Hur man hanterar vinterferiehusläxor | BurnbrightLove.com

Hur man hanterar vinterferiehusläxor

Hur man hanterar vinterferiehusläxor

I mitten till slutet av december, finallyand det härligt kommer vintern semester! Men ditt barn kan inte lämna skolan med en tom ryggsäck. Istället kan hon tillbaka med en eller flera hemuppgifter som måste fyllas av den första veckan eller två av januari.

Vintersemester läxor tilldelas elever i alla åldrar, från förskola till 12: e klass. Även om det är tänkt att vara en liten del av ditt barns kort uppskov från skolan, är det fortfarande en viktig fråga. Läxor under semester kan bidra till att förhindra att lära förlust och det kan hjälpa din student ytterligare finslipa kritiska akademiska färdigheter.

Som det nya året närmar sig, hjälpa ditt barn med sin vintersemester läxor behöver inte vara svårt. Här är tre strategier för att hjälpa dig att hantera denna aspekt av semester:

load...

1. Gå igenom varje enskilt uppdrag eller läxor paket

Innan eleven börjar sin vintersemester läxor, noggrant granska varje uppdrag som hon har fått. Hennes läxor kan spegla sin typiska blandning av uppdrag under läsåret (till exempel att en sida papper i AP engelsk litteratur och sammansättning, liksom ett visst sidintervall läsa) eller det kan vara annorlunda (ett korsord som utnyttjar semester termer som ”snöflinga”, till exempel). Om ditt barn är i elementär eller högstadiet, kan hennes lärare skicka ett paket hem som anger förväntningar och de inkluderade uppdrag. Men varför är detta steg viktigt? Till att börja med att förstå exakt vad som förväntas av din student under denna tidsperiod kan hjälpa dig att bättre utnyttja de strategier som följer nedan.

load...

Hur man får ut det mesta av din föräldrakonferenser

2. Ställ in ett konsekvent schema

Förståeligt, kan konsekvensen bli svårt att uppnå under semesterperioden. Du kan resa till en annan stad, stat eller land; du kan vara värd släktingar eller vänner i ditt eget hem; eller så kan du delta i flera fester och festmiddagar. Med en sådan hektiska och varierad schema, kan du frestas att fördröja julledighet läxor tills en tid bara lugnare att inse att detta lugnare tid är bara en eller två dagar innan slutet av semester. För att undvika panik som naturligt resultat av denna situation, som en konsekvent schema som passar dig och din familj. Till exempel kommer din high school student fylla en timme läxor var tredje dag? Eller kommer du att titta på uppdrag med din dagis elev i 10 minuter varje morgon?

Nej, inte ditt barn inte göra varje extracurricular aktivitet

3. Dela upp uppdrag i mindre portioner

Om din high school-age barn har fått i uppdrag att läsa tre kapitel i hennes AP USA History lärobok i början av januari, överväga att arbeta med henne till segment uppdraget i mindre, mer hanterbara delar. Till exempel, om hon planerar att slutföra en timmes läxor varje måndag, onsdag och fredag, kanske hon kan läsa ett kapitel om var och en av dessa dagar. Denna teknik fungerar också bra för projekt. Om din grundskola eleven måste undersöka familjens semester traditioner, anser hjälpa henne bedriva forskning på en dag och bistå med att skapa en affisch styrelse med sina slutsatser på en annan dag. Inte bara denna strategi minimerar tristess och utbrändhet, kan det också ge dig den flexibilitet du kan tänkas behöva under denna hektiska semesterperioden.

load...

4 tips för att fastställa stora läxor vanor detta läsår

För mer tips och strategier för att hjälpa din student lyckas i skolan, gå varsitytutors.com.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka

Post Föräldraskap

Dessa Underbara bilder kan bara lära dig att älska din postpartum kropp

Post Föräldraskap

Hur man pratar med dina barn om läskiga saker

Post Föräldraskap

Cindy Crawfords dotter trolled mammas sexiga fotografering

Post Föräldraskap

Kim Kardashian West slams shamers som anklagade henne för att festa när helgon var på sjukhuset

Post Föräldraskap

Foto av sjuksköterska hjälper mamma postpartum går viral, internet gråter

Post Föräldraskap

Jag trodde jag var immun mot amnings drama - jag hade fel

Post Föräldraskap

Jessica Alba & Cash Warren välkomnade bara en pojke pojke

Post Föräldraskap

Leverans från gymnasiet: tonåringar om att dricka alkohol

Post Föräldraskap

Ganska gör det själv smord-kristall julprydnader

Post Föräldraskap

Ruth Bader Ginsburg är vår mamma-valentin

Post Föräldraskap

Jimmy Kimmel: sluta pranking våra barn, du sjuka bastard