma” i studien sade högt nog för personalen att höra: ”jag visste att vi borde ha gått till ett bättre sjukhus där de inte utövar tredje världen medicin”

load...

Mitt barn vänliga sjukhus gjorde min födelse olycklig

Vad författarna av studien fann var att råhet hade negativa konsekvenser inte bara på diagnostiska och interventions parametrar, men också om gruppprocesser (t.ex. Information och arbetsbelastning delning, hjälpa och kommunikation) är centrala för patientvård.

Eftersom medicinsk arbete alltmer uppbyggt kring lag, resultaten visar att när råhet är närvarande, de mycket samarbets processer som i allmänhet gör att lag träffa individer kan bryta ner och den medicinska personalen inte kan leverera den ökade nivån av patientvård som utövare har kommit att förvänta sig av dem.

Den medicinska personalen i NICU reagerar till sociala situationer och beteenden som andra människor gör, men när det gäller hälso- och sjukvårdspersonal, kan effekten bli förödande eftersom de har att göra med patienter, behandlingar och beslut på liv och död.

load...

Jag sa en främling hon behövde vara trevligare att hennes barn, och jag skulle göra det igen

”Dessa resultat visar att läkare och sjuksköterskor är människor utsatta för effekterna av hårda känslor”, säger Dr Brian Alverson, ordförande i American Academy of Pediatrics avsnittet på sjukhus medicin.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Heidi Montag och Spencer Pratt har ett barn på vägen

Post Föräldraskap

Hur är du med din familj denna semester - även om du är långt ifrån varandra

Post Föräldraskap

Om jag vill höja bättre människor, måste jag prata med mina barn om Aleppo

Post Föräldraskap

Skådespelerska ellie kemper rensar äntligen hennes barnnamn missförstånd

Post Föräldraskap

8 ligger mitt barn tror på världen

Post Föräldraskap

När du är redo att adoptera men din partner inte är

Post Föräldraskap

Mor stämmer med transgender dotter för övergången

Post Föräldraskap

Vad att dra av från dina skatter när du är gravid

Post Föräldraskap

Postpartums psykos gjorde mig till ett monster med visioner att döda min son

Post Föräldraskap

Hur man är en feministisk far

Post Föräldraskap

Varför jag är glad att mitt barn inte längre är en bebis

Post Föräldraskap

Tyra banker delar sällsynt bild av hennes mirakel pojke pojke