Det säkraste sömnalternativet för ditt barn kan bara vara en kartong | BurnbrightLove.com

Det säkraste sömnalternativet för ditt barn kan bara vara en kartong

Det säkraste sömnalternativet för ditt barn kan bara vara en kartong

I ett försök att förhindra spädbarnsdöd är vissa sjukhus nu skicka nya föräldrar hem med det senaste i sömnen säkerhetsteknik: en kartong.

Helt Over-the-Top Celebrity baby redskap som vi inte kan stoppa gawking på

Enligt statistik från den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention, dog omkring 3700 amerikanska barn plötsligt och oväntat i 2015 - och de flesta av dessa dödsfall inträffade när barn var i en osäker sovmiljö. Och vi vet att de flesta av grunderna när det gäller att sätta ditt barn att sova: dela rum med ditt barn under de första sex månaderna, lägg barnet ner på rygg och undvika frestelsen att pryda krubba med filtar och alla de bedårande uppstoppade djur.

load...

Mamma Aktier "hemliga formel" för att få barn att sova hela natten

Dessa rekommendationer är avsedda att hålla ditt barn från att rulla över eller bli kvävas. Med detta i åtanke är det bästa alternativet för att sätta barnet i en verklig låda?

Kanske. Lådorna som har framgångsrikt distribueras i Finland sedan början av 1900-talet, bland annat en fast madrass med snäva lakan och är toppad med några andra nyfödda väsentligheter, som kläder, hattar och tvättlappar. Då kan du helt enkelt ta saker och sätta ditt barn i. Grabben inte rullar, och du kan vara lugn. Låter ganska enkelt.

Den svåraste delen är troligen komma till rätta med det faktum att du låta din dyrbara barn sova i samma sak din senaste Amazon försändelsen kom i. Men när man tänker på det, dessa saker är stabila, billiga och lätt bärbar, vilket gör det ett gångbart alternativ för mödrar som reser eller kanske inte har råd extravaganta barnmöbler.

load...

Världshälsoorganisationen visar några lovande bevis för den potentiella av baby rutor: efter deras offentliga introduktion i Finland, landets spädbarnsdödlighet sjunkit från 65 dödsfall per 1000 barn år 1938 till 1,3 dödsfall per 1000 barn under 2013. Detta gör för en av världens lägsta spädbarnsdödlighet. Det behövs mer forskning för att berätta om lådorna själva är den egentliga orsaken till minskningen, men åtminstone är initiativet utbilda nya föräldrar - särskilt högrisk blivande mammor - om rätt ändå enkla tekniker för att använda för att säkerställa en bebis välbefinnande.

För nu, de är bara i Ohio och New Jersey. Men vem vet? Med tvillingar på vägen kan Beyoncé bara vara att välja kartong här gången.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Mourning man skriver ett rörligt brev för kvinnor med PPD

Post Föräldraskap

Här är vad mindy Kaling tycker om oprah som slår bönorna på graviditeten

Post Föräldraskap

Vi överlevde nästan inte vårt första år som en stegfamilj

Post Föräldraskap

Varför Ashton Kutcher & Mila kunis inte delar bilder av sina barn på sociala medier

Post Föräldraskap

Föräldrarådgivning: hur tidigt är det för tidigt att meddela din graviditet?

Post Föräldraskap

Hur man förbereder dina barn för invigningsprotesterna

Post Föräldraskap

Varför blev jag en surrogat (det var inte pengar)

Post Föräldraskap

Chrissy teigen, John legend & baby luna rockar turné livet som en familj

Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka

Post Föräldraskap

Malia Obama flyttar in i Harvard sovsal med hjälp av tidigare FLOTUS & POTUS

Post Föräldraskap

Baby Född under solförmörkelse får det coolaste namnet någonsin

Post Föräldraskap

Använd shoppingresor för att lära barnet ditt ekonomiskt läskunnande