En co-sleeper guide för att få det på | BurnbrightLove.com

En co-sleeper guide för att få det på

En co-sleeper guide för att få det på

Från tid till annan hörde om samsovning arrangemang på vårt hus, skulle någon våga frågan "Vad om sex?" Jag skulle kasta mitt hår och kalla mitt inre Mae West (om jag kunde arch min ögonbryn, skulle jag ha). "Du har bara sex i din säng gäspning?". Generellt skulle sätta stopp för frågorna. Men det är sant. Logistiken kan vara svårt. För att vara tydlig men gör föräldraskap logistiken av kön svårt oavsett sovande arrangemang. Det kanske inte är lika enkel att rulla över och komma åt det som det brukade vara, men du är en mamma. Du kan göra vad som helst. Även det.

10 tips för att resa med barn från mammor som har varit där

Tänk utanför sovrummet

Du har ett golv inte du? Soffa, köksbänken, bil i garaget? Det kan ta lite av ninja-ing att glida ur sängen, och du kanske känner för trött för att anstränga, men gör det. Du kommer att må bättre och sover bättre efteråt. Forskning som publiceras i tidskriften Psychological Scienceindicates att efterglöden från en sex möte varar två dagar. Det är en ganska bra utbetalning! Så nära dörren till sovrummet på din sovande kiddos, kanalisera din inre kåt fresterska och få det på, oberoende av plan yta kan du få din röv på. Sängar är för att sova!

load...

Ta saken i egna händer

Våra upphetsning hormoner arbetar i ett cykliskt sätt... Ju mer du blir, desto mer du vill ha, vilket innebär att du förmodligen kommer att få mer, ad infinitum (hoppas jag!). Hormonerna frigörs vid orgasm är samma hormoner som ökar libido. Tänk på det som en muskel: använd det eller förlora det. Så om du råkar hitta dig själv med lite tid på dina händer (* ahem *), kan du ge dig själv en "träna". Om du vill betala lite på en leksak, Lelois en lyx europeiska märke som gör högkvalitativa sexleksaker. Bonuspoäng för diskret förpackning. Brevet bärare behöver inte veta allt din verksamhet.

Creative sovtider

Samsovning är underbart. Det är ett trevligt sätt att få cuddle tid in med dina barn, och det finns inget bättre än att sova bredvid din brud för att underlätta amning. Men du behöver inte nödvändigtvis att sova bredvid dina barn för hela natten för att skörda frukterna. Experimentera med att lägga ned med dina barn vid sänggåendet, sedan få upp och har din sexiga tid när de sover. Detta är lite farligt, eftersom risken för att somna själv är hög, men försök att hålla dig vaken med löfte om framtida njutning eller göra en affär med din partner att vakna upp varandra om man somnar. Också en farlig proposition, jag erkänner, men jag känner dig. Fara är ditt mellannamn! Eller prova att ha dina barn sover i sitt rum (de kan sova tillsammans om det är enklare) och föra dem till din familj säng om de vaknar på natten.

load...

Egentligen sova med min 5-åriga är ganska stor

Gör det räknas

Jag är inte knackar fördelarna med snabbis (aka föräldrarnas vanligt). Det får jobbet gjort, och ibland det är allt du kan begära. Men när du har möjlighet att tillbringa en tid spårbildning, för att få ned och smutsiga sätt att föreställa alla dessa ungar på Tinder gör, gör det räknas. Få ut massageolja (ja, jag menar glidmedel) sätta på sexiga obekväm underkläder (du kommer inte att bära det länge) och kanske kalla in några förstärkningar. Nej, inte fnöske förstärkningar. Liksom når-just-the-rätt plats och förblir-on-just-the-right-spot sorts förstärkningar. Säger bara.

Eftermiddagar kan förtjusande

Dina barn kanske inte är gammal nog för en övernattning ännu, men jag slår vad om att de kan hantera en eftermiddag playdate! Att få dem ut ur huset kan hjälpa till att sätta vinden i seglen. Utan att behöva hålla öronen öppna för små fotspår snubbla ner i korridoren för att döda din telefon, ingen håller dig i positioner som förhoppningsvis kommer att orsaka minst känslomässiga skador bör de bevittnas av nyfikna ögon. Att ha huset för dig själv kan vara frigöra och få huset till dig själv är mer logistiskt möjligt i dagsljus. Så betala grannens flicka att ta barnen till parken för en timme eller två och njuta av njutning av en eftermiddag.

Samsovning betyder inte slutet på sexiga gånger. Bara få kreativa och gå vidare med det!

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Vilka människor blir fel om parken shooter & adoption

Post Föräldraskap

Den här läkaren levererade en bebis och gav genast sin egen

Post Föräldraskap

Varför behöver du en mamma tillflyktsort

Post Föräldraskap

Mickey Mouse berättar fosterbarn som de får antagit

Post Föräldraskap

Nej, senare kommer skolstartstiderna inte att hjälpa tonårssvårigheter

Post Föräldraskap

Aldrig vara sen igen: morgonhackar från en mamma på 5

Post Föräldraskap

Enrique Iglesias & Anna Kournikova välkomna tvillingar

Post Föräldraskap

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Post Föräldraskap

Min baby sover inte, och det är allt mitt fel

Post Föräldraskap

Jag är en dålig mamma varje dag

Post Föräldraskap

New Mexico säger nej till lunch-shaming

Post Föräldraskap

Hur man ser de subtila tecknen på mobbning