Jag måste berätta för mina muslimska barn att vissa människor aldrig kommer att acceptera dem | BurnbrightLove.com

Jag måste berätta för mina muslimska barn att vissa människor aldrig kommer att acceptera dem

Jag måste berätta för mina muslimska barn att vissa människor aldrig kommer att acceptera dem

USA gör mig tacksam över att vara i ett land som har en förhållandevis hög acceptans och uppskattning för mångfald. Naturligtvis finns det slumpmässiga händelse som inträffar för att påminna mig att vissa människor alltid kommer att hata mig för att vara brun och muslimer. Det var en dam i köpcentret när vi var båda inte tittar där vi gick och stötte in i varandra. Jag reagerade genom att be om ursäkt ymnigt (det är en kanadensisk sak) och hon reagerade genom att skaka på huvudet och skrika, ”Åh du f ------- okunniga människor!” (Inte så kanadensiska.)

Kvinnor har blandade känslor om att frukta en Trump ordförandeskap

Det fanns också killen vid last plats (där du går för att plocka upp allt som extra bagage du bestämde du inte kunde skiljas) när jag gick för att plocka upp några lådor som vi hade levereras från Pakistan. Han var så aggressiv jag skakades. Han berättade mycket högt jag skulle gå tillbaka till mitt land. Jag sa till honom att detta var mitt land.

load...

Men jämfört med vad jag växte upp med, är det ingenting. Saker har verkligen förändrats till det bättre under alla år. Jag säger till mina barn detta hela tiden. Mina barn har klasskamrater och vänner som kommer från alla hörn av världen. Barnen är stora, de inte verkar se färg - inte på det sätt vi vuxna gör. Om vi ​​lämnade barnen ensamma de inte skulle lära sig att hata det sätt vi gör. Tyvärr kan vi inte rädda våra barn från omvärlden.

Mina små flickor fick sin första smak av avslag från Barbie. Du vet att känslan av att på något sätt behöver du inte uppfyller standarden på grund av överflödig hud pigment och brunett lås? Twin Två uttalande: ”Jag önskar att jag hade blont hår och blå ögon,” förebådade slutet av Barbie välkommen till vår boning. Jag gick ut och köpte tre Disney prinsessor, Mulan, Pocahontas och jasmin. Monster High leksaker är mycket välkomna, men jag har fortfarande en biff med sina orealistiska proportioner. Vem fan sätter dessa normer? Varför de tror att det är en bra idé? Vi måste växa upp. Det är dags att vi fick realistiska.

load...

Nej, mina barn inte 'lägga undan sina meningsskiljaktigheter' för att stödja Trump

Men bara ett år efter Paris attacker och med Donald Trump team diskuterar en muslimsk register, har nyheten mig lite nervös. Naturligtvis finns det människor som kommer att gå nötter som svar på andra människor som går nötter. Det är precis vad som händer. Men med anti-moské aktivitet på riseas samt muslimska hatbrott, jag är rädd för vad mer kan komma.

Jag kallar min tes i skolan, jag berätta för min son att vara försiktig gå hem. Och jag är rasistiskt om det.

”Gå hem med dina vita vänner:” Jag berätta för honom.

”Allvarligt?” Frågar han.

”Ja, särskilt när du korsar vägen.”

Jag säger till mina flickor att vänta nära lärarna hemma tiden tills jag kommer att få dem. Jag måste berätta varför. Jag vet inte socker coat någonting, är denna verklighet och de måste ta itu med det. Det kommer alltid att finnas människor som kommer att hata dig, kommer de att försöka skada dig, du måste vara stark och självsäker och inte låta dem skrämma dig. Du får heller inte hata dem tillbaka, bara be för dem. De behöver det. Du får inte bli skadad av dem, eftersom det är vad de vill. De vill att du ska bli sårad.

”Varför?” Frågar de.

”Eftersom du är annorlunda.”

”Men om att vara annorlunda är bra då varför människor hatar oss för att vara annorlunda?”

”Det skrämmer vissa människor.”

Och det är precis vad ISIS (och alla som dödar och terroriserar) vill. Det är därför vi måste socker coat saker för våra barn, de måste veta att människor kommer att hata. De måste veta hur dumt det är att hata och vara rädd för något som är annorlunda, så att de inte ärver den hat och rädsla. Så att i morgon när de går ut i världen de kommer att ersätta hat med acceptans och fred.

Kärlek kommer att segra, men bara om vi kan utvidga det till Trump väljare

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur man pratar med barn om orkaner

Post Föräldraskap

Min son var tvungen att hålla fast vid skolan för sitt våldsamma beteende

Post Föräldraskap

9 liv hackar alla upptagna mammor behöver veta

Post Föräldraskap

Ska vi konfrontera vår unga son om att titta på internetporn?

Post Föräldraskap

Ja jag skriker för mycket på mina barn, men jag jobbar med det

Post Föräldraskap

Varför behöver du sätta dig själv först (före dina barn!)

Post Föräldraskap

26 briljanta hackar för nya mammor

Post Föräldraskap

Twitter säger Beyoncé är absolut, positivt i arbetet

Post Föräldraskap

Shawn Johnson öppnar om hennes missfall på YouTube

Post Föräldraskap

6 sätt du irriterar ditt barns lärare - och hur man stoppar det

Post Föräldraskap

Varför ditt barn ligger (och vad man ska göra åt det)

Post Föräldraskap

Kolla in varg och vänner, en inklusiv shoppingplats