Hilaria baldwin öppnar sig om graviditet B.S | BurnbrightLove.com

Hilaria baldwin öppnar sig om graviditet B.S

Hilaria baldwin öppnar sig om graviditet B.S

I en nyligen foto Hilaria Baldwin skickas till Instagram, hon står bredvid en spegel. Hennes iPhone riktar sig till sin spegelbild. Hon bär en svart spets bh och matchande underkläder och täckningen är likvärdig med en baddräkt. Mjuk badrum belysning lyser kurvan av hennes växande mage; hon är gravid med sitt fjärde barn med skådespelaren Alec Baldwin. A "bump shot" som detta är ovanligt på Instagram, och säkerligen på Baldwin sida - men tyvärr inte heller är de kommentarer som genast börja rulla in.

"Det är inte normalt att vara poserar i spets underkläder och lägga ut den på Instagram för att visa hur din graviditet går."

"Vi har sett detta innebära om och om igen, och om du inte kan vara lika elegant som Demi, så försök inte."

"Varför så många barn?"

"Hon gör just kvinnor känner shittier. Jag kan inte stå henne."

"Usch."

Yoga Class Bortfall försöker igen med Hilaria Baldwin

load...

Många av er har frågat mig hur denna graviditet går, eftersom jag inte har gett så frekventa uppdateringar som tidigare. Vi är underbart och halvvägs där! Tack för att du frågar # BaldwinBabyBump4

Om kritiken, författare och mamma till tre berättar SheKnows ”Det gör ont. Folk alltid anta att du vänjer sig, men, nej, du behöver inte vänjer sig.”

Ändå säger Baldwin det är hela poängen med hennes inlägg: att föra medvetenhet till denna bakåt sätt att tänka och att behandla människor på internet. Kommentarer som dessa, Baldwin säger är vad som ledde henne att bli mer privat under sin första graviditet - med sin dotter, Carmen.

”Jag hade kämpat med en ätstörning som barn och unga vuxna”, Baldwin säger. ”Även om jag var i ett bra ställe med att äta, plötsligt jag kastades in i en helt annan form än vad jag var van vid.”

load...

När hon tillfrågades att posera för en fotosession med hennes mage utsätts, säger Baldwin hon balked på idén. ”Jag var mycket emot det och nervös om det”, säger hon. Men när hon blev gravid med sin son, Rafael, säger Baldwin hon bestämde sig för att flytta hennes perspektiv - inte bara för sig själv, utan att bidra till att normalisera förändringar Graviditet och egenkärlek för hennes fans.

”När någon talar om eller brinner något det antingen för att det är något som de har arbetat med eller något de fortsätter att arbeta på” Baldwin säger om hennes kropp-positiv uppdrag. ”Och det var definitivt en del av det för mig.”

Tammy Duckworth blir den första amerikanska senatorn att föda Även i Office

Bläddra genom Baldwin Instagram och du hittar flera inlägg under hennes graviditeter med Rafael och Leonardo som visar upp sin ändrar form - inte riktigt lika många under sin senaste graviditet, Baldwin anteckningar, eftersom det visar sig tre barn kan hålla dig ganska upptagen. Och på steken, Baldwin delar också bilder av henne postpartum kropp; Hon skrev även ett foto på sjukhuset bathroomafter Leonardo var bara 24 timmar gammal.

”Det gör mig alltid lite nervös att göra något så här, men jag tror att i en ålder av en sådan stark kropps shaming, jag vill göra allt jag kan för att normalisera en riktig kropp och främja en sund självkänsla”, säger hon rubricerade inlägget. Naturligtvis är det värt att nämna att Baldwin är en vit, rak, tunn, arbetsföra, Cisperson och konventionellt attraktiv känd person, vilket innebär att hon är sannolikt bara mot toppen av isberget som är internet (och IRL) kropps shaming så många kvinnor och människor i alla kön måste uthärda. Men det betyder inte att hon inte kämpar.

Plus, som är en känd person innebär Baldwin har en större räckvidd och plattform för att få stöd - och för att ta emot kritik. I själva verket, säger hon att vara i allmänhetens ögon definitivt påverkat hennes beslut att tala ut, hon ville nå och inspirera fler människor. "Jag är en lärare. Jag tror att jag sattes på jorden för att hjälpa andra människor; det är därför jag blev yogalärare ”, den longtime yoga utövare säger.

load...

Detta är filosofin bakom Baldwin s senaste bok, The Living Klart Metod: 5 Principer för en vältränad kropp, hälsosam Mind & Joyful Life, som innehåller tips för att hitta balans och perspektiv mitt i vardagliga situationer. Baldwin säger att hon försökte göra innehållet tillgängligt genom att dra från sina egna (obekväma, smärtsamma, roliga) upplevelser som en mamma. Till exempel häromdagen, hon var på väg att gå ut genom dörren med sin make för hans SNLappearance när hon tittade ner och insåg att hon hade poop på hennes klänning.

”Jag visste inte vilken av mina två söner det faktiskt kom från,” berättar hon och skrattar. ”Det var en av de saker där jag tänkte, 'jag kunde få upprörd och stress om det, eller jag kunde vara som, vad som helst. Jag kommer att ändra mina kläder.' Så jag bara ändrat mina kläder, du vet?”

Baldwin berättar att hennes mål är att hjälpa människor att hantera de vardagliga stressfaktorer genom att tänka, "Hur kan jag hantera det och gå vidare?" Naturligtvis betyder det attityden inte alltid kommer lätt, Baldwin tillägger, och det är ett koncept som hon var tvungen att arbeta på när hon brottas med sin kroppsuppfattning.

”Jag är mycket nöjd med min kropp nu”, säger hon. ”Men när jag var inte i den sinnesstämning, skulle jag säga, "Jag kämpar för att det är mitt jobb att hjälpa människor, och jag kommer att lära sig dessa saker och lära dem riktigt bra så jag kan förmedla denna information och vara riktigt närvarande för det.”

En beskriver sig själv som problemlösare, Baldwin säger att hon kommer att forska något tills hon kommer fram till en lösning som känns bra för henne. ”Jag aldrig jag precis som, 'Åh, jag vet inte. Jag ger upp.' Jag är väldigt fokuserade på en lösning för allt.”

Mom-Shamers Attack Jessica Simpson för Sexy Photo

En del av hennes recept för egenkärlek, Baldwin säger kom från Oriah Mountain Dreamer s "inbjudan", som innehåller en passage som säger: ”Jag vill veta om du kan vara ensam med dig själv och om du verkligen gillar det företag du hålla i de tomma ögonblicken.”Det är ett mantra Baldwin har upprepat gång på gång på grund under en lång tid, hon inte gillar att vara ensam med sig själv. Istället, som så många av oss, använde hon distraktioner (tech, arbete, partier) för att undvika att lära känna sig själv på ett djupare plan.

Men nu? "Jag får till den punkt där jag är aldrig ensam med mig själv”, säger hon och skrattar ’Men i de sällsynta ögonblick som jag amalone, jag tycker verkligen mitt företag.’ Idag Baldwin säger hon glad -. Inte bara med sin kropp, men med den person hon har blivit. Låt oss hoppas att vi allget där en dag.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Roliga sätt att hålla barnen aktiva när det fryser ut

Post Föräldraskap

Enkla sätt att äta de bästa graviditetsmatarna

Post Föräldraskap

Denna fantastiska mamma räddade sina barn - och förlorade hennes ben

Post Föräldraskap

Olivia ville mocka bröstpumpbh ad och vi älskar henne för det

Post Föräldraskap

Första intersex födelseintyg har utfärdats i USA

Post Föräldraskap

Hur min dotters psykiska sjukdom gör mig till en bättre mamma

Post Föräldraskap

Missade Kim Kardashian West bara det högt förväntade barnnamnet?

Post Föräldraskap

Ruth Bader Ginsburg är vår mamma-valentin

Post Föräldraskap

5 saker Ingen berättar om IVF

Post Föräldraskap

5 ge böcker som din dotter behöver läsa just nu

Post Föräldraskap

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Post Föräldraskap

Skulle gravida kvinnor undvika halsbränna medicinering?