Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS | BurnbrightLove.com

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Vissa veryhigh profil föräldrar upplever en enorm milstolpe denna vecka: skicka sin förstfödde till college, sannolikt levereras med extra stora enkel lakan och plastbackar fulla av skor, trassliga dator sladdar och tre månader till ett värde av duschkräm.

Tidigare i veckan bjuda våra friendsthe Beckhams deras äldste, Brooklyn, en gråtmild farväl (online och personligen) när han leds till Parsons i New York City. Och nu bör Beckhams har Obamas över för scones och te (spetsad med rom) för att ömka, eftersom Barack och Michelle Obama sa bara adjö till Malia. Sasha stora sis är nu upptagen få bosatte sig i på hennes föräldrars alma mater, Harvard University.

load...

Hur Malia & Sasha tillbringade sin sista natten i Vita huset

Daily Mailposted photosof den tidigare POTUS och FLOTUS hjälpa Malia flytta in i en på campus bostad på den ansedda universitetet en dag före resten av myllrande Harvard massorna anländer till hösten klasser.

Vi vet inte hur Obamas hanterar saker, men Malia var redan ute och omkring med vänner utforska Cambridge, Massachusetts, med full hipster-freshman regalier (Alexander Wang grafisk tee och svart underklänning med trendiga vita sparkar, förstås). Malia har lite tid att få sina lager - och kanske räkna ut hur man skaka Secret Service - innan klasserna börjar på onsdag 30 Aug.

Här är Obama vara ungefär Bäst pappa någonsin

load...

Den tidigare första dotter är en cool katt av allt att döma, ha skjutits upp hennes Harvard utbildning för ett sabbatsår för att arbeta praktik på den amerikanska ambassaden i Spanien och sedan i NYC på The Weinstein Company. På tal om det senare, är Malia förväntas att studera film på Harvard. Och hon är ingen nybörjare; utöver Weinstein praktik, arbetade hon med Halle Berry 2014 under inspelningen av Extant och 2015 gjorde en praktikplats på uppsättningen av Lena Dunham s Girls.

15 Life Skills Varje Ung vuxen bör veta innan de ger sig till College

Dunham gormat över Maliato Howard Stern, "Hon är en ängel Självklart vi inte göra henne få vårt kaffe Men hon ville göra alla jobb -.. Det var cool sak."

Egentligen är vi ganska övertygade om att "det häftiga" om Malia Obama är. Alla saker. Hennes föräldrar och syster är utan tvekan kommer att sakna henne. Men de kommer antagligen att hålla upptagen på "fotboll" spel med Beckhams. De kommer att bli bra.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Florida lärare sakkas för olämpligt utdrag

Post Föräldraskap

9 provade och sanna tips för att resa med barn under semestern

Post Föräldraskap

Hur man skapar en bokklubb för barn

Post Föräldraskap

11 fantastiska kvinnor vi firar med våra barn denna månad (& varje dag)

Post Föräldraskap

Hur ber om ursäkt till ditt barn

Post Föräldraskap

Belgisk modell visar att hon är intersex, talar för intersexbarn

Post Föräldraskap

Hur man är en feministisk far

Post Föräldraskap

I nästan 50 procent av familjerna är mammor brödvinarna

Post Föräldraskap

Hur är du med din familj denna semester - även om du är långt ifrån varandra

Post Föräldraskap

Amning mammor startade från dans skäl

Post Föräldraskap

Rökar weed framför dina barn någonsin ok?

Post Föräldraskap

Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna