Mor stämmer med transgender dotter för övergången | BurnbrightLove.com

Mor stämmer med transgender dotter för övergången

Mor stämmer med transgender dotter för övergången

En 17-årig trans flicka i Minnesota stäms av sin mor för att påbörja hormonbehandlingar för att övergången från man till kvinna. I stämningsansökan, som lämnades in på onsdagen hävdar Anmarie Calgaro att hennes medborgerliga rättigheter kränks eftersom hon varken underrättats om behandlingen av flickans vårdgivare inte heller var hon bad om hennes tillstånd.

Min 5-åriga vän är trans och han gör bara bra, tack

Vid en presskonferens meddelar dräkten, Calgaro sa: "Det kom till min kännedom att min son började ta emot hormonersättningsbehandlingar från Park Nicollet Health Services att övergången från man till kvinna, med medicinsk hjälp att betala för detta.Jag inte hörts eller informeras om detta på något sätt." Ingår i Calgaro stämning är länet, chef för att länets offentliga sjukvårdssystemet, två vårdgivare, skoldistrikt och principen om flickans skola.

load...

Så gjorde den här tjejen inte berätta sin mor - som trodde att det var en bra idé att hålla en presskonferens i frågan, upprepade gånger hänvisat till flickan som "han" och "hennes son" i den presskonferens och stämma alla från länet till flickans huvud - att hon var övergången? Va. Vi kan inte föreställa mig varför.

En tonåring stämma sina föräldrar för sina inlägg på Facebook

Den rättsliga frågan i hjärtat av det här fallet är att i Minnesota ett barn under 18 år som bor separat från deras överordnade inte behöver innebära att föräldern i sina beslut sjukvårds. Och i en frigörelse uttalande flickan som skapas i juni 2015 med hjälp av Mid-Minnesota rättshjälp, NBC Outreportsthat tonåringarna sade att "[det] mamma har gjort det känt för honom att hon inte längre vill ha någon kontakt med honom ", 'vet var han är och har inte gjort några försök att ta hem honom' och 'har inte vidtagit några åtgärder för att anmäla honom som en skenande eller vidta rättsliga åtgärder för att hålla honom i sitt hem.' Calgaro hävdar att föräldrarna alltid ska underrättas om och deltar i deras små barns beslut sjukvårds, även om de har bannlyst dem från deras liv på grund av barnets könsidentitet. Eftersom hat är ursäktlig och barn är egendom, vi gissa?

load...

För hennes del, säger Calgaro att detta fall har ingenting att göra med sin dotter övergång. "The övergår sak är inte ens frågan", sade hon, "frågan är att han är i stånd att fatta dessa beslut." Dessutom har Ms Calgaro en härlig bro hon vill sälja dig. Vänligen skicka eventuella erbjudanden till de advokater som företräder henne, som är en del av en känd anti-abort advokatbyrå kallas Thomas More Society. En anti-abort advokatbyrå? Och en som försöker också stoppa en trans student i Illinois använda flickans badrummet? Man. Det måste vara ett helvete av en bro.

Jag är en trans kvinna, men det betyder inte att jag måste ta vad jag kan få

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Bristol Palin väntar baby nr 3

Post Föräldraskap

Khloé Kardashian inlägg twinning mage bilder för att fira Kylie Jenner nyfödda

Post Föräldraskap

6 saker varje mamma vet om barn och förkylningar

Post Föräldraskap

Den här mammen skämdes efter att hennes barn med ADHD kastade ett tantrum - och det är inte okej

Post Föräldraskap

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Post Föräldraskap

Texas School Bill placerar HBT-elever i fara

Post Föräldraskap

Internet slår Khloé Kardashian för att röka under graviditeten

Post Föräldraskap

Denna internationella kvinnodag hjälper en mamma i nöd

Post Föräldraskap

Vår brutala skilsmässa gjorde min sons övergång till college svårt

Post Föräldraskap

Tidsbesparande tips för upptagna moms

Post Föräldraskap

Graviditetsdagbokar: Första gången mamma att vara, som alltid är utmattad

Post Föräldraskap

Roliga sätt att hålla barnen aktiva när det fryser ut