Roliga sätt att hålla barnen aktiva när det fryser ut | BurnbrightLove.com

Roliga sätt att hålla barnen aktiva när det fryser ut

Roliga sätt att hålla barnen aktiva när det fryser ut

Slutföra denna mening: När vädret utanför är skrämmande. Barn fastnat inuti är säker på att vara en mardröm. Det är hur låten går, eller hur?

Så mycket som föräldrar älskar en chans att binda med våra små, gör cabin fever ta ut sin rätt efter ett tag - på både barn och vuxna. Och visste du att barn över 6 kräver ungefär en hourof motion om dagen, medan småbarn behöver en jättestor 180 minutesevery dag? Ganska svårt att åstadkomma när det är kallare än en isbjörn tånaglar utanför - oavsett hur många gånger per dag sade barn insistera på Scream-sång, "The kylan aldrig brytt mig ändå!"

Lyckligtvis för thereareways slitas ut rastlösa barn (och återfå din sanity) utan att helt kastar ditt hus - eller behöva få alla paketerade i Arctic kvalitet snowsuits att huvudet utanför. Spelen framåt är sprängfyllda av hyperaktivitet-dränerande kul, och de är en stor möjlighet för dig att spela med din favorit lite snösparvar i bekvämligheten (läs: värme) i ditt eget hem. Plus, enligt vår erfarenhet, lite övning fungerar mentalt hälso underverk för snötäckta föräldrar också.

load...

Säsongens sötaste Holiday Outfits för barn

Freeze dans

Det är bokstavligen frysning utanför, så varför inte skaka bort det med en (bildligt) frysa dans? Detta tar allt det roliga och frihet en bra gammaldags dansparty och omvandlar den till ett spel som hela familjen kan njuta av. Dig varje ta en sväng DJing medan alla andra danser, och när DJ stoppar musik - alla fryser. Sista personen att frysa är bredvid DJ. Det finns även en Spotify playlistto komma igång.

Inomhus fältet dag

Allt det roliga på fältet utan att någon av gräsfläckar. Många konventionella reläer och liknande aktiviteter kan översättas till inomhus spela med lite kreativitet. Till exempel prova plastflaska bowling (med en squishy boll för att bevara möbler, naturligtvis). Eller gå till en hall stafett eller beanbag kastet. Möjligheterna är så gränslös som dina barn ständigt vilda fantasi.

load...

Ballong volleyboll

Har ett par spirande idrottare på händerna? Tillfredsställa sina behov för sport med denna snöiga dagar aktivitet. Upprätta ett nät i rum eller källare rummet - eller var som helst kan du rensa lite utrymme. Blås upp en ballong, och använda den i stället för en volleyboll för den ultimata dåligt väder turnering. Vem behöver stranden?

Det bästa Yoga Poses lugna Kids Down

Vardagsrum hinderbana

Vad händer om ditt vardagsrum är inte ett vardagsrum alls - men en fullfjädrad hinderbana i förklädnad? Det kan vara just det med minimal ansträngning. Skapa några hinder, till exempel en limbo stolpe tillverkad av en kvast och en rad stolar att krypa under. Lägg i ett par hjärt pumpers, som en hoppande jack station eller en Hula-Hoop stopp. Det är noga med att göra sänggåendet gå littlebit smidigare.

Fitness videor

Vuxna använder videor att utöva hemma; varför kan inte barn? Med massor av kul (och gratis) online-alternativ, som den här från Fitness Blender, kan barnen gamify en träningsrutin genom att arbeta i roliga vändningar övningar. Bonus: De kommer att titta på något annat än karikatyrerna. (Troligen behåll alternativet för tots över 2, dock.)

Kid yoga

Om din familj är mer in Nedåtgående hundar än armhävningar, kan du enkelt orkestrera en anpassad kid yoga session. Plus, barnen är naturligtvis flexibla, så att de kan finna yoga ännu mer tillgänglig än vad du gör. Börja med några barnvänliga poser, som Nedåtgående hund, Warriors, Cat / Kor och Puppy hållning. Skriv varje pose på en anteckning kort och rita dem på måfå. Se till woof och moo högt på alla lämpliga stunder. Eller så kan du bara prova en av dessa fantastiska parodi videosfrom Cosmic Kids.

load...

Exer-gaming

Gilla det eller inte, kommer vissa barn helt enkelt känner sig mer engagerade om det finns en skärm inblandade - det är därför vi är så tacksamma för aktiva spel som Dance Dance Revolution, Walk It Out eller Punch-Out. Känd som Exer-spel, dessa program trick - er, uppmuntra - barn till att få ur soffan och arbeta upp en svett, alla förklädd till en Lazybones videospel. Hej, fungerar allt.

Klassikerna

Låt barnen ta en tur ner memory lane att återkomma några av spelen i din egen ungdom. Klassiker som hide-and-söka, röd rover, fånga flaggan och frysa taggen är aktiv, enkelt och roligt - och sätt bättre än att dela din barndom nostalgi via Atari och snäpp armband.

Inomhus lekplatser

Om du har en reallybad fall cabin fever på händerna, kanske du vill få ut ur huset för en liten stund. Nej, inte skidor eller isfiske. Helt enkelt gå direkt till en inomhus lekplats. Dessa gör i själva verket finns i många städer (du kan oftast hitta en via en snabb Google-sökning). De har massor av engagerande utrustning från fantasifulla bilder för att uppblåsbara klättring områden bollen gropar. Det enda problemet? Övertygande barnen att gå hem igen.

Unik Nursery Decor du faktiskt vill ha i ditt hus

Med alla dessa idéer att välja mellan, kommer dina barn inte ens märker det faller under noll ute. Och innan du vet ordet av kommer det att bli April.

Alysa är en certifierad Dallas Personal Trainerand nätet hälsocoach. Du kan ansluta med henne på Instagram @alysaboan.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

New Mexico säger nej till lunch-shaming

Post Föräldraskap

Hur kan infertila kvinnor klara sig av nosiga vänner på sociala medier?

Post Föräldraskap

Hur man lär ditt barn att vara kroppsneutralt

Post Föräldraskap

Få kreativitet med dessa uppfinningsrika (men helt coola) barnnamn

Post Föräldraskap

Bilderna på denna heroiska mamma som föds på en hall kommer att förvåna dig

Post Föräldraskap

Skola skämmer mamma för packning av russin

Post Föräldraskap

Um, ja, ditt barns sandlåda kan vara en hotbed av toxiner och hälsorisker

Post Föräldraskap

Beyoncé, blå murgröna och Tina knowles chill i stil på 3-gen datum

Post Föräldraskap

7 sätt att vandra kommer att förändra hur dina barn ser världen

Post Föräldraskap

Hur jag förklarade presidentvalet Donald Trump till min dotter

Post Föräldraskap

Hur arbetar föräldrar kan äntligen få allt

Post Föräldraskap

Jag trodde jag var immun mot amnings drama - jag hade fel