Hur man spenderar mer kvalitetstid med dina barn när du arbetar utanför hemmet | BurnbrightLove.com

Hur man spenderar mer kvalitetstid med dina barn när du arbetar utanför hemmet

Hur man spenderar mer kvalitetstid med dina barn när du arbetar utanför hemmet

Även om det verkar som om vi fortfarande har en lång väg att gå i kampen för lika rättigheter, itis2017 och kvinnor säker har mycket mer möjlighet att välja hur vi vill leva våra liv än vad vi gjorde för 50 år sedan - i synnerhet när det gäller att höja vår familjer. Borta är de dagar för att behöva välja mellan familj och arbete och så många av oss går det noggrann avvägning av en framgångsrik karriär och friska barn. Samtidigt är andra arbetar våra rumpor ut bara för att komma framåt. Även om det är möjligt för att kunna arbeta, kan det ta oss bort från våra familjer och leda till skuldkänslor.

Men allvarligt, skruva att buller. Du arbetar för att du bryr dig om dina barn, och bara för att du arbetar betyder inte att du inte kan ha en stark, kärleksfull obligation med dina barn.

Kom ihåg att kvalitetsfrågor

Du kanske inte har så många timmar i dag med dina barn som andra mammor gör, men det betyder inte att du inte kan ansluta med dina barn på ett positivt, meningsfullt sätt. Kom ihåg att det är kvalitet (inte kvantitet) som räknas.

load...
  • Unplug.Seriously - stäng av telefonen, steg bort från datorn och njuta av dina kvällar med dina barn. Ge ditt barn din fulla uppmärksamhet är mycket viktigt för bindning.
  • Hug.Every barn, oavsett hur gammal, behöver en mammas touch. Oavsett om du har småbarn, tonåringar eller barn däremellan, spendera lite tid varje dag komma nära.
  • Listen.Let dina barn sköta snacket när du är med dem. Oavsett om din tonåring är avluftning om en lärare i skolan eller din förskolebarn är att berätta om drakar och dinosaurier, tar sig tid att lyssna.
Mer: Är det någonsin OK att läsa barnens Texter?

Gör sysslor tillsammans

Att göra sysslor tillsammans låter inte kul, men det tjänar många syften. Huset behöver rengöras. Du behöver deras hjälp, och du också vill klämma in en tid med dem. Gör det till en lek - du kan städa huset (eller tvätta bilen eller rensa trädgården) tillsammans, att få det gjort snabbt och effektivt. Belöningen? Du kan chatta på vägen, och när du är klar, kan ni gå ut för glass.

load...

Få hjälp

Om det är möjligt, överväga att ta in lite hjälp. En heltidsanställd barnskötare kanske inte nödvändigt, men vad sägs om en mer kostnadseffektiv mors helper? En mors helper kan pitch in med tvätten, hjälp med dina sysslor eller laga mat, frigöra lite extra tid för dig att spendera med dina barn. Skulle du inte hellre spela fångst i din trädgård med dina små i stället för att vika strumpor?

Skapa traditioner

Leta efter möjligheter att skapa ritualer och traditioner med dina barn. Detta är hur minnena byggs och relationer är bundna. Det kan vara något enkelt, som att gå för munkar tillsammans på söndag morgon eller vika tvätt tillsammans och chattar på lördagseftermiddagar. Du kan också skapa mer avancerade traditioner. Kanske du syr en quilt tillsammans med din dotter på helgen, ta alla barnen ut till en ny restaurang på en angiven dag varje månad eller gå på en camping resa som en familj i början av varje säsong.

Inte svettas de små sakerna

Rätter är i diskhon. Skräpet måste tas ut. Ditt barn bara rann ut ett glas mjölk på golvet. Och du är på väg att knäppa. Du fungerade åtta (eller nio eller tio) långa timmar, och du kan inte ta den. Ta ett djupt andetag eller lämna utrymme för några minuter att slappna av. Föräldraskap är stressande, om du är en arbetande mamma eller inte. Inte svettas de små sakerna och försöka låta mindre problem rulla ryggen. Den lugnare ditt hus kan vara, desto bättre är det för dig - och dina barn.

Glöm Fidget Spinners: ballonger Cool Parent bästa Life Hack

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur man gör resan med barnen lättare

Post Föräldraskap

20 procent av barn som dör i bilsvår har inte behållits korrekt

Post Föräldraskap

Ikeas nya föräldraledighetspolitik är söt (och svensk)

Post Föräldraskap

Min karriär tog inte av tills jag hade barn, varför är Rory gilmore över?

Post Föräldraskap

Kellyanne conway föreslår att mammor inte borde fungera i det vita huset

Post Föräldraskap

Kommer denna kungliga regel att hjälpa prinsessan Charlie bli drottning?

Post Föräldraskap

7 sätt att vandra kommer att förändra hur dina barn ser världen

Post Föräldraskap

Courteney Cox medger att hon skulle få en annan bebis vid 53 år

Post Föräldraskap

Möt riley, 2018 Gerber spokesbaby, aka den sötaste bebis någonsin

Post Föräldraskap

10 tips för att resa med barn från mammor som har varit där

Post Föräldraskap

Kim Kardashian West talar om att förlora embryon och välja surrogat

Post Föräldraskap

Momager Kris Jenner är varje mormor