Kolla in varg och vänner, en inklusiv shoppingplats | BurnbrightLove.com

Kolla in varg och vänner, en inklusiv shoppingplats

Kolla in varg och vänner, en inklusiv shoppingplats

Som så många andra how-gjorde-det-inte-existerar-redan idéer, Carissa Tozzi grundade Wolf & Friends, en allomfattande shopping och livsstil webbplats, av ren nödvändighet.

När Tozzi numera-5-åriga son Wolf var i förskolan, hans lärare såg att han inte gillar att sitta upp under cirkeln tid och föreslog att han kan ha sensoriska problem. ”De gav mig ett paket med pappersarbete, som ingår terapiplatser för leksaker”, säger Tozzi. ”Jag hällde genast igenom alla papper i panik och började beställa några sensoriska leksaker som kan vara till hjälp för honom, egentligen inte ens förstå hur han ska spela med dem eller vad det avsedda resultatet ska vara.” Leksakerna hon köpte hamnade vara ”skit och gagnlöst.” Medan Wolf växte fram ur sina sensoriska frågor, gjorde Tozzi inte förlora känslan av att vilja det bästa för honom och inte kunna hitta den.

Det var den erfarenheten - liksom det faktum att så många av hennes vänners barn var på spektrumet eller lider av ADHD, inklusive Wolf & Friends VD Gena Manns son - som leder henne för att skapa webbplatsen.

Men det är inte precis vad hon planerade att göra från början. En tidigare redaktör på tidskrifter som Seventeenand den numera nedlagda Cosmogirl! - den senare som är där hon träffade Mann - Tozzi var ursprungligen intresserad av vad som hände i mamma utrymme när det gäller barns inredning och design, men ville inte skapa en shoppingplats för materialism skull. Istället såg hon hur produkter för atypiska barn är ofta corralled till en deprimerande hörn av internet. ”Ofta har du ett barn som har fördröjningar och en som inte gör det, men du måste handla för dem båda”, säger hon och konstaterar att handla för barn med särskilda behov alltid känns lite av en downer. ”Verkligheten är dessa leksaker är tillgängliga överallt, men ingen var curating dem i ett utrymme som är lycklig.”

load...

Och med hjälp av experter som Alescia Ford-Lanza, en arbetsterapeut, Gwen Lopez-Cohen, en barn- och ungdomspsykolog och tal språk patolog Shari Goldstein, Tozzi övervakar artiklar så att föräldrar kan bläddra hjälp artiklar samtidigt plocka ut leksaker och inredning - som alla är utformade för att hjälpa till med utvecklingen. ”Det finns vissa saker som jag spelat med eller att jag vet att är bra för tal och språk, liksom ett dockhus, till exempel” hon säger, men för alla utan en expert i fickan varje leksak på platsen märkt med markörer som "grov motor play", "låtsas play", "tal och språk" [och] "finmotorik play" så att föräldrar kan handla utifrån sina barns specifika behov. ”Men oavsett vad, ju mer du är kreativ med dina barn, desto mer sannolikt att de kommer att vara kreativ tillbaka.”

load...

Ahead, kolla in några av de leksaker från platsen.

Finmotorik och fantasifull lek: Mame Ohagki Rainbow Beans

Grovmotoriska play: Linus cyklar

Finmotorik och fantasifull lek: Plantor s DIY fjäril & Bird Wings

Finmotorik och fantasifull lek: Pirasta färg affisch

Grovmotoriska play: Hoppa hage golv klistermärke

Tal & språk play: A-frame dockhus

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Chrissy teigen bekämpar troll, förbereder sig för potentiell postpartum depression

Post Föräldraskap

Moms reagerar på den nya amningens emoji

Post Föräldraskap

Dessa barn gör oss ganska säkra på framtiden

Post Föräldraskap

Kvinnan blir gravid två gånger inom 10 dagar

Post Föräldraskap

Kan jag förfölja mina drömmar samtidigt som små barn uppstår?

Post Föräldraskap

10 otroliga fort att bygga för dina barn (blink, blink)

Post Föräldraskap

10 mammor delar sina lunchskräckhistorier (ja, det här hände verkligen)

Post Föräldraskap

Vilka föräldrar behöver veta om våld för tonåring?

Post Föräldraskap

Hur övertygar jag mitt stinkande barn att duscha?

Post Föräldraskap

Tonåringar som får sprit i hemmet är mindre benägna att binge dryck

Post Föräldraskap

Uh-oh, Tina feys dotter vill bli Regina George

Post Föräldraskap

5 säkerhetsåtgärder folk glömmer när man reser med en småbarn