Perfekt familjekryssningsguide för att komma till hamnen i tid | BurnbrightLove.com

Perfekt familjekryssningsguide för att komma till hamnen i tid

Perfekt familjekryssningsguide för att komma till hamnen i tid

Så du har beslutat att ta en familj kryssning - hur spännande! Det finns få semester som konkurrera värdet, bekvämligheter, mat och rakt upp kul en kryssning kan erbjuda alla i familjen. Och medan en av de förmåner av cruising är att du bara har att packa resväskan gång under dina resor, ja, har du fortfarande att se till att du inte glömmer något när du faktiskt gör packningen.

Vilken tropisk destination bör du besöka nästa? Vi har dig täckt

Du vet hur det fungerar med barn, eller hur? Oddsen för att lämna bakom något särskilt viktigt tycks öka exponentiellt med varje extra familjemedlem som reser. Detta gäller särskilt om din trupp innehåller små. Därför att låt oss vara verkliga: Om du låter dem packa sina egna väskor, de skulle förmodligen få en påse marshmallows, en leksak eller två och några vandrande magiska markörer.

load...

Naturligtvis sätter att stöten av förpacknings börda på dina axlar. Oroa dig inte, men - vi har dig täckt. Eftersom en person inte ska behöva försöka komma ihåg varenda sak som behövs när deras familj träffar öppet hav, har vi sammanställt en liten kryssning pack guide för familjer.

Behåll denna behändiga att hänvisa till när du går. Åh, och glad cruising!

1. Innan du börjar packa några påsar

Packning görs oändligt mycket lättare med lite prep arbete. Kontrollera först prognosen i området din kryssningsfartyg kommer att resa. Det är inte alltid så enkelt som "våra hamnar är exotiska, så det kommer att bli soligt." Genom att kontrollera prognosen för de specifika dagar av din resa, har du en bättre uppfattning om huruvida du ska packa väskan med ett par artiklar som är specifika för dåligt väder. Du kommer också vill kontrollera din kryssning linje specifika klädkod. Om du inte var medvetna kryssnings hade en klädkod, det är desto större anledning att läsa igenom den innan du börja planera din familj garderob.

load...

2. Packa handbagage först

Detta är en av de saker som verkar vara en liten detalj men kunde ange tonen för hela resan. När du går ombord på kryssningsfartyg, måste du lämna ditt huvudsakliga bagage vid bryggan så att den kan tas till din hytt. Men det kunde en liten stund efter att du har gått ombord innan du kan skriva din hytt och har tillgång till innehållet i ditt bagage. Planera för detta genom att packa din carry-on - väskan, handväska eller ryggsäck du ta ombord med dig.

20 tropiska drinkar som kommer att skicka dig tillbaka på semester

Du uppenbarligen vill inkludera alla officiella dokument för din familj här: pass, ID, kryssning dokument. Glöm inte din plånbok med ditt kreditkort och några pengar du har. Om du tog en bärbar dator eller andra värdesaker tillsammans, kommer du antagligen vill bära dem också (tror kameror, mobiltelefoner och liknande). Andra saker du absolut vill stuva i carry-on innefattar mediciner - särskilt akuta recept som EpiPens eller inhalatorer - och allt du behöver för att hålla dina barn underhöll och glad i väntan på kryssning till officiellt avspark.

3. Börja med kläder

Självklart, du kommer att vilja packa för din destination. Om du tänker på en Alaskan kryssning, kommer detta sannolikt ser mycket annorlunda än garderoben du skulle packa för en karibisk kryssning. Men som en allmän tumregel bör varje familjemedlem har följande: flera tillfälliga kläder för dagligt slitage (läs: slappa runt Lido däck), åtminstone två dressat kläder för formella nätter, träningskläder för träning eller Utflykter dagar, skor för alla tillfällen, flera baddräkter, flera ljus lager för kallt väder destinationer, strumpor, Pyjamas och massor av underkläder. Hattar är också till hjälp att skydda din familj huvud och ögon från elementen.

4. Lägg i icke-plagg väsentligheter

Vid det här laget har du packat alla dina familjens viktiga dokument och värdesaker, liksom deras kläder. Nu är det dags att ta alla de saker som du annars skulle glömma och måste betala en arm och ett ben för under dina resor. Detta inkluderar till exempel solskyddsmedel (ett måste för både varma och kalla områden), en liten första hjälpen-kit, traditionella toalettartiklar (schampo, balsam, tvål, kontaktlinslösning, etc), proppar, solglasögon och ett paraply eller poncho. Och om du fortfarande har utrymme, se till att kasta in några extra du vara glad att du tog, liksom hopfällbara påsar för användning på shopping utflykter, en undervattenskamera, extra minneskort och kikare för sightseeing kryssningar.

load...

5. Ta allt du behöver för Baby

Om du reser med en baby, kommer du definitivt vill packa alla väsentliga i en skötväska för att bära ombord. Mamas, vet du vad det betyder: flaskor, blöjor, våtservetter, snacks, barnsjukdomar leksaker, en filt, blöjeksem salva och en sippy cup.

6. Inte overpack

Du är på en kryssning! Om det någonsin funnits en tid att luta sig tillbaka, slappna av och inte bry sig om någon ser dig bär samma kläder två gånger i en vecka, det är när du är på en kryssning (ledtråd: Du kommer aldrig att se de flesta av de människor runt omkring dig igen i alla fall). Men ännu viktigare, släpa runt en väska som är fyllda till brädden är besvärligt i bästa fall. Lägg ut allt du tror att du vill ta med dig och sedan redigera ner det.

7 skäl en kryssning är den perfekta familjen semester

Om du känner att du verkligen behöver alla dessa saker, pack två väskor - genom att hälften av dina tillhörigheter i en påse och hälften i en annan, du lätta din last och har ett skyddsnät i fall en av dina väskor försvinner. Har hela familjen ta detta synsätt och ingen riskerar att gå utan åtminstone en del av sina egna kläder under semestern.

7. Spara lite utrymme i din resväskor

Tänker tillbaka på semester du har tagit tidigare. Du kom alltid hem med mer än du kvar, eller hur? När du reser med hela familjen, bevisar detta sant. För varje familjemedlem. Alla kommer sannolikt plocka upp en souvenir eller två, antingen från kryssningsfartyg presentbutiker eller någon av dina onshore utflykter. Gör dig själv en tjänst och se till att alla lämnar lite extra svängrum i sina väskor för minnen de kommer oundvikligen att föra tillbaka från din familj kryssning.

Detta inlägg sponsrades av Carnival Cruise Line. Om du vill ange att vinna en sju dagars Carnival kryssning, klicka här.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Dessa fantastiska bilder kan få dig att få ett vattenfödsel

Post Föräldraskap

Hjälp namnet april giraffens baby, för vad gör du mer?

Post Föräldraskap

5 mindre kända tecken på att ditt barn kan vara begåvad

Post Föräldraskap

Helt topp-kändis baby redskap vi kan inte sluta gawking på

Post Föräldraskap

7 ligger människor som berättar om nyfödda

Post Föräldraskap

I nästan 50 procent av familjerna är mammor brödvinarna

Post Föräldraskap

4 skäl till varför rosa är vår mamma krossa

Post Föräldraskap

Även barn kan visa tecken på depression och ångest

Post Föräldraskap

De coolaste abonnemangslådorna för barn som älskar att få mail

Post Föräldraskap

Nej, Jennifer Lawrence känner inte några barnsängar, tack

Post Föräldraskap

Bevis Ryan Reynolds är den roligaste pappan på Twitter

Post Föräldraskap

Min 5-årige flyttar över hela landet utan mig