Lauren Conrad s 4 ladylike lagar av graviditet etikett | BurnbrightLove.com

Lauren Conrad s 4 ladylike lagar av graviditet etikett

Lauren Conrad s 4 ladylike lagar av graviditet etikett

Lauren Conrad är en dam, thankyouverymuch. Hon är också en mycket gravid kvinna just nu. Och hon skulle vilja lära dig några grunderna om graviditet etikett.

Notpregnancy etikett som i, hej, om du smällen, sluta äta all glass i mitt i natten. Eftersom som vi alla vet, gravida kvinnor kan - och bör - göra vad fan de vill. Det är ingen picknick, växande en människa i ett utrymme som är mindre än brödrost. Tillbaka och låt bun-in-the-ugnen damen göra sitt sak, även om det innebär ingen Glass för resten av hushållet.

Nej, Conrad: s regler är för casual observatör av en gravid kvinna i naturen. Conrad, nu i sin andra trimestern, har (artigt! Någonsin så artigt!) Hade det upp till här med nyfikna, mouthy, grabby plebejerna få alla upp i hennes gravida grill. På 17 januari, hon skrev ”ladylike lagar: 4 Saker att aldrig säga till en gravid kvinna” på sin självbetitlade blogg. I en perfekt värld skulle Lauren Conrad inte ta värdefull tid från sin livsstil maven-ing att föreläsa oss (dessa tchotchkes kommer inte att decoupage sig, människor). Ändå måste vi erkänna att Conrads repetitionskurs i vad man inte ska göra om du misstänker att du är i närvaro av en eventuellt gravid person i högsta grad rimligt.

load...

Hur tidigt är för tidigt att meddela din graviditet?

Regel nr 1: Fråga inte ett gift par när de kommer att ha barn (Vi håller helt med Lauren att detta kan vara en Det finns inget sätt att veta om någon är att hantera fertilitetsproblem, sörjer. ”Större trigger fråga.” en nyligen missfall eller bara riktigt, riktigt inte vill vara orsaken någon är en slav till psykoterapi på 30 år. Hålla munnen stängd.)

Regel nr 2: Fråga aldrig när någon beror om du inte är 100 procent säker på att de förväntar sig. (Om du inte vet, du är inte supposedto know -.. Antingen för att de inte gillar dig eller för att de är helt inte preggers HÅLL käften)

Gåvor som gravida kvinnor faktiskt vill

load...

Regel nr 3: Avstå från att kommentera storleken på någons bula. (Om de först kommentera storleken på någon del av yourbody Annars:. Hålla munnen stängd.)

Regel nr 4: Rör inte magen utan att fråga! (Detta kan vara toppen klagomål av de gravida kvinnor som vi vet - och vem kan klandra dem låg AV NO Touchie?..)

I grund och botten, om du befinner dig runt någon i fertil ålder, kanske bara inte vara ett litet barn, m'kay? Håll händerna för dig själv och vänta på att någon ska ge dig 411. Detta servicemeddelande allmänheten har lett till dig av Lauren Conrad, hennes fantastiska hår och oss.

11 tidiga tecken på graviditet bör du inte ignorera

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Den omfattande guiden till barnskyddssäkerhet

Post Föräldraskap

5 volontäruppsättningar för dig och din dotter över våren

Post Föräldraskap

Hur man hjälper ditt oroliga barn - när du också har ångest

Post Föräldraskap

Hur ber om ursäkt till ditt barn

Post Föräldraskap

Föräldraådgivande: varför jämför mina vänner sina barn till min doktorand?

Post Föräldraskap

Mina bästa vänner har ett barn tillsammans - varifrån lämnar jag mig?

Post Föräldraskap

Hur kan infertila kvinnor klara sig av nosiga vänner på sociala medier?

Post Föräldraskap

Professorens intervju är kraschad av sina lustiga barn

Post Föräldraskap

Native American baby namn för flickor fira vackert en rik kultur

Post Föräldraskap

Ett öppet brev till mina republikanska vänner, angående Betsy devos

Post Föräldraskap

Mitt hemfödelse blev farligt när jag hade en sällsynt komplikation

Post Föräldraskap

Internet slår Khloé Kardashian för att röka under graviditeten