Enkla sätt att äta de bästa graviditetsmatarna | BurnbrightLove.com

Enkla sätt att äta de bästa graviditetsmatarna

Enkla sätt att äta de bästa graviditetsmatarna

Så du är gravid! Du vet vad du ska äta, både för din hälsa och som snart kommer att vara barnets: gröna bladgrönsaker, något apelsin (nej, något naturallyorange) leanest kött. Men hur man får alla dessa saker i din kost är en helt annan historia.

Lyckligtvis är många av dessa livsmedel är hela Farmers Market under hösten, och med rätt recept, kan du fylla på dem lätt och härligt. Från en skörd sallad toppad med biff och apple cider vinägrett till pan-rostade butternut squash med spenat och parmesan, före sju recept som kommer att göra önskar att du kunde stanna gravid forever. Eller kanske bara önskar att det kunde stanna falla för evigt? Ja, falla för evigt.

load...

Sötpotatis ägg bon recept

Med sötpotatis (vitamin A), ägg (protein) och parmesanost (kalcium), dessa är lätta att make-framåt bon från frukost för Dinnerare en trippel hot graviditetssuperfoods.

Fotograferad av Maresa McLaren

Falla panzanella sallad recept

En inte alltför god sallad från Kate Kasbee på Well Vegan, bryter denna panzanella upp korsblommiga grönkål och brysselkål med mjuk italienska bröd - inte en graviditet mat, bara ett liv mat - med gala äpplen och torkade tranbär för en måltid som är packad med fibrer, folat, kalium och vitaminerna A, B6, C och K.

Bild: Katie Koteen

Grillad lönn lax recept

load...

Låg kvicksilver är lax en av de mest graviditeten säkra fisk, men försök att äta vilda Alaska-fångad salmonif du kan. Detta grillad lax från Natashas Kitchenhints på hösten med en lönn-soja marinad, och när grillad till perfektion, det är ett enkelt sätt att ladda upp på B-vitaminer och omega-3 fettsyror.

Bild: Natasha Kravchuk

Choklad-orange bark recept

Tror inte choklad är en graviditet mat? Det har visat sig minska risken för preeklampsi, och denna choklad-orange bark från Dans Le Lakehouseis toppad med riven kokos och apelsinskal för en extra dos av C-vitamin, järn och fiber.

Bild: Tanya Watson

Harvest biff sallad med apple cider vinägrett receptet

En mager klippa av biff (prova eye runt ytterfilé spets) räknas för magert kött du ska äta så mycket av under graviditeten, och det är fullmatad med järn, B-vitaminer och, naturligtvis, protein. I höst sallad från Joyful Friska Eatsups ante med andra vitamin- och näringsrika grönkål, brysselkål, sötpotatis, pekannötter, äpplen, torkade tranbär och smulad fetaost (bara se till att det är pastöriserad).

Bild: Krista Rollins

Pan-rostat butternut squash med spenat och parmesan recept

Orange och gröna grönsaker förenas för att skapa denna sida skålen från CookAlongBlog. Detta betyder att det är sprängfyllda av vitaminerna A, B6 och C, plus en skälig mängd av kalcium, kalium, järn och magnesium.

Bild: Tatiana Grebennique

Ugnsrostad morötter och kikärter med farro och citron-yoghurt sås recept

Det finns ingen ingrediens som inte drar sin vikt i denna sida från Coffee & kritor. Morötter och spenat håller ner den för grönsaker, medan kikärter ta in växtbaserade protein, tillägger yoghurt lite kalcium och B-vitaminer, och Farro - förutom att vara en fullkorn rik på fibrer och protein - är en bra källa till niacin, magnesium , zink och järn.

load...

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Thomas rhett & Lauren Akins Toddler är vår nya favorit frisyrare

Post Föräldraskap

10 nyfödda föremål du borde aldrig köpa nya

Post Föräldraskap

Har mitt barn ljög för mig om att dricka och droger?

Post Föräldraskap

Ta en titt inuti Lauren Conrads liv som en ny mamma

Post Föräldraskap

Barnböcker för föräldrar som vill att deras barn ska förstå polyamory

Post Föräldraskap

Barnkläder vi önskar att vi kunde bära oss

Post Föräldraskap

När du är redo att adoptera men din partner inte är

Post Föräldraskap

Mams före och efter bilder blir verkliga om efterkroppsdelarna

Post Föräldraskap

Babys klädda som Disney prinsessor för en fotografering är allting

Post Föräldraskap

Mitt barn kommer inte att dricka min pumpade bröstmjölk - men någon annans barn gör det

Post Föräldraskap

Hur övertygar jag mitt stinkande barn att duscha?

Post Föräldraskap

Channing tatum slog oss ut med ett vackert brev till hans dotter