Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna | BurnbrightLove.com

Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna

Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna

”Mamma, är det att bli en terroristhandling på mars?” Min 9-åriga frågade mig från baksätet. Han vet att jag flyger till DC från Los Angeles för protest; radion hade just meddelat nyheten om Fort Lauderdale skytte. Det var inte första gången han hade hört nyheten som att innan jag fick chansen att byta station.

Jag stannade innan du svarar honom. Jag ville att dämpa hans rädsla, men jag också inte vill ligga.

”Jag kan inte lova er att det inte kommer att bli, älskling, men det kommer att bli en hel del poliser. Jag vill inte att du oroa dig för det.”

Han verkade nöjd, men jag var inte. Jag tänkte om hans fråga. Vad händer om det inte var det rätta svaret? Vad kan jag göra för att förbereda mina barn för marscher på väg att ske runt om i landet?

load...

Scener ur dagens anti-Trump protester runt om i landet

Jag konsulterade med Roberta Goldberg, Ph.D., legitimerad barnpsykolog som har tillbringat mer än tre decennier hjälpa barn och deras föräldrar. Goldberg berättade utmaningarna för föräldrar i den kommande veckan bryts ner i två olika kategorier: 1) hur du skyddar dina barn från potentiella oro att höra och läsa om vad som händer och 2) hur man kan skydda dina barn om de deltar i en marsch med du.

”Det övergripande viktigaste åtgärden i båda fall”, säger Goldberg, ”är att du lugn. Föräldrar kontroll barns reaktioner på situationer. Du kan styra hur ditt barn reagerar beroende på hur du svarar.”

load...

Vem känner inte att jag trodde? Men då kom jag ihåg min röst kring vissa händelser under de senaste månaderna.

Goldberg fortsatte sedan att dela några bra förslag för att styra barn genom nästa vecka. Jag har lagt dem i en punktlista för (och min) bekvämlighet.

1. Curb din reactivity.If du överreagera, är ditt barn kommer att överreagera. Om du reagerar med extrem larm, oenighet och / eller upprördhet på nyheter kring dessa händelser, kommer ditt barn sannolikt svara med rädsla.

2. Förklara värdet av fredliga protesting.As amerikanska medborgare, har vi ett ansvar att säga ifrån när det är något vi inte håller med om. Viktiga förändringar - som i slutet av ras segregation och kvinnor ges rösträtt - har hänt eftersom vuxna har protesterat och marscherade för vad de trodde på.

3. Försäkra dem om att inte på något sätt är våld en goal.Most protester börja och sluta fred.

13 kändisar som vägrade att prestera på Donald Trump invigning - och 4 som överenskommits

4. Inte overanswer questions.Respond dina barn med hjälp av så få ord som möjligt. Var tydlig. Bara svara på frågan som ställs. Använd inte ditt barns fråga som en ursäkt för att hålla ett tal.

5. Fråga dem vad de vet om marches.A många gånger, hör de felaktiga uppgifter i skolan.

6. Begränsa skärm tid under och efter marches.Especially ensam skärm tid. Om något våldsamt eller sensationellt inträffar kommer det att visas på TV. Barn tittar på TV ensam kanske ser något de inte förstår och blir rädd och förvirrad.

Om du funderar på att ta ditt barn till en protestmarsch i helgen:

load...

1. Känn din child.It stora vilja att dela din passion för rättvisa och lika rättigheter, men om publiken göra ditt barn orolig eller de absolut hatar gå långa sträckor, kommer lärdom av fredliga protester sannolikt förloras på dem.

2. Möta upp med deras peers.Make planer med mödrarna på några av sina vänner som planerar att gå för att göra det roligt för dem också. Träffas i förväg för att måla tecken och tala om vad som väntar.

3. Se till att alla har bekväma shoes.Seems uppenbara, men barnens fötter växer snabbt, och om du bor utanför tätorter, kan de inte användas för att gå, så var inte rädd för att fråga dem om deras skor / sneakers känner Bra. Kontrollera också att alla har tillräckligt varmt kläder, vatten - och, naturligtvis, snacks.

4. Håll i fysisk kontakt med dina child.Always har inte bara ögat, men också en hand på dem.

5. Kontrollera in med hur dina barn är feeling.Plan rastplatser för att se hur de gör. Är de glada? Har de några frågor eller funderingar?

6. Var vaksam om märker tenor av crowd.If du känner att känslor och handlingar kommer att eskalera, gångavstånd. Detta gäller inte bara för potentiella våld; hotet om känslomässiga upptrappning kan också skrämma barn.

Det är en stor impuls att vilja visa våra barn att de har en röst i hur deras land körs. Det sista någon av oss vill göra är att ha erfarenhet vara så obehagligt att de aldrig vill göra det igen.

Här är till fredliga, effektiv marschera, lära våra barn att stå upp för den personliga friheten och jämlikheten och dela höjdpunkterna i dagarnas händelser under vissa varm choklad när vi kommer hem.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Gal Gadot dotters fave superhjälte är inte konstigt kvinna

Post Föräldraskap

Ska vi konfrontera vår unga son om att titta på internetporn?

Post Föräldraskap

Snäll främling hjälper mamma att hantera envis Toddler

Post Föräldraskap

Viral video visar hektisk verklighet hos hemma föräldrar

Post Föräldraskap

Luke Bryan öppnar sig för att anta sin systers barn

Post Föräldraskap

Varför vissa kvinnor väljer att onanera under förlossningen (verkligen)

Post Föräldraskap

Denna mamma berättade för lärare att hennes dotter är färdig med läxor - för alltid

Post Föräldraskap

Var försiktig, de fidget spinners kan vara en choking hazard

Post Föräldraskap

Serena williams dotter är tandvård - & hela familjen är eländig

Post Föräldraskap

Klar knä mamma jeans: den modeklammer vi aldrig behövde

Post Föräldraskap

Hjälp namnet april giraffens baby, för vad gör du mer?

Post Föräldraskap

Beyoncés push party är förutsägbart fab - komplett med henna tatueringar