Denna fantastiska mamma räddade sina barn - och förlorade hennes ben | BurnbrightLove.com

Denna fantastiska mamma räddade sina barn - och förlorade hennes ben

Denna fantastiska mamma räddade sina barn - och förlorade hennes ben

Några av oss mammor att känna att vi gungande moderskap om våra barn haft grönsaker fler än tre nätter i en vecka.

Sedan finns Stephanie Decker, som tog moderskap till en helt ny nivå.

För fem år sedan, Decker fattat ett beslut tiondels sekund för att rädda hennes childreninstead av sig själv under en vilde tornado som landade i Henry, Indiana - förlora båda benen.

Vi skulle vilja tror att de flesta mammor skulle sannolikt göra samma instinktiva drag för att skydda sina barn i en nödsituation - men få (lyckligtvis) någonsin att sätta denna teori på prov. Så det är ganska häpnadsväckande att höra Decker verkliga livet berättelse om offer och överlevnad (vi satsa hennes barn få massor av grönsaker också).

load...

Hjälte mamma slår tillbaka mot kidnapparen försöker fånga sitt barn

Historien: Den 2 mars 2012 hade Stephanie Decker kom hem med sina barn, Dominic, 8, och Reese, 5. Vinden plocka upp, så familjen härstammar i källaren, där hon trodde att de skulle vara säkra.

Vinden hade andra planer, snabbt skifta till en fullt utvecklad tornado.

”Jag tittade upp och jag såg vår trampolin som satsat i marken går flyger över gården”, säger Decker. ”Då hela huset började skaka. Jag blev förstenad vid den punkten och ett av fönstren busted in.”

Funderar snabbt, Decker grep en filt, insvept både barn i det, och lägga över dem båda. Och det är då grunden skild från huset.

load...

En F-4 tornado - 175 mph vindar - slet sönder deras hem och allt började upplösas i ren kaos. Decker tittade upp för att se en massiv stål I-balk faller. Hennes stadig tänkande i detta ögonblick var inget ont om fantastiska.

”Jag kunde se det i slow motion. Jag var täckt i tegel och sten. Jag kunde släppa dem, flytta saker utanför mig och komma bort från den stråle "sade hon." Jag valde att låta strålen falla i stället för att släppa mina barn. Känslan var: "Jag skulle hellre få mina armar lurade i stället för att släppa mina barn.”

Thisis en kvinna som du vill ha på din sida under en zombie apokalyps. Hon är bättre än Daryl och Carol kombineras.

Grymt föräldrar får födelsemärke tatueringar för att stödja sitt barn

Strålen landade på Stephanie ben, krossa hennes ben helt och fånga henne. En annan tornado tratt ångade mot deras hem som hon desperat försökte hålla sina barn täcks under henne. En pelare på deras hem slet av - och flög mot dotterns huvud.

”Nu när jag har bara övre kroppsrörelse jag kan inte täcka dem så jag vrida fram och tillbaka tar den värsta stöten av den flygande skräp 'säger Decker.' Jag vred min kropp och det bröt åtta revben och punkterade min lunga.”

Vi har inga ord för denna kvinna och hennes fantastiska svalt yrsel under en livshotande katastrof. Mållös.

När tromber passerat, hennes barn bultade att få hjälp för sin mor. Som Decker låg hoppas på räddning, gjorde hon ett löfte till sig själv: "Jag visste att om jag kunde få ut av här skulle jag på något sätt försöka göra en inverkan”, sade hon.

Klar och gjort. Bara ett år efter tromb revs hennes hem - och hennes ben och livet som hon visste det - hon skapade Stephanie Decker Foundation. Stiftelsen har hjälpt 250 barn som har förlorat lemmar deltar friidrott läger. Decker själv är nu en löpare med hjälp av benproteser.

load...

Har hon beklagar? Nej. Ingen.

Som för oss, kan vi gå ut med hunden i dag. Eller lämna arbetet tidigt för att krama våra barn i 20 minuter rakt medan de våndas och skrika ew, brutto.

Decker slutade inte där. Hon reser också USA som en motiverande talare.

När det gäller deras hem, Decker och make, Joe, valt att inte bygga i samma stad. De lever 15 minuter från tragedin i Sellers, Indiana.

Vad som händer i framtiden Stephanie Decker? Tja, vi har ingen tvekan om att hon kommer att fortsätta gunga moderskap - och hon jonesing för en chans att visas på Dancing with the Stars. Oh ja. DWTS, underteckna kvinna upp. Vi skulle mycket hellre se Stephanie Decker än en '80s tvål stjärna eller en före detta NFL-spelare.

Plus, kom igen: hon helt vinna.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Magic Johnson kunde inte vara utövare av hans homosexuella son

Post Föräldraskap

Transgender aktivist jazz Jennings får sin egen docka

Post Föräldraskap

Undervisa dina barn vänlighet under en Trump administration

Post Föräldraskap

Peta murgatroyd och Maksim Chmerkovskiy vill inte att deras son ska vara dansare

Post Föräldraskap

Mua gnistor upprörd efter brott mot makeup displayen går viral

Post Föräldraskap

Santa är cool med att bryta könskonstruktioner, du borde vara också

Post Föräldraskap

Den här pappan blöt på sina byxor - av stor anledning

Post Föräldraskap

Modell Porsche Thomas talar mot rasistiska shamers

Post Föräldraskap

Privata skolor diskriminerar diskriminering av fysiskt funktionshindrade barn

Post Föräldraskap

Jag döpte inte mina barn eftersom jag vill att de ska hitta sin egen tro

Post Föräldraskap

Salma hayek postar sällsynt vänskapsbild med dottervalentina

Post Föräldraskap

Tonåringar textning hemligheter: avslöjade!