Vad som är en ensam mamma i en månad lärde mig om föräldraskap | BurnbrightLove.com

Vad som är en ensam mamma i en månad lärde mig om föräldraskap

Vad som är en ensam mamma i en månad lärde mig om föräldraskap

När jag skriver detta, jag är på väg tillbaka till NYC efter att ha besökt familjen i Pittsburgh. Jag valde att ta en lång tågresa hem eftersom jag kunde åtminstone arbete - om än med en hand och genom ojämn Wi-Fi - medan mina barn tittar på Netflix. Dessa dagar, planering ut film nedladdningar är den mest avancerade förberedelser jag kan hantera.

Min man är många stater bort på en month militär utbildning. Det var oväntat och vi var oförberedda för det. Min "ensamstående mamma" status för den här gången isär inte har varit lätt - gräl 8-årig och en 1-årig när du reser, arbete, prepping för back-to-school och försöker erbjuda dem den sista strimma på sommaren de lovade augusti skulle föra isa mycket. Det fick mig att inse hur lyckligt lottad jag är att ha en co-förälder - även en som måste vara borta i en månad. Jag vet att för alla mammor där ute som föräldraskap på egen heltid, är det kaos jag upplever denna sommar par för kursen varje dag, året runt. Jag kan bara föreställa mig.

load...

Dear Viral ensamstående mamma, jag har varit där Too

När min man är hemma, våra dagar är mycket annorlunda än mina är nu. Medan han inte arbetar heltid, han hem tidigt nog för att plocka vår son upp från busshållplatsen varje eftermiddag så att jag bara måste göra morgon kör. Han hjälper till med läxor, och Vi växlar laga mat på kvällarna. På helgerna är våra föräldraskap arbetsuppgifter helt delad i mitten, och min man är inte rädd för att få sina händer smutsiga diska, städa toaletten eller hantering av blöjor. I dessa veckor som han varit borta, har jag insett hur mycket han verkligen - och hur mycket jag har tagit för givet.

För mig har varje ögonblick under de senaste veckorna fungerat som en överraskande påminnelse till mig att jag inte är ensam i denna föräldraskap sak och hur tacksam jag är för det. Samtidigt har denna erfarenhet öppnade mina ögon för hur stark jag är som en mamma - hur stark alla mödrar kan vara. I själva verket är det återställt en hel del förlorat förtroendet för mina föräldraskap förmågor.

load...

Tinget ingen berättar om att vara en dålig ensamstående mamma

Från början till slutet av varje dag denna månad, har jag varit helt överlevnad läge. Det är bara jag och min heltidsarbete-from-home schema, har mina barn dagar ingår mycket mer skärm tid, plädera och kompromissa än vanligt. Jag måste göra vad som krävs för att få saker gjorda - och jag måste sluta döma mig för det. "Push framåt" är nu mitt sätt att leva.

En bonus är att det har fört mina organisationsförmåga till en helt ny nivå av awesome. Jag har anammat nya sätt att trötta barnen ut, få sysslor gjort och säkerställa godnattrutiner löper smidigare än någonsin - eftersom du är bäst tror jag behöver de få minuter ensam i slutet av varje dag. Kom att tänka på det, ibland ser fram emot ensam tid är den enda motivationen som bär mig genom kaos.

Det har varit dagar då jag befinner mig ifrågasätta om jag kan göra detta. Jag missade deadlines. Skuld uppslukade mig. Dagarna gick när jag inte bada mina barn. Men här är det: Som förälder behöver du inte faktiskt får att fråga: "Kan jag få igenom detta?" Eftersom du haveto få igenom det, och du kommer.

Hur går tillbaka till skolan som en arbetsgrupp ensamstående mamma kan dra dina barn

Och vet du vad? Även de dagar då jag glömde att äta eller fått vid min son utan anledning, har jag lärt mig att oavsett hur mycket jag tror att jag kommer att bryta, kan jag driva igenom. Jag capable.In själva verket just dessa ord blev min mantra under denna tillfälliga "ensamstående mamma" era. Varje gång jag kände panik eller stress tvätt över mig, tog jag ett djupt andetag och upprepade: ”Jag är kapabel,” om och om igen. Det gjorde faktiskt hjälp.

load...

Så jag spenderar idag gå min dotter upp och ner tåget gångarna eftersom hennes oregelbunden småbarn ben inte kan sitta still i nio timmar. Jag tar djupa andetag sedan reser ensam med barnen i veckor ger mig ångest, och jag vill inget hellre än att vara hemma med hela familjen tillsammans igen.

Föräldraskap är en utmaning, och föräldraskap utan en partner att vända sig till är så mycket svårare. Om vad jag lever i sommar är vardagen, jag bugar till dig. Jag kan vara kapabel, men du är övermänsklig.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Sheknows guide till att föda

Post Föräldraskap

Föräldrar älskar inte precis denna NY restaurangens drinkpolitik

Post Föräldraskap

Vi har upptäckt mer dolda meddelanden i beyoncés nya foton

Post Föräldraskap

Är det dags för grundskolorna att sluta fira valentins dag?

Post Föräldraskap

Gal Gadot dotters fave superhjälte är inte konstigt kvinna

Post Föräldraskap

Chrissy teigen & John legenden växlar upp för att använda sitt sista frusna embryo

Post Föräldraskap

Chuck e. ost har nu sensoriska känsliga söndagar

Post Föräldraskap

Vackra indiska namn för din lilla bachcha

Post Föräldraskap

5 föräldra tips för att höja ett vänsterhänt barn

Post Föräldraskap

Chip & Joanna får svar på graviditets rykten

Post Föräldraskap

Rökar weed framför dina barn någonsin ok?

Post Föräldraskap

Hur man hanterar aggression hos barn