Mors djärva inlägg om kroppspositivitet går viral | BurnbrightLove.com

Mors djärva inlägg om kroppspositivitet går viral

Mors djärva inlägg om kroppspositivitet går viral

Vi kan inte vänta på den dag då historier om kvinnor firar sina kroppar precis som de ser är gamla nyheter. Men vi är inte där ännu, inte ens nära - så vi flyttade från en Missouri mors Facebook inlägg om modellering en glad kroppsuppfattning för hennes daughterin det välbekanta fastställandet av ett omklädningsrum.

Brittney Johnson och hennes barn dotter var i Target försöker på baddräkter - inte alltid det mest lugnande sätt att tillbringa en timme för många kvinnor.

Varför vi älskar Nu Toronto "Älska din kropp" fråga

"Vi valde ut 11. Yeah. Elva," sade Johnson. "Gick in i omklädningsrummet. Och [hon] började lossa de baddräkter från galgar och skrek" Jag kan se din rumpa! för hela omklädningsrummet att höra." (Ah, glädjearna av shopping med småbarn.)

load...

Johnson knäppte bilder på sig själv i var och en av de passar att skicka till sina vänner för tummen upp eller tummen ned (Hej, vad är BFFs för?). Hon fångade också hennes dotter försöker på en av hennes bikini toppar. Vad hennes dotter sade slog ut henne. Vi också:

"Jag slutade för en sekund att se vad hon skulle säga och när hon vände sig till spegeln, sade hon Wow Jag bara älskar gepard tryck! Jag tror att jag är vacker! Tror du att jag är vacker också ?!"" Johnson återkallas.

BAM. Äpplet definitivt inte faller långt från trädet. Johnson insåg hon äger i allmänhet positiva, har openhearted attityd gjorde en verklig och bestående intryck på sin lilla flicka.

load...

"Jag säger till henne att hon är vacker varje dag. Hon är typ gå genom gallerian, eftersom jag säga att hon är snäll överallt. Hon är artigt på räknaren ordning eftersom hon hör mig när jag är artig mot främlingar överallt. Hon ger komplimanger till människor hon inte känner att hon älskar hur det känns när hon hör dem," sade Johnson. "Och när vi är i ett omklädningsrum, med badkläder för alla Gud övergivna saker, det är en delad ögonblick då jag har befogenhet att säga" wow jag har verkligen blivit fett årets OR 'wow jag älskar den här korall färg på mig !' Och de är de ord brann i mina döttrar [sic] hjärnan."

En mamma firade sin graviditet bristningar på ett fantastiskt sätt

Vilken fantastisk påminnelse för oss alla. Trevligt att gå, mamma.

Johnson insvept sin Facebook inlägg med en vacker, ge meddelande till alla mammor.

"Och när det gäller kroppsuppfattning, vara ett exempel. Jag är inte en storlek noll. Jag kommer aldrig att bli. Jag har stora lår och en enorm bakdel och av någon anledning mitt i min kropp blir mer solbränna än resten? Men denna kropp gjorde en helt annan kropp. Jag är stark. Jag kan. Och jag är glad. Jag behöver inte vara vacker som du, eftersom jag är vacker som jag."

Hennes inlägg har delats över 118.000 gånger. Var Johnson överraskade av alla internet uppmärksamhet? Tja, ja och nej. "Hur många mammor gå in i ett omklädningsrum med en rastlös barn bara för att fånga dem kritisera själva?" Hon sa. "Min dotter förtjänar att veta att vi är alla olika, men alla fortfarande vacker, och även på våra dåliga dagar Jag tror att de flesta mammor vill att deras barn att känna på samma sätt. Jag är en genomsnittlig flicka, genomsnittliga storlek, gör det bästa jag kan vara en bra mamma, och det är samma sak som bara om någon annan momma jag vet."

load...

Vi tror Johnson definitivt lyckas på sitt uppdrag. Och hennes dotter är en lycklig liten flicka. Nu vill vi bara veta vilken baddräkter de avvecklas med. Vad? Vi gillade korall och leopard-print som också.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Modell tess holliday säger kroppsvätskor är det värsta med moderskapet

Post Föräldraskap

Hur mindfulness meditation lär barn att hantera sina känslor

Post Föräldraskap

Varför jag sa till min chef och medarbetare jag får IVF

Post Föräldraskap

Hur man hanterar håravfall i postparten enligt reddit

Post Föräldraskap

Hur hjälper du ditt barn genom midjåriga skolans nedgång

Post Föräldraskap

10 tips för det enklaste gör det själv halloween barnens kostym

Post Föräldraskap

Jag gör ingenting med mina barn i helgen (och du borde också)

Post Föräldraskap

Kim Kardashian West talar om att förlora embryon och välja surrogat

Post Föräldraskap

Hur man inte berätta för din chef att du är gravid

Post Föräldraskap

En U.K. mamma talar om mastit

Post Föräldraskap

Facebook presenterar sin nya föräldraportal

Post Föräldraskap

Reese mussla och dotter Ava phillippe är tvillingar i första gemensamma modelleringsspelningen