Dolly parton har äntligen ett barns album | BurnbrightLove.com

Dolly parton har äntligen ett barns album

Dolly parton har äntligen ett barns album

Om du är ett land fan, få peppad. Dolly Parton har ett nytt album som kommer ut i höst. Men tyvärr; du förmodligen inte målgruppen här gången. Om du inte är 7.

Jag är så glada att tillkännage mina allra första barn album & är så stolt att alla intäkter från denna CD går till @dollyslibrary! pic.twitter.com/5H34xbsARY

- Dolly Parton (@DollyParton) 15 augusti 2017

Vad kan man göra om du ångrar att ha barn

Om du inte har hållit koll på Parton (var har du varit?), Ger oss möjlighet att fylla dig. Parton grundade sina barns välgörenhet, The Imagination Library, redan 1995. Organisationen, som främjar läskunnighet och syftar till att uppmuntra en livslångt läslust - post mer än en miljon böcker per månad till barn runt om i världen. Parton, en longtime filantrop och under-radar anhängare av många orsaker, enligt uppgift grundade organisationen eftersom hon flyttades som ett barn av sin fars smärt oförmåga att läsa.

load...

Så det är en millionquality, åldersanpassade böcker dessa barn får läsa varje månad, artighet av Parton. Mer än 1.100.000 barn registrerade med välgörenhet - och Parton kunde inte vara lyckligare, särskilt eftersom alla intäkter från sin nya skiva kommer att gå direkt till att köpa fler böcker och nå fler barn.

”Min första album släpptes för 50 år sedan, och det har varit en fantastisk 50 år sedan,” Parton sade vid presskonferensen. ”Jag är mycket glada över att nu jag kommer med mina första barn album i alla dessa 50 år. Jag är mest stolt av allt att alla intäkter från denna CD kommer att gå till Imagination Library. Det har gått 20 år sedan Imagination Library inleddes. Vi har sett 100 miljoner böcker komma i händerna på barn, och förhoppningsvis kommer det att finnas många fler.”

load...

Josh Hartnett & Tamsin Egerton Welcome andra barn

Så vad som finns på skivan? Massor av Dolly godhet serveras i 14 låtar hon skrev själv. Den innehåller även en redo av Parton hitlåt "Coat of Many Colors" från 1971. Om du är en Parton fläkt, kommer du ihåg att den här låten inspirerade också den tidigare nämnda TV-special, liksom ett barns bok; Jag tror I Youalso inkluderar ett bonusspår där Parton läser boken högt. (Dolly Parton musik plusstory tid? Ta den här saken på din nästa familje väg resa säkert.)

"Det verkade precis som det var tid [för att göra denna post]" Parton sade enligt Rolling Stone. "Eftersom jag får så gammal, jag kommer tillbaka till mitt andra barndom."

Hur man överlever två barn som är yngre än två

Rolling Stone rapporterade också att Parton utfört några av hennes nya låtar - "Brave Little Soldier" samt "Makin' Kul är inte roligt", en låt med en anti-mobbnings budskap - ett tiotal barn som fanns på plats vid press händelsen.

Dolly, just när vi trodde att vi kunde inte älskar dig längre, bra. Där du går igen.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Feministiska halloween kostymer för ditt barn

Post Föräldraskap

Föräldrarådgivande: borde en icke-föräldrarna fylla sitt hus med barns grejer?

Post Föräldraskap

7 april fools day pranks för barn med en humoristisk känsla

Post Föräldraskap

Den enda graviditets träningspasset du behöver

Post Föräldraskap

Hur barnkillar påverkas mer av stress (och vilka föräldrar kan göra med det)

Post Föräldraskap

Kate Middleton lever sitt bästa gravida liv med denna tatueringshatt combo

Post Föräldraskap

Innebär beyoncés graviditetsfoto hemliga dolda meddelanden? spoiler: ja

Post Föräldraskap

Vår tonåring vill äta middag ensam - ska vi tillåta det?

Post Föräldraskap

Hur illa är tv före 2 års ålder?

Post Föräldraskap

Cristiano Ronaldo välkomnar flickvän med flickvän Georgina rodríguez

Post Föräldraskap

Scandals Katie Lowes lämnar kön upp till hennes barn

Post Föräldraskap

Chrissy teigens vänner planerade den sötaste impromptu baby showeren