Jason aldean, Brittany Kerr välkommen älskling 2 månader efter överlevande vegas skytte | BurnbrightLove.com

Jason aldean, Brittany Kerr välkommen älskling 2 månader efter överlevande vegas skytte

Jason aldean, Brittany Kerr välkommen älskling 2 månader efter överlevande vegas skytte

Countrystjärnan Jason Aldean och hans hustru Brittany Kerr välkomnade en pojke denna vecka - och glad fans genom att dela en bild på deras nyfödda vid hospital.They också delade kiddo s Tennessee-tastic namn: Memphis. Kan du få mer land än det? (Jag menar, du kan. Kanske deras nästa barn får namnet Nashville.)

Vägen till föräldraskap har inte varit rosig för paret. Aldean, Kerr och ofödda Memphis alla överlevde Las Vegas pistol massacrethat dödade 59 i Aldean fans - den största mass fotografering i modern amerikansk historia.

”När vi lagt bakom utrustning scenen med några av vår väg familj, kulor flyger förbi... Allt jag kunde tänka var:" Jag har aldrig ens fick hålla mitt barn”, säger Kerr. ”Som ni kan föreställa er min första instinkt var att köra till [Jason] och hans var densamma."

load...

"Något har förändrats i detta land och i denna värld nyligen som är skrämmande att se," Aldean wroteafter tragedin. "Denna värld blir den typ av rum som jag är rädd för att höja mina barn", tillade han, ekande känslor så många amerikanska föräldrar dessa dagar.

Men Aldean och Kerr inte låta rädsla - eller svåra tillstånd vapenlagar i detta land - hålla ner dem.

Så välsignade idag för att se min lilla man kommit till världen. Under ett år som har varit en berg-och dalbana rida, det är vad det handlar om. Jag kan inte vänta och se vad livet har i beredskap för den här killen. Memphis Aldean. 9lb 5 oz. #mamawasarockstar

Aldean s bildtext tillkännage sin sons födelse läsa, "Så välsignade idag för att se min lilla man kommit till världen. Under ett år som har varit en berg-och dalbana rida, det är vad det handlar om. Jag kan inte vänta och se vad livet har i beredskap för den här killen. Memphis Aldean. 9lb 5 oz. #mamawasarockstar." Den lilla killen var OK, inte så lite. Attans. Brittany Kerr är en drottning. Att barnet är nästan storleken på staden han uppkallad efter.

load...

Jason Aldean Issues Emotionell Plea Efter Las Vegas Concert Shooting

Landet par glada fans genom att avslöja nyheten om graviditeten på Instagram maj, när Kerr postat ett foto av par bär matchande "Baby Daddy / Baby Mama" skjortor och sitter framför en säng täckt i blått och rosa ballonger.

ÖVERRASKNING!!! WE är gravid !!! Detta var den svåraste hemlighet som vi någonsin har haft att hålla. Denna resa för oss har varit full av många lyckliga tider och även många tårar. Den största berg- och dalbana som vi någonsin har varit på, utan tvekan! Alla stunder av sorg följdes av den största välsignelsen i hela världen !! Vi kommer aldrig att ta en stund för givet och kan inte vänta med att träffa dig, söta barn !!!

Kerr skrev "överraskning !!! WE är gravid !!! Detta var den svåraste hemlighet som vi någonsin har haft att hålla. Denna resa för oss har varit full av många lyckliga tider och även många tårar. Den största berg-och dalbana som vi någonsin har varit på, utan tvekan! Alla stunder av sorg följdes av den största välsignelsen i hela världen !! Vi kommer aldrig att ta en stund för givet och kan inte vänta med att träffa dig, söta barn !!!"

Jason Aldean gravida fru talar ut efter Las Vegas Shooting

Kul att höra att allt är bra med den nya lilla familjen - och det Memphis gjorde stora med en fab plantskola.

Vi äntligen vår lil mans rum redo för honom. Kan inte vänta att träffa dig och ta dig hem till ur nya rum, Memphis.

Grattis till den första familjen i landet. Ingen brådska, men vi har redan fått en hel massa andra sydliga städer i omgångar för dig att använda som namn. Baby Baton Rouge Aldean 2020?

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

En 5-årig tjej frågade gap att byta kläder och VD överens

Post Föräldraskap

Gravid i 2018? här är vad du behöver veta

Post Föräldraskap

8 saker som oundvikligen kommer att hända när du reser med dina barn

Post Föräldraskap

Föräldraådgivande: Kan jag fråga min anti-vaccinations syster för att hålla sina barn hemma?

Post Föräldraskap

Laura prepon & Eva Mendes är arbetsmamma mål

Post Föräldraskap

Dricker alkohol under graviditet: säker eller riskabel?

Post Föräldraskap

Jag grät framför mitt barn - och det är okej

Post Föräldraskap

Ärligt företag påminner om babypulver

Post Föräldraskap

Hur man ringer det eftersom mamma inte kan hantera Trump-segern

Post Föräldraskap

Gör högteknologiska barnmonitorer mer skada än bra?

Post Föräldraskap

Kirsten dunst bekräftar graviditet med fantastisk Rodarte-skott

Post Föräldraskap

Non-mushy gör det själv valentiner för barn att ge sina lärare