Olivia ville mocka bröstpumpbh ad och vi älskar henne för det | BurnbrightLove.com

Olivia ville mocka bröstpumpbh ad och vi älskar henne för det

Olivia ville mocka bröstpumpbh ad och vi älskar henne för det

Det är ingen hemlighet att Olivia Wilde är en av våra favorit kändis mammor. Hon berättar som det är - särskilt när det gäller amning. Hennes senaste gnälla avser en annons för en bröstpump behå.

Olivia Wilde har rätt inställning till amning

"Denna dam definitivt inte nyligen födelse ett barn som kräver bröstmjölk pumpas" mamma två skrev Instagram. Och, ja, hon gör en utmärkt utgångspunkt. De är inte abs, klara ögon och glödande huden på en typisk ammande mamma.

Riktigt snabbt vill bara ta en paus från nätet (lat person) x mas shopping att ringa skitsnack om denna annons för en bröstpump bh cuz denna dam definitivt inte nyligen födelse ett barn som kräver bröstmjölk pumpas. Också vill ge en snabb cyber kram till den här modellen som var tvungen att låtsas har nyligen födde en mjölkmatad baby-barn när hon tydligt har tillbringat det senaste året lyfta små vikter och mediterar. (Sidoanteckning: varför Amazon sätter bröstpumps annonser i varenda jävla ökning jag gör jag inte längre på marknaden för mer pump leveranser Amazon Stäng ner?!) PS. Jag äger redan bra och det är häftigt.

load...

Medan vissa synpunkter på Wildes Instagram inlägg påpekade - med rätta - att en del mammor har platta magar (även definierad abs) inte långt efter förlossningen, dessa människor verkar vara saknade sin poäng. Hon är inte ha en gräva på mammor som snäpper tillbaka till sina storleks 4 jeans två veckor efter deras barn föds. Hon ropar reklamkampanjer som berättar allmoms bör trim och tonas medan de fortfarande ammande sina barn.

"Kangaroo care" kopplade till friskare barn

För när vi någonsin se annonser riktade nya mammor (för bröstpumps bras eller vad) med kvinnor som faktiskt ser ut som de just har fött? Var är saggy magar, trötta ögon och otvättat hår?

load...

En snabb sökning på Internet för "bröstpumps bras" bevisar Wildes punkt.

Detta mamma menar allvar.

Pumpning är lustiga, tydligen.

Bara din typiska mamma pose!

Och massor av kvinnor håller med skådespelerskan. "Yesssss realness. Pump just nu med min mage utbuktande över mina yogabyxor", skrev en.

"Amen. Mammakläder är på samma sätt", skrev en annan.

I en 2015 intervju med Shape, Wilde erkände hon kämpade för att vänja sig vid hennes postpartum bodyafter sitt första barn föddes. "Jag är mjukare än jag någonsin varit, även olyckliga termin på gymnasiet när jag upptäckte samtidigt Krispy Kreme och pot", sade hon. "Bilderna av mig i den här tidningen har generöst konstruerad för att visa mina bästa vinklar och jag försäkrar er, har bra belysning har varmt omfamnade. Sanningen är, jag är en mamma, och jag ser ut som en."

Wilde födde sitt andra barn med maken Jason Sudeikis, dotter Daisy Josephine, på Oktober 11. Deras första barn, sonen Otis Alexander, föddes 2014.

Rosemarie DeWitt blev en mamma till två för ett år sedan

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Min baby förstör mitt äktenskap

Post Föräldraskap

Serena Williams söker graviditetsråd - från Twitter

Post Föräldraskap

Kate Middleton gör första offentliga utseende sedan graviditetsmeddelandet

Post Föräldraskap

Beyoncé avbryter sitt coachella utseende - för graviditet, det är därför

Post Föräldraskap

Thomas rhett & Lauren Akins Toddler är vår nya favorit frisyrare

Post Föräldraskap

Fruktjuice i mått är faktiskt OK för barnen

Post Föräldraskap

Ikeas nya föräldraledighetspolitik är söt (och svensk)

Post Föräldraskap

Träffa Kylie jenner, mamma bloggare

Post Föräldraskap

Ta en titt inuti Lauren Conrads liv som en ny mamma

Post Föräldraskap

3 kvinnor avslöjar vilken naturlig förlossning som verkligen är

Post Föräldraskap

Serena Williams menade inte att tillkännage graviditeten på snapchat

Post Föräldraskap

Hur man lär ditt barn att vara kroppsneutralt