Från en mamma till en annan: ett brev till min ex-mans flickvän | BurnbrightLove.com

Från en mamma till en annan: ett brev till min ex-mans flickvän

Från en mamma till en annan: ett brev till min ex-mans flickvän

Jag sitter vid mitt köksbord tänkande av dig, undrar om vi någonsin kommer att möta. Jag vet några saker som mitt ex har berättat om dig - och du låter underbart. Han är slagen. Även om du inte har träffat mina barn, och om jag är ärlig, jag hoppas det inte ske förrän två av er har varit tillsammans mycket längre och har en allvarlig engagemang för varandra, vi redan har ett band.

J.Lo och A-Rod redan blandad familj mål

Jag inser att jag har aldrig som ögonen på dig personligen, inte heller har vi någonsin talat. Och att detta band har ingenting att göra med den man jag brukade vara gift med, samma som du är dating nu, kanske kär i. Det har mer att göra med att vara en kvinna och att behöva bryta sedan komma tillbaka tillsammans igen på grund av vad vi har gått igenom. Det har att göra med att vara ensamstående mammor och vill det bästa för våra barn ännu försöker hitta lite balans, roligt och spännande för oss själva. Eftersom vid slutet av dagen, vi båda vet att vi måste ta hand om oss själva för att vara de bästa föräldrarna vi kan vara.

load...

Vi måste skratta, skämma bort, känner önskas och värderas. Vi behöver känna oberoende, men det är en del av oss som vill tas om hand på en viss nivå. Det kan innebära någon tillfällig manliga sällskap eller en djup och meningsfull relation. Bara för att vårt äktenskap fungerade inte betyder inte att vi inte får känna sig sexuellt eller sätta på en fin klänning och gå ut på middag.

Du vet att vara en ensamstående mamma har sina prövningar och vedermödor. Fighting oss igenom vissa stunder och ifrågasätta oss kan accentueras när det inte alltid en partner där för att låta oss veta att vi har gjort rätt beslut. Jag inser tid borta från dina barn är dyrbar, och när du väljer att spendera det med någon, det visar hur speciella de är för dig. Jag är glad att du har funnit att i mitt ex. Jag vet att du förstår vikten av skilsmässa och co-föräldraskap och den naturliga oro och osäkerhet som kommer med att införa dina barn till en helt ny person att en dag kan bli en stor del av deras liv.

load...

Jag har ingen aning om vad framtiden bär. Men det enda jag vet, är det enda jag behöver bara berätta för dig, att jag hoppas - oavsett om det är du eller inte - jag har en relation med kvinnan min exmake förälskar sig i. Jag är osäker på en massa saker, men jag är säker på att han inte kommer att vara ensam och jag vet att han inte kommer att välja någon som inte är snäll och generös. Om det fungerar mellan er, det är du som kommer att vara där när min son gifter sig eller när min dotter examen från high school eller min yngsta har sin första talande roll i skolpjäs.

7 program för att spara mammas sanity i sommar

Jag vill lära känna dig. Jag vill veta vem mitt ex förälskar sig eftersom mina barn kommer troligen att bli kär i den personen också. De kommer att ha henne där för sina viktiga händelser, och de kommer att söka hennes godkännande, är jag säker på, oavsett om de agerar gillar det eller inte. Jag måste förbereda mig för detta, eftersom det är verkligheten när du inte är gift far till dina barn längre. Jag kommer att vara redo att sitta bredvid en annan kvinna och dela speciella familje stunder med henne. Jag kommer att vara redo att möta för lunch om hon vill och prata om julklappar. Jag kommer att vara redo att sätta mitt ego och stolthet åt sidan och acceptera att en annan kvinna kommer att vara en stor del av mina barns liv.

Så jag var bara tvungen att berätta för dig, mor till mor, kvinna till kvinna: Jag förstår kan vi vara bundna för livet. Och om så är fallet, jag hoppas jag kommer att göra ett bra jobb. Det kanske inte alltid är det lättaste för mig, men jag ska försöka eftersom mina barn kommer att titta på mig. Och om de är glada att känna dig och du har i sina liv, så jag kommer att vara alltför.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur 5 mammor gick clubbing & överlevde - bröstpumpar & allt

Post Föräldraskap

Hur tv slutligen blir äldre graviditeter rätt

Post Föräldraskap

Belgisk modell visar att hon är intersex, talar för intersexbarn

Post Föräldraskap

Detta gör det själv -kalejdoskophantverket för barn gör uppriktigt roligt

Post Föräldraskap

Gal Gadot dotters fave superhjälte är inte konstigt kvinna

Post Föräldraskap

Hilary Duff på medföräldraskap efter skilsmässa: det suger

Post Föräldraskap

Chip & Joanna får svar på graviditets rykten

Post Föräldraskap

Föräldrarådgivning: hur tidigt är det för tidigt att meddela din graviditet?

Post Föräldraskap

Högskolans huvudinstitut sexistiska och storlekskänsliga klädkod, då ursäkta

Post Föräldraskap

Uppdatering: Jeffrey dean Morgan utbröt olyckligtvis att hans fru har en tjej

Post Föräldraskap

Varför ditt barn ligger (och vad man ska göra åt det)

Post Föräldraskap

När ska du få ditt barn att lägga ner sin mobiltelefon?