Det här barnet från främling saker har ett barn, och vi hade ingen aning | BurnbrightLove.com

Det här barnet från främling saker har ett barn, och vi hade ingen aning

Det här barnet från främling saker har ett barn, och vi hade ingen aning

Så Jonathan Byers är en pappa nu. Vad? Det vill säga, den brittiska skådespelaren Charlie Heaton, som spelar Jonathan på 80-talet-tastic Netflix mästerverk konstigare saker, är enligt uppgift en pappa i verkliga livet. Visste du om det här ?!

Här är OurStranger saker Drinking Game

Nyligen reportedthat publikationer inklusive Teen Vogueand oss ​​Weeklyhave, enligt en anonym källa nära Heaton och hans ex-flickvän, Akiko Matsuura, de två har enligt uppgift en son tillsammans.

Naturligtvis har vi älskade Heaton mystiska, lurvig hårig storebrors karaktär eftersom Stranger Thingspremiered i juli 2016, och med tanke Jonathans fader hand om lilla bro kommer - särskilt i säsong 2 - det är inte alltför svårt att föreställa Heaton som en pappa.

load...

Senast vi hörde talas om Heaton, men han hade missat konstigare saker 2premiere efter fängslad på LAX på grund av spårmängder av kokain i bagaget. Heaton skickades tillbaka till Storbritannien och släppte detta uttalande:

”Min planerade resa till USA i förra veckan påverkades av ett problem på US invandring, och jag arbetar för att rätta till det så snart som möjligt. Jag vill klargöra att jag inte greps eller åtalad för ett brott, och samarbetat fullt ut med de amerikanska tjänstemän på LAX. Jag är ledsen för alla fans och min Stranger Saker familj för saknade premiären. Vi är alla så stolta över den här säsongen och jag skulle aldrig vilja denna historia att inverka negativt showen.”

load...

Huruvida detta barn (barn, faktiskt) är nyheter sätta en positiv spinn på Heaton Chronicles är fortfarande upp till debatt. TheDaily Mailreportsthat Heaton och Matsuura träffades när de var 20 och var i ett band tillsammans (på grund av kursen de var). Deras band, Comanechi, fortfarande skakar när Matsuura blev enligt uppgift gravid 2014.

TheStranger Saker Barn ser inte likt barn längre

Matsuura nu påstås har vårdnaden om sina tre-årig pojke i London, där hon fungerar som en del av bandet The Big Pink. Inga detaljer om de rapporterade föräldrarnas split, men Heaton har nyligen romantiskt linkedto STcostar Natalia Dyer, som spelar Nancy Wheeler.

En icke namngiven källa rapporteras till The Sunthat "Charlie blev pappa när han var bara 20. Han mötte Akiko när han var bara en tonåring och föll head-over-heels förälskad. De är inte längre tillsammans, men de har en vänskapligt förhållande för pojkens skull. Just nu Charlie karriär är hans prioritet men han hoppas att se mer av hans son en gång filmar åtaganden lugna ner sig."

Som med så många celeb barn rykten har Heaton och Matsuura inte kommenterat denna spekulation offentligt, så ta det med en nypa salt. Ungefär som med alla saker konstigare saker kan vi vet mycket mindre här än vi tror vi gör. Och på tal om, vi gå tillbaka till berusnings tittar nu. Ursäkta oss.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

7 saker lärare vill att du ska veta innan du skickar dina barn tillbaka till skolan

Post Föräldraskap

Denna tränings tränare är äkta kroppsbilder från postpartum är allting

Post Föräldraskap

När ska du få ditt barn att lägga ner sin mobiltelefon?

Post Föräldraskap

Hjälp namnet april giraffens baby, för vad gör du mer?

Post Föräldraskap

Restauranger gnistor kontroverser genom att förbjuda barn

Post Föräldraskap

10 roligaste tweets från föräldrarna denna vecka

Post Föräldraskap

13 saker som arbetar mammor borde aldrig behöva be om ursäkt för

Post Föräldraskap

8 älskade barns författare vars memoarer du kan geek ut på

Post Föräldraskap

Mamma som hade 3 spädbarn i spann på 11 månader delar bild av magsäcken efter magen

Post Föräldraskap

4 skäl att ha ett barn som kan läsa är helt irriterande

Post Föräldraskap

Marijuana är farligt för tonåringar, rapporterar varnar

Post Föräldraskap

Jag inser inte att min mamma var clueless tills jag hade ett barn