Första svarta Santa gör utseende på Mall of America | BurnbrightLove.com

Första svarta Santa gör utseende på Mall of America

Första svarta Santa gör utseende på Mall of America

Den gångna veckan, Mall of America hade sin första svarta Santa. Människor överallt som inte är rasist jublade. Samtidigt människor som areracist bidragit rasistiska kommentarer till nyhetsartiklar.

Jag höjer min vita barn att stå upp mot rasism varje dag

I sommar Minnesota Mall of America sände en "Santa rekryterare" över hela landet för att leta efter Santas av färg för att diversifiera sin lineup av 2016 jul Santas. Rekryteraren gick till den årliga Santa konvent i Branson, Missouri (konvention mål), och fann Larry Jefferson, den svarta Santa att avsluta alla Santas.

load...

Johnson erbjöds en plats på Mall of America för en 4-dagars stint, som han glatt accepterat. Förra veckan, Santa Larry gjorde sitt första framträdande på köpcentret. Raderna var lång, var publiken glada, och hans helg möten var helt bokad torsdagen. Enligt The Washington Post, "En kvinna berättade Jefferson hon hade väntat 25 år för att se en svart Santa. Andra familjer berättade för honom att de hade kört timmar bara så att deras barn kunde träffa honom."

Man skulle det vara bra om denna underbara historien slutade där, skulle inte det? Tyvärr rasister var tvungen att komma in och poop hela deras naturliga miljö, som är allas kommentar sektioner. De flesta artiklar fick antingen stänga sina kommentarer eller aldrig tillåts kommentarer till att börja med, som tydligen är vanligt när nyhetssidor skicka artiklar som rör ras. Ett inlägg från en lokal Minnesota CBS stationstill har ett urval av några av kommentarerna fick upp på webbplatsen, dock. Här är några exempel:

load...
  • "Samhället fortsätter virvlande runt toaletten."
  • "Om du var utbildade du skulle veta att Santa klausul [sic och ironiskt] baserades på en munk vid namn St Nicholas som var, nu får this.CAUCASIAN!"
  • "Jag tror att barnen kanske undrar varför Santa [sic] inte ser ut som Santa de är bekanta med. Förstår inte poängen med detta."
  • "Just verkar ganska rasistiskt att göra honom svart för den skull ha en svart Santa."

Vi vet. Det skulle vara lustiga om det inte vore så mycket, mycket ledsen.

Barnen talar ärligt om ras - och det är ögonöppnande

Låt oss bryta ner så enkelt som möjligt: ​​Santa populariserades som en vit karaktär på grund av kursen han var. Det finns en anledning som vi ser oftast vita Santas i vår kultur, och anledningen börjar med "R" och rimmar med "rasism", eftersom det är vad det är. Vita människor tenderar att se världen som en vit värld med vita människor som representerar "normen" - "barnen kanske undrar varför Santa inte ser ut som Santa de är bekanta med" detta demonstreras i tredje kommentar om hur Exakt vilka barn de talar om, här? Vilka barn ska vi tillgodose eftersom deras tro är "rätt" tro? Det är ganska tydligt här commenter, och alla de människor som är så förolämpade av tanken på en svart Santa, inte talar om amerikanska barn, "mer än hälften av [vem] förväntas vara 'en del av en minoritet ras eller etnisk grupp' av 2020."

Det finns en hel del barn i det här landet som inte behöver uppträda för, göra förfrågningar och få bedömas av en Santa som representerar en grupp människor som har förtryckta dem. Och Santa behöver inte vara en sak för alla människor. Som Santa Larry själv uttryckte det, "Det måste vara mer Santas av färg, eftersom detta är Amerika, och barnen behöver se en Santa som ser ut som dem. Det hjälper barnen att identifiera sig med kärlek och anda av semester, du vet ?"

Om du vill ringa Mall of America att uttrycka ert stöd för sitt beslut att diversifiera sina Santas, kan du ringa dem på 952-883-8800.

Är Santa Claus skada våra barn? Hell, no

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hilary Duff på medföräldraskap efter skilsmässa: det suger

Post Föräldraskap

Mamma blir smällad för att låta barn sova i sina kläder

Post Föräldraskap

Inga spelande favoriter: Prins George får inte tillåtas att ha en bästa vän i skolan

Post Föräldraskap

Jag kan inte tro att jag var tvungen att pumpa där

Post Föräldraskap

Klar knä mamma jeans: den modeklammer vi aldrig behövde

Post Föräldraskap

Min son var tvungen att hålla fast vid skolan för sitt våldsamma beteende

Post Föräldraskap

Pappa som avfyrades för att delta i sin sons födelse får (bättre) jobbbjudanden

Post Föräldraskap

Här är de barnnamn som trending i Los Angeles

Post Föräldraskap

Orealistiska stjärnan Shiri Appleby tar sina barn att arbeta för bästa anledningen

Post Föräldraskap

Melissa rauch av big bang teori väntar första barnet efter missfall

Post Föräldraskap

Julen vi hade Inga pengar var den bästa julen av alla

Post Föräldraskap

Chrissy teigen har några ovanliga val för barns namn för sin son