Den kroppspositiva rörelsen ger mig mamma skuld | BurnbrightLove.com

Den kroppspositiva rörelsen ger mig mamma skuld

Den kroppspositiva rörelsen ger mig mamma skuld

Igår morse gjorde jag en HIIT träning i mitt vardagsrum och tog en dusch - allt medan min bebis tog hennes morgon tupplur. Jag kände stärkta och åstadkommit. Efter torkning av, kröp jag in i sovrummet som min man och jag delar med vår dotter, noga med att inte väcka henne. Jag nådde in i min byrå, och i ett ögonblick av förtroende, drog jag ut min prepregnancy skinny jeans. Och jag försökte prova dem.

Nej. De passade inte ännu. Men jag komma dit. Detta faktum bör känna mig stolt, men i stället, jag känner. Konflikt.

7 saker du inte lära sig om postpartum återhämtning i Birthing Class

Varje enskild person som jag pratar med verkar ha en annan definition av "förlossningen" - och när det faktiskt slutar. Om du pratar med Dr Google, hittar du de flesta källor säger att det är allt från sex veckor till sex månader. Men om du pratar med mig, bara en vanlig gammal mamma (gånger två) med noll medicinska grader, skulle jag säga att det kan variera ännu mer än så. Vad "postpartum" betyder för dig som förälder är en helt annan sak än vad det betyder för mig - och jag tror att föräldrarna själva är de enda som verkligen kan säga: ”Jag känner mig äntligen som jag ut ur det efter förlossningen. ”

load...

Jag är för närvarande 14 månader efter baby, och jag ibland gå fram och tillbaka om hur jag känner - "baby vikt" på insidan ochSCHWEIZISKA utsidan, speciellt när man står inför fruktade samtal (eller till och med tankar) om

Visst, ser kroppen förändring för att rymma och födelse annan människa framför dina ögon är magisk; du gör något så fantastiskt att få denna nytt liv i världen. Men efter att du trycker den lilla vara ute, kanske du bara vill känna sig som en vanlig gammal människa igen. Åtminstone det är där jag är.

6 sätt att dra Post-Baby

Jag arbetade verkligen svårt att förbereda mig mentalt för hur jag skulle känna om min kropp andra gången födde. Och jag insåg att över allt, jag måste vara snäll mot mig och låta vikten försvinna på ett sunt sätt i sin egen tid. Jag tror på mig och min förmåga att göra hälsosamma beslut, och jag är en fullständig anhängare av kroppen positiva rörelse som äntligen i allmänhetens ögon (i mina drömmar, Ashley Graham och jag är vänner). Men det betyder inte att jag någonsin bära omkring ohälsosamma extra vikt acceptabelt för mig. Där sa jag det.

load...

Hur kan jag vara 100 procent kropps positivt om jag inte känner mig 100 procent som detta organ är 100 procent gruvan? Det är kicker för mig åtminstone.

Efter att ha min dotter lite över ett år sedan, har jag arbetat häcken av mig med min kondition och hälsa rutin, mest för att jag älskar att springa och göra yoga och jogga med barnet i vagnen. Det är i dessa stunder, när jag tar hand om min kropp, att jag känner häpnadsväckande.

Detta är vad jag kvar undrar: Finns det en sådan påtryckningar på moms - på alla organ för den delen - att bara vara stolt, vara stor och accepterar det sätt vi är att vi inte kan vara öppna längre om att vilja passa tillbaka i de pre-baby jeans? Har vår kultur skiftat så mycket att vi gick från den ena ytterligheten (stressa om ”studsar tillbaka” postpartum) till en annan (stressa om att vara "body-positiv nog")?

Jag känner nästan skällde för att vara någonstans mittemellan. Och jag undrar om detta är vad en hel del nya mammor faktiskt känner, men är för rädda för att erkänna. Jag vet att jag ska omfamna denna postpartum min kropp, men fan - jag vill att de gamla smala jeans hängande i min garderob att glida på och zip upp lätt som de brukade.

Var är Maternity-Wear för Queer Folks?

Det är som de kallar för mig. Hägrande mig med sina magra dragkedja och tyg med precis rätt mängd stretch. Naturligtvis, de är den perfekta tvätt som par vackert med varje topp hängande i min garderob. Jag saknar dem, och jag vill gärna tro att de saknar mig också. Och med varje dag som går, jag titta på mina ansträngningar att påverka, och jag vet att de älskade jeans kommer så småningom att gruvan igen.

load...

Jag är OK med resan detta nya organ har tagit mig på; Det förde mig mitt andra barn, trots allt. Jag önskar bara att jag inte känner mig så skyldig för att vilja de himmelska skinnies att passa mig än en gång - och att återförenas med denna del av min länge förlorade prepregnancy själv.

Relaterade nyheter


Post Föräldraskap

Hur mindfulness meditation lär barn att hantera sina känslor

Post Föräldraskap

7 sätt Donald Trump är precis som en småbarn

Post Föräldraskap

4 sätt att slåss framför dina barn är faktiskt bra för dem

Post Föräldraskap

Härför varför Kim k inte bjudit hennes surrogat till baby shower

Post Föräldraskap

Det finns en annan kunglig bebis (yep) på vägen

Post Föräldraskap

5 sätt att hålla din barns skärmtid från att förstöra semestern

Post Föräldraskap

Den överraskande glädjen att föräldra sig en dotter med en sällsynt funktionshinder

Post Föräldraskap

Besatt av kennedys? Du kommer att vilja kolla in denna namn för barnnamn

Post Föräldraskap

Ska ditt barn spela ett musikinstrument?

Post Föräldraskap

Kära kroppskammare: våra döttrar är perfekta, och det är vi också

Post Föräldraskap

Morgan & marquise goodwin drabbas av tragisk förlust av deras pojke pojke

Post Föräldraskap

Vi tänker fortfarande på PETA murgatroyds postpartum magebild